- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
hardverlog #115028 üzenetére
Feltéve ha jó a képminőség.
-
Attila0
őstag
válasz
#94529552 #112855 üzenetére
"Honnan tudod, hogy miből van bőven, böngészed a paneles oldalakat?"
Annyira nem böngészem de, úgy látom hogy, a nálunk forgalmazott tévémárkák kb. 80%-a Ips panellel készül. Tehát, szerintem itt két dolog lehetséges.
1. Minden más gyártó tized annyi tévét gyárt mint a Samsung!
2, A VA. panelt sokkal drágább előállítani mint az Ips-t ezért, a Sharp megtartja magának a nagy részét hogy a saját tévémárkáját is fent tudja tartani.
-
Attila0
őstag
válasz
Secretknight #112422 üzenetére
Szerintem itt inkább az a kérdés hogy, ha még árulnának új képcsöves készüléket, akkor az illető olyat tudna-e vásárolni? Mert ha nem akkor ott tényleg nagy szegénység van!
-
Attila0
őstag
válasz
Daryl Dixon #111788 üzenetére
Akkoriban még elég drágák voltak a lapos tévék ahhoz hogy ezt a "luxust" megengedhessem magamnak.
-
Attila0
őstag
válasz
Daryl Dixon #111774 üzenetére
"Minimum, mert ez alatt csak egérmozi van"
Nézőpont kérdése, mert nekem a 40" egyáltalán nem tűnik egérmozinak. De lehet hogy csak azért nem, mert későn szocializálódtam a lapos tévék terén .
-
Attila0
őstag
Adott egy Samu 40J5100-as tv Sat tévé előfizetéssel! Szóval az utóbbi időben azt vettem észre hogy tévéadásoknál nagyon szürkés a kép, és az lenne a kérdésem hogy ez a tévé kezdődő hibája lehet vagy a szolgáltató küld nekem torz jelet netán a STB kezdi megadni magát? Tudom hogy az lenne jó ha más forrással is megnézném de, erre sajnos most nincs lehetőségem!
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
Lehet hogy most trollnak fogtok nézni és, vállalom is! De, az itt létem alatt már nem egyszer látom hogy ilyen meg olyan pocsék tévéket gyártanak mostanában! Nekem az a meglátásom hogy ha ez így van akkor sürgősen saját márkás LED tévé gyártásba kellene kezdenünk és esküszöm halálra keresnénk magunkat.
-
Attila0
őstag
válasz
puskas1993 #110507 üzenetére
"Habár a mostani CRT után, amíg nem felhős vagy valami nagyobb baja van, már rossz csak nem lehet"
Ha sikerül jót kifognod akkor, garantálom hogy ég és föld lesz a különbség, a LED tévé javára!
-
Attila0
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #110438 üzenetére
Figyelj! Attól hogy neked tetszik az ívelt tévé, még nem azt jelenti hogy más számára is ugyan olyan praktikus megoldás. Ennyi!
-
Attila0
őstag
válasz
Angel2014 #110434 üzenetére
Igen, elvileg ezzel a gyártóknak az lenne a céljuk hogy, te a közvetlenül elérhető appok miatt öt évenként vegyél egy új tévét. Mondjuk ebből a szempontból azért örülök hogy nekem egy J5100-as buta tévé van, csak hát így viszont cserébe rosszabb képminőséget kapok mint egy okos tévén.
-
Attila0
őstag
Mennyit ártok azzal a tévének ha, időnként ki-be dugdosom belőle a jack kábelt? Ugyanis azt találtam ki hogy, veszek egy jack hosszabbítót és azt vezetem a mellette lévő asztalon található pc-s hangszóróhoz, így felváltva használva azt a két eszközhöz. Oké tudom hogy a tévé nem fogja kihozni a maximális tudását de biztosan jobb lesz a hang a mostaninál,
-
Attila0
őstag
válasz
Motion_Blur #109071 üzenetére
Én ebből azt szűrtem le hogy elakarják hitetni hogy az SPVA panel rosszabb kontrasztarányú mint a sima VA
-
Attila0
őstag
Én arra lennék kíváncsi hogy a J 5100 hangjával ki van megelégedve mert, nem akarom elhinni hogy csak én vagyok ilyen "kényes" fülű! Ugyanis a laptopomon lévő 2.1-nek egész más hangja van. Sőt anyukám is megjegyezte, idézem: "Nem tudom mi bajod a tévé hangjával!"
-
Attila0
őstag
válasz
PuMbA #109018 üzenetére
"és a Telekom FullHD adás minősége is messze van egy normális FullHD filmétől, körülbelül HD Ready-nek, azaz 720p-nek felel meg"
Telekomos vagyok és talán annyira nem értek hozzá mint te de, azért én nagy különbséget látok egy SD és egy HD film között. De ezek szerint ugyan azt a filmet meg kell nézzem blu-ray változatban is?
-
Attila0
őstag
válasz
sityupityu #108922 üzenetére
Ott a pont!
-
Attila0
őstag
válasz
dethroner #108894 üzenetére
"Kicsit úgy érzem mintha magatokat akarnátok meggyőzni, igazolni ezzel a folyamatos film mód elleni hadjárattal"
Én egyáltalán nem folytatok hadjáratot ellene csak, jeleztem hogy az én J5100-as tévémen nem azt látom amit az itt leírtak alapján látnom kellene. Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest