- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs123
aktív tag
Hű ilyet még életemben nem láttam
Igaz, hogy ez az első töltési ciklus a telepítés után. Lehet el van kalibrálódva és pár perc múlva szó nélkül elsötétül?
De akkor is 5:40-et ment a kijelzője (igaz csak a számológép ment rajta, mert egész nap gyártást terveztem egy egyetemi beadandóhoz, de ez akkor is durva). 10 órája működik folyamatos wifi kapcsolattal! És állítólag még 54%-on van. Ilyen még nem volt soha amióta megvettem. 5:15 volt a napi max kijelző idő az akku fénykorában GB-n, akkor amikor egész nap nem futtattam semmi komolyat (és akkor már 5%-on volt az akku, nem 54-en!!!!).
Na erre kíváncsi leszek....
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
bAtt001
addikt
válasz dbalazs123 #11654 üzenetére
ilyenkor érzem mindig hogy akksit kellene vennem 2.5 óránál nálam megáll a tudomány 12-13 óra használat után. azt is furcsállom hogy mindkét akkumulátoromnál ez a helyzet
-
Watson25
tag
Elite 14.1 v4 romon a dpi-t hogy lehet növelni?
-
Tarantula33
tag
-
porse
őstag
válasz Tarantula33 #11653 üzenetére
Én is gyárin", azért írtam a kérdőjelet a kernel mellé mert nem tiszta nekem hanyas sema. De akadt már..
( #11655 ) bAtt001
Gb-n mindig 4 óra felett voltam... De így jb n most 3 az átlag nekem is. bár 1-2 óra zene mindig van.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
MPeter87
őstag
Szerintem rekordot döntöttél!
-
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos fizetosek lesznek a temak, es most vannak az atallasok....
A legrosszabb hir, hogy Kinan kivul nem is biztos, hogy elerhetoek lesznek, meg penzert sem!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bAtt001
addikt
válasz dbalazs123 #11659 üzenetére
mostanában nézegetem de nem látok semmi nagyon feltűnőt, csak az akksi lesz az
-
addikt
-
LevyKee
tag
Slim 2.9.0 official van fent.
és a facebook ,idokep kliensre azt írja hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
Ez normális ? -
radicspeter1
őstag
-
kutkut
addikt
Gondolom, a számológép fekete, azaz sötét témájú. Olyankor tényleg nem eszik sokat az amoled.
Meizu MX3 32GB
-
dbalazs123
aktív tag
válasz kutkut #11672 üzenetére
Talált de ez csak bizonyíték, hogy érdemes sötét témákat és inverted appokat használni. És az is tény, h ezen a ROM-on nem zabál semmit a rendszer.
(amúgy észrevettem, h nem volt levéve teljesen a fényerő --> most ezt is megtettem: kijelző: 7ó11p --> 41%)
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
radicspeter1
őstag
válasz dbalazs123 #11673 üzenetére
A v5-nél a mods mappában az a v5-r-off.zip az mi a csoda? Illetve akkor inkább a v4-et érdemesebb felrakni szerintetek? Gapps akkor a csomagban...
[LG NEXUS 5]
-
paxm
aktív tag
válasz radicspeter1 #11674 üzenetére
a v4-nél feltettem a TW-s full S3-as témát- viszont eltünt a statusBar. van erre valami tippetek, hogy mi lehet a gond? a V5-nél olvastam hasonló problémáról. köszi
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
csampei
senior tag
Cseréld ki a témában szereplő szereplő systemUi.apk-t romban szereplő systemUi.apk-val,és told fel úgy!Nekem bejött!
Szerk: a V5-re megbütyköltem,pár hsz-el fentebb ott van!De az V5-RE!!!!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Tarantula33
tag
Hogy eltűnt a Tsunami mindenkinél
Pár napja még az folyt mindenhol.Huawei P30 pro
-
samfishR
senior tag
válasz grabber #11665 üzenetére
ehh
nem lehet, hogy pont olyan volt a térerő, hogy épp hogy belógott a hspa, de nem volt elég erős a jel és folyton váltogatott edge és előbbi között? másra nem nagyon tudok gondolni, próbáld meg betterbatterystats-al megnézni h mi okoz wakelock-ot, de hát az se nagyon van, úgylátom
-
radicspeter1
őstag
Nálatok is várni kell ennél a gnexus romnál betöltés után vagy 10-15s hogy legyen IMEI-azaz hálózatotok?
Még nem volt Soha imei eltünésem...ez lehet már előjel??[LG NEXUS 5]
-
bok92
addikt
VC tuti beállítást valaki leírná??
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #11684 üzenetére
cseréli a modemet JVT-re, lehet azért talál nehezebben hálózatot!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
jjeahh
nagyúr
válasz Tarantula33 #11680 üzenetére
meg c-rom bean...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
csampei
senior tag
válasz radicspeter1 #11679 üzenetére
Van ezzel valami baj?
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
Közben megoldották a problémát a SAMSUNGNIZED témával kapcsolatban!A kulcs a elsősorban a DPI! Vagyis csak és kizárólag 210-es DPI-n települ fel rendesen a téma,utána már át lehet váltani 240-re,de előtte nem!
Tehát a leírás(ahogy csináltam,mert nem pontról pontra a fórum szerint csináltam,de működik):
-Rom fent van 240-es DPI
-DPI átírása a build.prop-ban 210-re
-Reboot
-Felállt a rendszer reboot recovery
-Wipe cache,wipe dalvik cache
-SAMSUNGNIZED téma telepítése
-Itt ugyebár elindul a teló ha végzett
-DPI átírása 240-es értékre a build.prop-ban
-Reboot
-Örülés van,egy felessel,vagy egy szem ekivel ünnepeljük a sikert!Az eredeti módszer,vagyis forrás: XDA
Remélem másnak is segít az XDA-s leírás,vagy az én leírásom!
Egészségetekre!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz csampei #11690 üzenetére
íme az én "merülésem" 14.1 v4-en
első éjszaka (skála eleje) minden kilőve fogyasztás kb 1%, második éjszaka (skála vége) 3g-n fogyasztás kb. 25% - uh 3g drain sajnos itt is van de erről függetlenül egy bejáratlan romon szvsz nagyon jó eredmény!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz radicspeter1 #11693 üzenetére
A baj az hogy a fene se gondolta,hogy a DPI ilyen szinten belekakkant a témába!Álmomban sem gondoltam volna!Ezért is csináltam meg a systemUi.apk cserét elsőkörben,aztán ma reggel olvastam az XDA-t hát mondom kipróbálom,mert van működő témám,legfeljebb visszateszem ha nem megy!De ment!
(#11691) ( V )
Az ébrenlétet kicsit sokallom,mert ahogy elnézem a effektíve sokat volt ébren kikapcsolt kijelzővel!Gondolom valami szinkron be volt kapcsolva!De ennek fényében szerint nagyon vállalható az akuidő!
Én mondjuk most a legfrissebb romot használom Elit-től,a samu kiegészítővel,a TW launcher baszarás milyen szép lett,egy dolog zavar,hogy semmit sem lehet beállítani a TW-ben!Egyébként szerintem itt is nagyon jó akuidő fog születni!És a 4.2-es appok is javítva lettek!
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #11693 üzenetére
nem vittem túlzásba az aktív képernyős használatot, de ugyanilyen használat más friss romoknál max 10 óra és ha nem hagyom 3g-n a telót éjszakára akkor most is elment volna még egy órácskát aktívan szerintem!
(#11694) csampei
igen a szinkron az szinte alap és mindig ON csak éjszakára nyomon ki.[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy az Elite 14.1 v4 elég rapszodikusan látja a tárhelyeket? Felraktam ahogy kell (3 wipe+format system) majd szerettem volna háttérképet beállítani. De a galéria nem látott semmit, pedig file kezelővel elértem a külső/belső memóriát. Újraindítás után is csak néhány kép jött elő. Egy két alkalmazás pedig fc-zik.
-
MANTiS`
csendes tag
Valaki tud segíteni abban, hogy mi a teendő akkor, ha megpróbálok felcsatlakozni wifire, rácsatlakozik de netet mégse kap. EGyik napról a másikra lett ilyen (rootolt,főzött romos i9000)
-
btomek
tag
Sziasztok Urak!
Sajna nagyon nincs időm böngészni a fórumot, pedig biztos leírtátok már valahol, de kérlek segítsetek nekem abban, hogy a jelenlegi aláírásomban szereplő romról, hogyan tudok "átállni" erre a sokak által nagyon dicsért Slim-re. Illetve még annyit szeretnék kérdezni, hogy esetleges sikeres telepítés esetén mit kell még tennem (telepítenem, beállítanom) ahhoz, hogy egy napi szinten használható (telefon, mail, internet, navi) rendszerem legyen.
Előre is nagyon köszönöm!
ToMeK
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest