- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
univerzita #126322 üzenetére
Kisebb kompromisszumal még úgy meg lehet oldani hogy ha a érősítő nem HDR de van rajta optikai bemenet akkor a lejátszóból a képet a tv-be,hangot optikán a érősítőbe ( de ebben a esetben csak DD és DTS fog menni).
-
univerzita
addikt
Sziasztok. Először nem tudtam hogy melyik fórumba tegyem a észrevételemet de mivel Samsung 8K -ról van szó akkor eszt választottam. Mivel nem magyar a anyanyelvem lehet hogy lesznek helyesírási hibák és ezért elnézést kérek. A linkben videó arról szól hogy a 8 K Samsung hogy boldogul bizonyos formátumokkal és milyen szinten képes felskálázni. Ha lehet tegyétek a felbontást a számítógépen a legnagyobra. Percek szerint fogom írni a hozzászólasokat. Tehát 01:08- itt egy DVD van 4K Samsung Blu-ray-be felskálázva 4K -ra. Itt a TV semmit nem tett vele. 03:11- itt sima DVD (480) van már a 8K Samsung -al felkonvertva. 04:45- 4K videó ( Great Gatsby) felkonvertálva tv-n 8K -ra. Még aszt elfelejtettem olőzőleg hogy ezek a videókból kivet statikus képek hogy a kinagyításnál jobban lehessen látni a részleteket. 07:13- ez már 8K videó ( itt a kinagyításnál lehet látni hogy a processzort még a éleknél is jó). 10:57- dvb-t adás sima sd minöség ( ezzel nem nagyon tud mit kezdeni) 12:30- dvd-t2 HD sugárzás ( szerintem ez már elfogadható) 14;08 - ez is dvb-t 2HD ( külön kiemelik hogy a alul futó szöveg mozgása nagyon jó volt) 16:04 4K videó felskálázva 8K-ra, észre 14:34- nél is.( itt a nagyításnál aszt is látni milyen kontaktlencse van a hölgynek) 19:37- clouding [link]
-
univerzita
addikt
Elosoris a magyar irásért elnézest kérek. Nekem C 65O-nes Samsungom van éss pont ma feloldottam a PVR fukciot. Sikerult ess mukodik es a Time Shift is mukodik.As nem tudom hogy ez mukodik e a 5-tos sorozaton.Most kuldok egy linket egy kiválo angol oldalra ahol a osses Samsung tv problémajaval foglalkoznak. Ezt a legjob Googlen kerestul megnitni mert it bealithatod hogy a oldat fordicsa magarra. Keressél ra a te tipusodra éss bistosan fogják irni hogy van megoldva.Ha nemsikerult informaciot talalnod akkor majd megirom hogy en hogy cináltam.De! figelmestetlek hog a sevis modban valamit csak egser rosul jelols akkor elélítodhat a egés tv bealítas !!! A dolog nem annira bonorult hogy ne tud megsinálni.Vison ast is kel tudni hog ha frissiteted a firwaret akor nem bistos hogy be tuts lepni a servis menube,mert a samsun pont ezertis adot ki uj firwaret hogy ot már blokkolva van a lehetoség hogy megnisd a service menut. Nekem nem volt frissítve. A link http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107&sid=7967946a6507ff8f2e7a6215123c888f
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest