Új hozzászólás Aktív témák
-
Wartburg
csendes tag
Szeretném megosztani veletek a sikerem!Vettem nemrég egy O2-őt ami 8Gb belső memóriával van ellátva és kaptam hozzá egy 2 Gb-os Igo-s karit,kérdeztem több helyen,hogy a hivatalos cumót átrakhatnám-e a nagyobb 8gbos kártyámra mert akkor 16Gb "adat" férne a vasra.Mindenhol azt írták/mondták,hogy nem!!Töltsek le feltört Igo-t és azt rakjam rá,nem akartam letöltögetni ezért az Igo frissítéshez használt Naviextras progival csináltam egy biztonsági mentést és beraktam a kártaolvasóba a 8Gb-os kártyám és arra rakattam vissza vele a cuccot!És ennyi már kész is voltam!Bocsi,hogy feltartottalak benneteket,gondolom ti ezt már rég tudtátok de én nem és talán lesz még új O2 tulaj akinek jól jön az ötlet!Üdv
-
Wartburg
csendes tag
Üdv mindenkinek!Abban szeretném a segítségetek kérni,hogy végre sikerült beújítanom egy O2-t
(már 2x),és szeretném megtudni melyik Romot érdemes feltolni rá,hogy korrekt legyen a vas
?Sokáig I8910-et használtam,arra mindenféle frankó főzött rom volt de visszaszippantott a win mo
de viszont ebben most nem vagyok képben még, hogy éppen mi a Király?Most ez van rajt:
Pda:I8000NXJB3
CSC:I8000XEHJB3
Telefon:I8000XXJB1Ja és a gyári Opera minit,hogy lehetne letörölni
?Köszi előre is!!Üdv:k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest