- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
válasz ZoliM@ster #11443 üzenetére
Napok óta a Tigert használom,ezidáig semilyen problémát nem tapasztaltam.Tudom,hogy pár nap rövid idő,ezután szoktak minden custom romnál előjönni a problémák,de ez csak idővel fog kiderülni.A rom gyors,egyenlőre stabil is nálam,küllemre meg szerintem az egyik legszebb rom.Az akufogyasztása jelenleg jónak tűnik,bár hozzáteszem hogy 2g-n használva.Igy folyamatos wifi,telefonálás és zenehallgatás mellett simán elmegy másfél napig.Tökéletesen megy rajra a rigó,GPS teszt 9-12 műhold közt szokott lenni,ebből 4-5 30-37-es jel közt.Nagyvonalakban ennyi,a jövőben fogalmam sincs,hogy előjönnek e valami problémák.
[B(#11450) DCI_market] Az a probléma,hogy GB-re ha ICS-t vagy JB-t akarsz feltenni akkor csak a második nekifutásra megy fel a rom.Sajnos fogalmam sincs,hogy ezt a középső gomb nélkül hogy lehetne kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Szükségét jelezte az SGS egy új romnak... jw8 van rajta és már haldoklik... naponta többször is kikapcsol, 100%-os töltésnél lehúzom a töltőt és 82% lesz belőle meg stb...
Nincs baja a készüléknek pedig... :S
Köszi a segítséget!
-
MPeter87
őstag
Nem tudom miért, de egy ideje nem csatlakozik a teló cwm-ben a géphez, hiába nyomok rá a mount usb storage-ra.
Valakinek van ötlete? -
jjeahh
nagyúr
azok után, hogy az lg nyomja az oled tv-ket, a sony 200 millió dollárt fektet be a technológiába, a samsung szintén + lassan nincs mobilgyártó amelyiknek nincs amoledes modellje...sőt a motorolának lassan lcd-s telefonja nincs, nokiának úgyszintén....amúgy is ez a cikk eléggé hatásvadásznak, és megalapozatlannak tűnik, és remélem messze is áll az igazságtól...
az oledek élettartalma néhány év alatt sokat javult, igaz máig sem éri el az lcd szintjét, viszont azért még hatalmas létjogosultsága van, főleg, mert velem együtt sokaknak az amoled kijelző az egyik fő szempont mobilvásárláskor...ha a samsung felhagyna vele, akkor sztem szétnéznék motorola fronton...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
csampei
senior tag
Mi ez a pangás?Mindenki a "dögraktárban" van????
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz KTHEORIGINAL #11464 üzenetére
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz KTHEORIGINAL #11464 üzenetére
Na ha már itt vagy!Látom hogy a 4.2-es kamerával is mókolsz,és lenne egy kérdésem : Rá lehet valahogy venni ezt a kamera appot hogy SD-re rögzítsen,ne a belső istenverésére?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
HUTCHDB, bok92, miui v2.10.26 v2.9.29-hez képest tartalmaz annyi változást, hogy visszatérjek c-rom-ról? gyorsult-e azóta a macska? semaphore újrainduláskor még mindíg elveszti a beálításokat?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Szükségét jelezte az SGS egy új romnak... jw8 van rajta és már haldoklik... naponta többször is kikapcsol, 100%-os töltésnél lehúzom a töltőt és 82% lesz belőle meg stb...
Nincs baja a készüléknek pedig... :S
Köszi a segítséget!
-
-
scream
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy SlimBean 2.8-ban olyan beállítási lehetőség valahol, mint Tsunamikban meg AOKP-kban, hogy meg lehet adni neki egy adott értéket ami alatt kilövi a programokat? Tehát mondjuk beállítom,hogy 32MB és akkor a programokat addig engedi a háttérben futni, amíg el nem éri az,hogy már csak 32MB szabad RAM van (ez multitaskinghoz) illetve lehet 100MB-ot is megadni, meg a kettő közötti értékeket is, csak Slim-ben sehol sem találom ...
-
cselt
senior tag
válasz bAtt001 #11470 üzenetére
Kicsit utánaolvastam és ezt találtam, igaz galaxy s plus fórumban írták, de ez szerintem minden eszköznél így van.
Elvileg a boot loppnál a kellő pillanatban elkapva működik az adb amivel ugye simán be lehet bootolni recoverybe. Csak ugye ilyenkor sok mindent kéne nagyon gyorsan beírni, ezért érdemes egy scriptet írni, ami elvégzi ezt helyettünk.@echo off
cd "C:\Android\android-sdk\platform-tools"
echo.
echo Waiting for device...
adb wait-for-device
echo.
adb -d shell stop
adb reboot recoveryEz a script megvárja, hogy elérhető legyen az eszköz, majd jegeli, és aztán recoverybe bootol. A második sorába azt az elérési utat add meg, ahol nálad van az android sdk.
Kipróbáltam az én telómon, nálam akkor jött csak össze amikor elindult a boot animáció, szóval nem biztos, hogy működni fog, de ha van JIG-ed, akkor egy próbát megérhet. -
jjeahh
nagyúr
-
radicspeter1
őstag
Huh ez a need for speed most wanted nagyon jóra sikeredett! Sokkal jobb mint az Asphalt7...sztm
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #11484 üzenetére
ez most vicc ugye? 48 magos CPU... OMFG
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
jjeahh
nagyúr
1000 mag? neked hány magos telód van? -1234...-az enyém jobb, 2987 hawer... ezen már fut az angry birds prometheus uhd...
125 watt fogyasztás azért nem semmi mobilban...
kiváncsi vagyok milyen új szintű szuperalkalmazásokat lehet fejleszteni 4-5 ich-re...biztos lesz benne 3D-s holografikus kivetítő, fényutazás funkció, lézerkard, és csillagvizsgáló
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
( V )
veterán
na de hogy kicsit ON is legyen:
ez az Elite 14.1 v4 tényleg egy puskagolyó! érdemes próbát tenni vele, csak a témákra még kicsit várni kell!
[ Szerkesztve ]
-
DCI_market
tag
big big respekt cselt!
Bejött az általad irt script . Ajánlom mindenkinek melegen, nem kell 5 perc egy tuti romhoz így. kérdés: Tsnumai X jb 3.0 vagy slim 2.8 jb?
1. JW4 stock + 1.83 odin
2. semaphore 2.7.4 + Odin 1.3
3. recovery és a "megszokott ICS/JB telepités/[ Szerkesztve ]
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
csampei
senior tag
Én megmondtam!
Bár éjszaka alvó állapot,gsm bekapcsolva,8 óra alatt 13%-ment a levesbe az akksiból!De mondjuk ez az első feltöltés volt!Lesz ez jobb is!Meg egy pici bug:reggel rádugtam a PC-re és és meg se nyikkant!Töltés indult,de az adatrész az nem!A gép sem pittyent hogy rá lett volna dugva valami!De ezt egy reboot megoldotta!
Amúgy veszedelem gyors,és stabil!Egy zavaró tényező:hogy a kamerát nem lehet rávenni hogy a külső SD-re vegyen!A belsőn meg kevés a helyem!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz DCI_market #11489 üzenetére
mindenképpen a Slimet tudom javasolni - nagyon jó lett!
sztem nem kell 2 fajta Odin - elég az 1.3-as
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok! A Tigrisre,lehet valahonnan témákat letölteni?
-
SFAkos
aktív tag
Na mostanában nem igen voltam aktív romolás terén ami mindig jo mert sok új dolog van mire visszatérek Ezt a kingsoft v4 miui-t tettem fel egy másfél hete és meglepett nagyon az akksiidő mármár GB közeli! Viszont ezek a kinai jelek zavarnak
Szóval rápróbálok a slimre A kérdés, hogy elolvastam egy 100 hsz-t kb. és irtátok hogy ugy kell összekukázni a cuccokat hozzá, na nekem csak egy gmail kéne a google-tol esetleg a maps ezeket letudom külön tölteni?
-
SFAkos
aktív tag
Sorry lejárt a szerk idő.
Szóval megtaláltam ezt [link] itt az addons-full packages mappába van a slim gapps és az addons-update-be egy slim gapps 2.8 update. mindkettő kell nekem? Gondolom akkor először a sima és utána az update cwm-ből .
-
MPeter87
őstag
Van új Devil, 1.8.1 verzió
Szerk.: Nem teszteltem, de a vállalkozó szelleműek tehetnek egy próbát, ha van idejük.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Arra van valakinek ötlete, mi okozhatja, hogy az android.media.process 100%on tekeri a procit, és nem áll le... Marketről leszedtem egy appot, ami a médiakeresést letiltja, és ha az aktiválva van, akkot minden frankó, viszont, ha engedélyezem a médiakeresést, a fent említett processz merülésig hajtja a procit...
Más: A Tiger tom mehet egyből a Tsuna 3.0Xre 3 wipe után?
A Két romnak ugyanaz a partíciókiosztása?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
macsek18
aktív tag
válasz KTHEORIGINAL #11498 üzenetére
Vannak témáid a tigrishez? Vagy bármelyik JB téma jó hozzá?
Eddig nagyon zsír a rom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest