- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Amikor betérek a média marktba és szoktam nézni a jövőbeli Tv-ket és vannak csodás darabok amik tetszenek de azok 250 Ft felett vannak azt hiszem azok UHDk és OLED-ek.
Eltudnék viselni közel 140-160cm-es Tv-t
-
Csabi1984
addikt
válasz
Zοltta #114088 üzenetére
Szia
Ma vettem meg a Media markba és az előző hozzászólásom STB-boxról tekintve értendő.
Hang számomra kielégítő érzek benne mélyet is. A menüje már új stílusú csak be kell még járatni.Olyan okos a TV,hogy felajánlotta, hogy a UPC boxszal összehangolja magát és működik vele.Az már más kérdés,hogy zavaró tud lenni ha egyszerre szeretnéd a TV-t és a Boxot kezelni. -
Csabi1984
addikt
sziasztok na megvan a 32Mu5502 anyum szerint a d5000 jobb volt a képe de mondta hozzászokik..
-
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #113905 üzenetére
Egy Samsung D5000 helyére kerülne ami a telekre kerülne hozzám és anyumnak venném az új szerzeményt.
Ma voltam egy munkatársamnál és azt vettem észre,hogy nem sokkal nagyobb helyet foglal az Ő 40" Samsung tv-je vékony kávával szemben a D5000-es kicsit vastagabb kávás készüléktől. -
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #113900 üzenetére
Mi a véleményed a típusról
Kép?
Hangzás ? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok szeretnék venni egy új Samsung Led tv-t és kinéztem a ue32M..5502-smart tv-t. Ismeri valaki?
-
Csabi1984
addikt
Mostanság tervezek venni egy 32" Samsung tv-t ha van Smart az nem baj
javaslat?
-
Csabi1984
addikt
válasz
PuMbA #113703 üzenetére
Köszönöm! Azért kérdeztem mert édesanyám szobájában van egy Samsung 32D5000-es készülék amit leszeretnék vinni a telkünkre a szobámba és ide itthonra anyumnak vennék egy újat.
Azért nem oda lentre szánom az újat mert nem lenne kedvem szállíttani ha garanciás gondja lenne.Ezt csak mellékesnek nekem egy 40H6400 készülékem van ami Smartos és hát két kezemen megtudom számolni hányszor vettem igénybe
Visszatérve a lényegre édesanyámnak itthon csak Tv-nézésre kellene meg olykor USB-ről néz sorozatokat így inkább a képminőség a fontosabb és nem a high felszereltség és inkább 32" mint 40 mert az utóbbi be férhetősége necces
Néztem az Euronics honlapján a Samsung Tv-ket hát lehet élőben jobb megnézni mert a képeken egyes készülékek olyan furcsa designal rendelkeznek,hogy csak na
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Ha most vennétek Samsung Tv-t akkor melyek azok a tipusok amelyiket nem vennétek?
Elsősorban 100.000 ft-ig értendő a szegmens. -
Csabi1984
addikt
Tegnap benéztem az Euronicsba és megnéztem a Samsung Tv-ket volt egy szép példány közel 250.000,-Ft-ért de volt ami közel 500.000,-Ft volt óriási képmérettel és nem merem mondani a közel 1 milliósat
Szóval amíg egy 82cm és 101 cm között kb 5000-1000,-Ft (hasra ütve) addig 120-140 között jóval nagyobb ez az összeg figyelembe véve,hogy ezek már 4K-sak.
-
Csabi1984
addikt
válasz
dethroner #111053 üzenetére
Szia nem értetted félre a filmet csak próbáltam valahogy megkülönböztetni a kettő érzését amit rosszul fogalmaztam .Szóval igen a mélysége megvan a filmeknek csak sokszor hiányolom azt a plusz dolgot (repkedő tárgyak). Amit adtál linket onnan már néztem sok jó videót
és tényleg jók.
-
Csabi1984
addikt
Akkor volt benne igazság,hogy a Bluray lemezre butított 3D anyag kerül.
De elég érdekes az üzletpolitika: Rontok a technológián,hogy a moziban nézzék a 3D-t.
A másik oldalon: Mivel nincs nagy érdeklődés a 3D irányába (vajon miért...?!) ezért nem nagyon gyártanak 3D-s készülékeket.Amúgy a bluray lejátszóm egy LG BP420 azzal szoktam nyomatni újraírható lemezen a 3D filmeket
-
Csabi1984
addikt
válasz
dethroner #111047 üzenetére
Azaz az lenne a mondani valód,hogy ha nagyobb lenne a TV-m akkor a 3D nem térhatás lenne hanem jobban kijönnének a tárgyak?
Én csak azon lepődöm meg,hogy vannak 3D bemutató videók amikkel tesztelhető a TV (linkelt videó)
Médialejátszón nézve szó szerint a úgy kijön a fegyver a tv-ből hogy elakarom kapni -
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Biztos már volt hasonló jellegű kérdés.
Nekem egy Samsung 40H6400 3D-s TV-m van. A készülék képes a tuti jó 3D megjelenítésre mert találhatóak olyan videók amik szó szerint kijönnek a tv-ből.A kérdésem és az elméletem találkozik?
Elmegyek megnézek egy filmet 3D-ben ott jó a hatás, azonban amikor kiadják Blurayen akkor nem annyira jó az a 3D megjelenítés mint a mozikba?Olvastam olyat,hogy a Moziban tényleges 3D-van míg amiket kiadnak 3D filmként az már csak térhatásúnak mondhatóak amiben olykor-olykor van érezhető kifelé jövő tartalom.
Ha csak fele ilyen hatású lenne a kiadott filmek része mint ezen a linken található videó akkor boldog lennék
Azt tudom van Half-OU (egymás alatti) meg SBS(egymás melletti) ami a letölthető filmeknél alkalmazzák illetve a Gyári 3D ami Bluray. A kérdés melyik verzióban élvezhetőbb a kifelé tartalom aktív szemüveggel?
-
Csabi1984
addikt
Sajnos úgy gondolom,hogy a mai Samsungok már nem az igaziak. Az LG-nél meg lassú a menü és csatornaváltás / csatorna szerkesztés.
-
-
Csabi1984
addikt
válasz
dethroner #107587 üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad és a lényeg nem kioktatóan. Tudod az én meglátásom az is,hogy olykor az a hatalmas akciók amit a tolnak elénk az is egy parasztvakítás. A másik meg bizonyos televíziók (márka és típus szám függvényében) után jutalékot kap az adott üzletlánc eladója. Velünk fordult meg az,hogy előre küldtem szüleimet a Tv vásárlás szándékával ahol kedvesen jött az eladó megmutatta a Tv-ket ami éppen "AKCIÓS" erről az árról most ennyire. Aztán odamentem és ahogy látta az eladó,hogy van némi fogalmam és meglátásom egy kicsit arrébb mentünk és mutatott olyan készüléket amin már 4 HDMI van és kb 5-8.000 Ft-volt a különbség. Sosem tudhatja az ember mire van szüksége. Egy rosszul beválasztott tv tud kellemetlen lenni.
Amúgy nekem egy Samsung 40H6400-as 3D-s Tv-m van előtte meg UE32D5000 82cm-es tv volt
-
Csabi1984
addikt
Amikor én vettem a Tv-mez az első samsung 40H6400 egy db pixelhibás volt. Visszavittem a készüléket másnap és megnézték és hozták a cserekészüléket (Bontatlan dobozost) és akkor azt ő maguk érdekében és azért,hogy ne kelljen megint eljönni ki lett próbálva!
Ha Tv készülékről van szó és drága akkor meggondolandó inkább a részletfizetés!
-
Csabi1984
addikt
Nem szeretnék okoskodni de úgy tudom,hogy épségben átvenni valamit az nem jelenti,hogy nem sérülhetett meg olyan formában,hogy ne legyen látható!
Ha ledobok egy merevlemezt a szőnyegre fél méterről látszólag semmi baja aztán ha üzembe helyezik lehet,hogy meglepetés történik. Igen és ne hagyja magát az illető, ha igazat mond akkor harcoljon. 10.000 Ft-ot is idegesíti az embert nem hogy 100.000 Ft feltettről beszéljünk.
-
Csabi1984
addikt
Számomra a "film" mód olyan mint ha barna árnyalatú vászon lenne.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok 40H6400-at be kell kalibrálni, vagy érdemes. Nekem a Film mód nem tetszik én a természetest használom.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok létezik olyan billentyűzet amivel lehet használni a Tv-n a youtubot?
-
Csabi1984
addikt
válasz
ph2012 #106938 üzenetére
Nehéz a kérdésre optimális választ adni. Nem szeretném bántani egy jó osztálytársamat régről de akkoriban vették meg első normál LCD tv-jüket és hát panaszkodott, hogy milyen zizis, vagy zavaros a kép azaz nem HD és ők pedig nagy felontású tv-t vettek. A VHS-t használtak Scarttal és Tv-t néztek rajta.
Úgy gondolom a 4K csak is mozizásra ajánlatos és minden más mellett leginkább FHD. Szerintem jelenleg afelé menni még felesleges.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok ha ebben az évben vennétek új tv-t SMART-osat melyik típust vennétek 102 cm méretig?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Keresztapám megkérdezte tőlem, hogy mekkora kapacitású pendrivot szerezzen ha felszeretne venni az eszközre Tv segítségével ? Minden esetben müködik a felvételi lehetőség vagy van olyan szolgáltató ahol védik az ilyen "felvételt"?
-
Csabi1984
addikt
válasz
3800+ #100838 üzenetére
Ne már! Mi nekünk is ugyan ezen típussal van a baj annyi különbséggel, hogy a Garancia lejárt így csak a kiterjesztett van nekünk már csak! Hang van, de tökre sötét kép de olykor bevillan az adás majd újra sötét!
Csatorna kijelzések sem láthatóak!!Lehet,hogy széria hiba?
-
Csabi1984
addikt
Tapasztalt valaki hasonlót, hogy a Samsung távirányító nem mindig reagál? 3 Tv-nk van és előfordult, hogy beakarjuk kapcsolni és nem reagál. Ilyenkor elem rekesz lecsúsztat és megmozgatjuk és utána jó lesz egy darabig.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok képzeljétek el a Samsung UE32F5000 készülék megadta magát. Alig múlt 2 éves,de szerencsére vásároltunk + 5 év garanciát ami lehet valójában a Gyártó 2 (+3 kiegészített).
A hibát szeretném csupán leírni. Egyszerűen csak hang van de tökre sötét a kép,de olykor egy pillanatra előjön a kép és utána elmegy. Mi hibásodhatott meg?
-
Csabi1984
addikt
sziasztok. 40H6400 készülékem van Melyik programmal lehet a csatornalistát szerkeszteni. Samsung channel editorral nem működik!
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Samsung 40H6400 3D-s televíziózom van.
Letöltéseknél látok ilyet. Kettő között mi a különbség?Frissítő fájl (USB-n)
All Windows, 855.03 MB, exe, Többnyelvű Verzió : 2820.1
2016.05.30és
Firmware Update User Manual
All OS, 0.47 MB, pdf, Többnyelvű Verzió : 1.0
2015.02.27 -
Csabi1984
addikt
Sziasztok kérnék egy kis technikai segítséget
Össze van kötve DVI-HDMI kábellel a PC és TV
Létezik olyan alkalmazás vagy billentyű kombináció amivel mondjuk megnyitok egy youtube videót átvigye a TV-re anélkül, hogy egérrel kelljen átvinni a böngészőt? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok miként lehetne elérni, hogy a DVI to HDMI elsöbbséget élvezzen a sima HDMI-HDMI helyett.
A gondok az, hogy amikor rá van kötve az átalakítóval a TV-re valamiért a LED tv-t állítja elsődlegesre -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Samsung H6400 "40' Tv-m van és azon található 3 vagy 4 USB azt hiszem melyikre lehet dugni az Usb billentyűzetet? Azt tudom az egyikre csak kamerát lehet mert más feszültségen megy
-
Csabi1984
addikt
köszönöm! akkor kezdtem el gyanakodni, hogy valami azért furcsa amikor akárhány filmet néztek eltér a szín és homályosabb egy picit
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Boldog új évet kívánok. Most azt hiszem kifogtok nevetni és ha beigazolódik a kérdésre a válaszom akkor saját magamon is
Samsung H6400 40" 3D tv-m van.
A kérdésem a hozzájáró 3D szemüveggel kapcsolatos. Van a szemüveg és azon található egy piros és egy kék valami. Eddig mind végig rajta volt mert azt hittem ez valami érzékelő.Youtubra felmentem beírtam, hogy 3D szemüveg Samsung és a videók láttán ez úgy tűnik valami védőfólia amit le kell szedni!?
-
Csabi1984
addikt
Mi a különbség a HDMI kábelek között leszámítva 1.3 1.4 verziót?
Ugye van pár 100 Ft-os (990-1000) de van több 1000 Ft-os is -
Csabi1984
addikt
Sziasztok nagyon örülök az új Tv-mnek 3 napon cserélték a pixel hibás készüléket (UE40H6400)
Lenne egy kérdésem hozzátok: Adott egy WDTV LIVE HD [link]
Elözöleg egy 82cm Samsung LED TV-m volt amin tökéletes volt a lejátszás ezzel a médiaeszközzel. Az új Tv-vel bizonyos videók kicsit laggolnak (Nem egyenletes lejátszás). Leginkább letöltött videoklipek illetve sorozatoknál tapasztalható.Ettől függetlenül nagyon jó Tv
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok létezhet, hogy a 101 cm-es Tv-n a film sebessége gyorsabbnak érződik ( mintha bepörögnének a jelenetek) de nem túlzottan látszódik csak a normáltól tér el
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Beüzemelve a készülékem viszont találkoztam 1 db pixel hibával
szinte közép magasságban
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok amiket mellékelnek 3D szemüveg, össze kell pattintani vagy csavarozni kell?
-
Csabi1984
addikt
Meg van az új Tv-m
Igaz "hivatalosan' 10 hónap múlva de holnap hozzák haza
Aminél maradtam Samsung UE406400 -
Csabi1984
addikt
Két Tv-t néztem ki jelenleg azonos az ár!
1: SAMSUNG UE40F6650
2: SAMSUNG UE40H6400AWXXH -
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
válasz
sityupityu #88238 üzenetére
Félre értés. Van külső médialejátszóm, szóval nem a TV beépített médialejaszóját használnám, ahogy most sem.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Flashget #88234 üzenetére
Miért nem nézel Aktív 3D-s samsungon?
A másik kérdésem mindenkihez
Jelenleg UD32D5000 1080p LED tv-m van amit majd korszerűsítek egy 40" kijelzős Full HD tv-re....Kérdéseim:
1.Számos WEB-DL-1080P sorozatot nézek (Arrow, Flash, TVD) és a kérdésem, hogy ugyan azon a távon 1.5 -2 méterről nézve mennyire lesz másabb a kép érzékelhetőség 80 vs. 100 cm esetében? Esetleges minőségbeli hibák észrevehetőbbek lesznek?2, Egy ismerősnél néztük a Youtube alkalmazást egy LG SMART tv-n akár böngészőn keresztül akár youtube alkalmazással nem tudtam 1080p-re állítani csak 720p-re de a TV Full Hd-s. Nem tudom számít-e de Wifiről ment a internet elérés.
-
Csabi1984
addikt
Még annyit elfelejtettem kérdezni, hogy a mostani tv-ken mennyire gyors a Smart funkció? Pontosan arra gondolok, hogy egy ismerősömnek van egy LG SMART tv-je 106cm-es de ha elakarom indítani a youtubot kicsit gondolkodik amikor írom befelé a szöveget. Lassú a reakció inkább így írnám le
-
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm
A 3D-t tudja USB-ről, médialejátszóról vagy csak Blurayről menne?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok mi a véleményetek róla SAMSUNG-UE40H6400?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Szeretnék az elkövetkezendő időben új tv-t venni. Jelenleg Samsung UE32D5000 készülékem van. A kiszemeltem SAMSUNG UE32H6200AWXXH vagy SAMSUNG UE40H6200AWXXH vagy ez SAMSUNG UE40H6400AWXXH
Ahogy láthatóak ezek mind SMART és 3D. Legvégső esetben maradnék a 82cm-nél mert épp az, hogy nagyobbat szeretnék.
Akinek van hasonló készüléke: A 3D hatás mennyire jó? Mekkora távolságban érdemes nézni a 101 cm-est stb.. -
Csabi1984
addikt
válasz
blakey #63361 üzenetére
Hú ezt eltudnád mondani pontosabban? Ha az adatokkal írom be akkor 15 másodperc és végigmegy 0 találat
De ha ráhagyom automata beállítással akkor megtalálja a csatornákat. De azért lenne jó a kézi behangolás lehetősége, hogy kizárjam a rádió adásokat amiket automatikusként belevesz
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Samsung TV-m van. Rendeltünk Médiakártyát. A leírt beállításokkal nem tudtam eredményre jutni. (0 TV adó) Ha teljes hálózati keresés állítok be Elvileg a 3-as program helyen az M2-nek kellene jönni. Ehhez képest a Tv-men az M1 valahol a 86 program helyen csücsül. Édes apám TV-je szintén Samsung neki tökéletesen megy sorba az adók. Ha valaki találkozott ezzel a gonddal szívesen meghallgatom!
Azt sem tudom beállítani, hogy Rádió adásokat ne keressen én csak TV adást szeretnék
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
válasz
nightshadow #61431 üzenetére
Oh. köszönöm..
-
Csabi1984
addikt
válasz
nightshadow #61424 üzenetére
UE32F5000 AW
-
Csabi1984
addikt
Samsung TV-hez lehet Wifi sticket vásárolni?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok vettünk édesapámnak egy LED TV -t Samsung UE 5000 AW. Tök szuper a készülék de amikor bekapcsoljuk azt írja ki érdemes frissíteni a verziót a CL+ szoftver érdekében. Honnan lehet megtudni, hogy egy új firmware mit változtat a jelenlegihez képest?
-
Csabi1984
addikt
válasz
nightshadow #57597 üzenetére
Azt hiszem holnap veszek is egyet a szobámba
De cool lenne Mozivászon a köbön XDDDD
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Nekem BD F6500 van és tényleg szép képed ad
-
Csabi1984
addikt
Szerintetek az működhet,hogy HDMI-n küldöm a TV-re Hdmi-vel majd a tv-ről Optikaival az erősítőre. Ugyan ezt feltették már,csak lenne egy kérdésem is hozzá még pedig,hogy akkor a TV adások is digitálisan (optikain) mennének az erősítőre azaz HDMI1-4 ami TV-re van kötve egy helyre megy hangilag Optikain.
Biztos valaki megérti. Most úgy néz ki a dolog. Médialejaszó HDMI-n Tv-re és médialejátszó optikain megy az erősítőre. Bluray lejátszó HDMI tv-re, hang szintén optikaira. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Samsung UE32D5000 LED televízióm van. Ezt a típust is lehet okosítani?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Egy kérdésem van amikor sötét rész van egy filmben,halvány hullámzás látható. Ez mitől lehet? TV adásnál még nem vettem észre!!!.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Egy kérdésem van amikor sötét rész van egy filmben,halvány hullámzás látható. Ez mitől lehet? TV adásnál még nem vettem észre!!!.
-
Csabi1984
addikt
Hibámra visszatérve olvastam olyat,hogy coax kábel is okozhatja, Kihúztam a Tv-ből és igen megszűnt a hiba. Ilyenkor mit érdemes csinálni?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy olyan problémával fordulok hozzátok ami idegesít. Adott egy Samsung LED TV és egyéb falánkságok. Vettem ma egy DVd lejátszót amit HDMI-vel csatlakoztatok. Eddig a Pc- és erősítő között digitálisan ment a hang,de most mivel be van iktatva egy DVD,analógként kell csatlakoztatni a PC-n Jack és erősítőre RCA-val mivel médialejátszó is digitálisan van az erősítőn optikai kábellel.De most jön az érdekesség. tök szépen szól a PC amikor rá állítom a megfelelő erősítő bemenetére (DVD-HDMI csatlakoztatás nélkül), de ahogy rádugom a tv-re a Hdmi-t valamint dvdn a digitális hang csatlakoztatást. Búg a PC hangforrás, pedig 2 külön hangforrás. Az egyik CD/DVD( ez a digitális) és a PC meg AUX-ra van. Persze próbáltam át tenni az RCA-t Video1-re, DVD-re,
Mielött kérdeznétek azért akarom HDMI-n összekötni a TV-vel,hogy a kép szebb legyen, analógon meg nem fog menni a DD 5.1 sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest