- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6211 üzenetére
én TW-t használok, igaz a jd1 romban már közel olyan gyors mint a spb........
ik5-ben tetü lassú, ráadásul még a wifi bug is van -
fairi
őstag
válasz
scapegt #6187 üzenetére
IK5 régi rom,és nagyon-nagyon zűrös,egyszerűen nem fogom fel miért ezzel adják..
legutolsó felső startmenüs a Jc1..
de most egy új irány is elindult a JD1-gyel az alsó startmenüs..megoldás ha leggyorsabb kel:
telepíted a rapid light romját és teszel rá egy spb mobile shellt...
csodát fogsz tapasztalni az tuti.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6157 üzenetére
azért nincs dvix mert nem veszi meg htc a licenset..
a samsungos androidon teljesértékű a dvix,sőt az i9000-en még dvix hd is leszyxplayer megoldás elvileg fizetős a pogi,de az se tökéletes
-
fairi
őstag
válasz
nyikszi #6124 üzenetére
azért mert jön majd az utód és arra koncentrálnak...kifutott modellre miért öljék a programozók idejét?van abada,android,wp7,lehet még a symbián is,sőt a zárt telefonjaik..
egyszerűen csoda hogy kiadták a 6.5.3-at, reméljük még június 15 az bemutatás egyéves jubileumig hajlandóak frissíteni...
Pl az i900-nél tavaly áprilisban adták ki az utolsó hivatalosat(juniusban meg bemutatták az i8000-et)!!!! de kétleném(persze nem biztos) hogy bugokkal otthagynák nekünk a 6.5.3-at és még májusban is kapunk új romokat,sőt júniusban is...
-
fairi
őstag
válasz
Jaszkaris #6116 üzenetére
ÖÖÖ,mi az a pcstudio,életembe nem használtam,de feltettem és rájöttem egy hulladék..
Fogadok IK5 van neked,azokban sajna rosszul van megírva a wifi driver,és mindenkinél előjött előbb-utóbb ez a wifi gond,nekem a 2. napon,boldog is voltam..
Octans egy jó kis progi azzal fogsz majd flashelni,nem harap,nem bánt,és szépen kapsz uj romot..
JD3 hivatalos rom,nem főzött..magyar nyelv is van vele..de benne új windows verzió van,nézd meg tetem fel róla pár képet, kicsit lapozz vissza,töltöttem fel képet hogy néz ki egy wm 6.5.3.. -
fairi
őstag
megjött a JD3 rom,már magyar nyelv is van hozzá!
-
fairi
őstag
válasz
modflow #6069 üzenetére
Nagy kijelzős okostelók közül az omnia2-nek legjobb az üzemideje,de csodát ő se tud...
Pótaksit vehetsz,nagyobb teljesítményű nagyobb méretű,így elveszika vékonyság,és bummfordi elsz hátul...rengeteg beépített szolgáltatás zabálja az áramot,wifi különösen ha céltalanul van bekapcsolva,állandó keresgélés útközben hihetetlenül szívja a dolgot!
sajna az akksitechnológia lemaradt a teljesítmény mögött...
vanak trükkök pl a processzort visszaveszed de akkor kicsit lassabb lesz a teló,meg hasonlók...
erős proci,nagy kijelző,sok beépített szolgáltatás eszi az aksiidőt nincs mese, amoled rengeteget segít,de csodát nem tud művelni!
-
fairi
őstag
Kis szentségtörés..
Iphonetoday 1.5.2,elég jól gazdálkodik a rammal,szinte duskál az ember vele..
piszokgyors a lapozás,programbetöltődésnél iphonos animáció,aminek időtartalmát javasolt 350msecre növelni, mivel winmo-m kicsit lassabban töltődnek a dolgok
Ikonokat könnyű változtatni,és a leggyakrabban használt programok hozzáadhatók todayre.. -
fairi
őstag
válasz
modflow #5958 üzenetére
csinálhatod a formázást...
vki szerint érdemes litiumionál is megcsinálni..
én nem csináltam,semmi baj nem lett!GPS-en mit keresel???
sajna már nem IK5 rom van benne,2010-es romokban át van rendezve a setting menü..
Talán a használati útmutatót elolvasod hol leled a settingben ezt a beállítrást -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5933 üzenetére
ott egy modernebb proci van,kisujjból meghajt bármilyen winmos alkalmazást..
grafikus magja jó a HD2-nek csak a driver ott se normális,de opengl 1 meg van írva ami szükséges a sensének...
minden gyártó hülysékedik afelahsználóval,üzletpoltika...omnia2 külön kiemelték a dedikált grifikus magot,de azt nem hogy pár driver nem írtak meg...
-
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5912 üzenetére
JK5,te tudsz vmit...
neked már 2010 novemberéből van a romot,időutazó vagy?na helyesen IK5,elég régi rom,legfrissebb a JD1,ami angol sajna,lehet magyar csc is mellétenni,de elég fura eredményeket produkál....
JD1 már 6.5.3-as rom uj windows verzió,az alsóstartmenüs... ujjal közel 100%-ig kezelhető,nem kell icipicike ikszecskére célozni.. -
fairi
őstag
öhöm..
http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=306222&view=findpost&p=1240626Talán a hozzáadott csc-vel kéne próbálkozni....
ahogy láttam egy magyar tettél fel,és várható volt h gubanc lesz mivel 6.5.x még nem létezik magyar nyelv...Aki 6.5.3 akarja használni egy skin nem árt alapból irtó rondák a buttonok..
http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/301363/28mar-dusk-g-b-r-taskbar-black-theme-extras-tacchan23-edition/ -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5686 üzenetére
2010-es romokkal nincs nagy baj..Igaz mindenkinek más jött be...
JA1,JA5 semmi különös bajom nem volt,ezután már fözőtt romjaim voltak és 6.5.x-esek,azokkal van bibi sajnos...
tutommal a JA5-nél növelték 139-ről 144-re...utolsó magyar JB3...(JC1?)
fözőttek közül rapid csinál magyar nyelvűeket érdemes rákukkantani és kipróbálni...
uj JD1-ben az a jó hogy végre 151 mbájt az elérhető ram!!!
-
fairi
őstag
ahogy nézem jd1-ben nincs magyar csc,lehet később változás áll be fene tudja...
angol van,akit nem zavar érdemes feltenni -
fairi
őstag
http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=306222&view=findpost&p=1240040
Több hónapos kemény fejlesztések árán végre használhatóvá tették a widgetplust!!!!
nem semmi!már csak egy open gl 1 driver kéne,de na azt nem fogják megcsinálni,mert tökéletesen működne a sense 2.5, és egyik omnia2 se akarna a váltáson gondolkodni
-
fairi
őstag
válasz
modflow #5681 üzenetére
vettem onnan telót( jó pár évvel ezelőtt),ad egy papírfecnit azt nevezte garanciapapír...
garanciát nézd meg jól,pár éve azzal trükközött hogy fél év hardver és egy év szoftver!!!!ezt hirdette 1 év garinakmost mi van velük azt nem tudom...
azóta nem is vettem..partnerogsm-től vettem,igaz az is bolti garis fecni,de 1 év telejskörű..
omnia2-re szoftvergari nehezen definiálható,mivel rom csere-bere,ebből származó gondokra nem biztos h örvendeznek...
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5676 üzenetére
ebootot is lehet,nem harap...
én mindig frissítem az ebootot a legujabbra,nincs vele baj...
mondjuk kijött az JD1 is!
legújabb windowssal(6.5.3),meg nagyobb felahsználható rammal 152,tiedben 139 az elérhető!
10 MB az számít sztem..http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/306222/jd1-rom-is-available-at-samsung-mobile-firmware-downloadermirrors-are-appreciate/
olavsd el,és dönts tetszik-e..
úgy tűnik pár kisebb hiba van,de az javítható! vmiért a kijelző érzékenységét csökkentették,nem értem miért,de egy gyors fix javítja..
és mintha a gps-sel is ügyködtek volna vmit amit nem kellett volna...(registryvel fixálható)
meg az X gomb nem zárja be az alkalmazásokat,de ez 6.5.3 velejárója,ez is megoldható... -
fairi
őstag
válasz
modflow #5670 üzenetére
a-GPS csak rásegítés,gyorsítja jeltalálást,stabilabbá teszi...Ki is lehet kapcsolni de akkor lassabb lesz,és bizonytalanabb az ilyen készülékek...
i8000 minden net rásegítés nélkül talál GPS jelet,eGPS van benne amivel előre letölthetjük a műholdpozíciót wifin keresztül(vagy active syncen) és ezt rásegít..
de hogy aGPS jelenlétét nem tudom.... -
fairi
őstag
Kijött az áprilisi ROM,több tényleg új fejlesztésesel!
wm 6.5.3!!!Végre hivatalosan!nem hittem meglépi a Samsung!
Elérhető RAM :http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=306222&view=findpost&p=1239858152 és PP redukálával akár 160 megabájtra is növelhető...
magyar nyelv van az nem biztos...
-
fairi
őstag
http://mobilarena.hu/tema/fotok_videok_mobillal_telefontipust_irjatok/hsz_7133-7133.html
-
fairi
őstag
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #5503 üzenetére
gyorsboltban van rá tervezett én is ott vettem egy mattot..
kicsit rontja a láthatóságot,de max az ujjlenyomat nem olyan csúnya rajta...
de fényes is szokott lenni,de mikor én voltam olyan nem volt..
de a samsung boltban is lehet venni a westendben..tuti van a márkaboltba...méretre vágotatt én a vaterán is szoktam látni...
-
fairi
őstag
válasz
runner 125 #5443 üzenetére
ezen mi a meglepő,apróban érdemes csal eladni..
iphone meg mindig horribilis áron lesz..
bármiről-iphone váltás mindig költséges vállalkozás,szép bukóval... -
fairi
őstag
válasz
Zsocy155 #5436 üzenetére
megint vmit keversz...
nodatával letiltod a gprs netet teljesen,utána wifit bekapcsolod csatlakozol wifihálozatra(jelszót jól írd be,nézd csatlakozott -e) és netezel...
ennek mennie kell,ha nem megy akkor a készüleked hibás,és be kell vinni garanciáztatni...
semmi más rommal nem volt ilyen wifi eltűnik mizéria,csak az IK5-tel...gondolom nem rejtély ha készülék alapértelmezetten szívesebben használja a gprs...
-
fairi
őstag
válasz
Andris88 #5392 üzenetére
nagyon semmit nem kell telepíteni, samu mindent ad....
stopper.timer.fotonézőt,teljes luxus!nodata az kötelező ha nincs mobilnet előfizetésed!
nem kell annyira félteni a garit,mivel a bootloader nincs levédve semmi törés nem kell h custom romot tegyél fel,ha vmi hardveres bibi lesz a készülékkel fogod és visszateszed a hivatalos romot, ami már elérhető a fórumokon..
észre se fogják venni...kicsit mélyvíz lesz,de nem harap a winmo...
Ha MSN-en is segítek ha olyan amit itt nem lehet megbeszélni..
Kattints a nevemre,és ott megtalálod az MSN címemet is.... -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5390 üzenetére
pdafanclubon nagyobb az élet...
senkinek semmi siráma... -
fairi
őstag
válasz
tzsolesz #5335 üzenetére
spb mobil shell egy felület,keress rá agoogle-n,legfriseb a 3.5.3 szépen skinezhető,vki szereti vki nem annyira..
JA5 a szoftververzió,azt jelenti hogy 2010 januári,legfrisebb a JC1 logikusan az márciusi..
te döntöd el hogy le akarod scerélni,fel lehet tenni touchflo-s felületűt,de 6.5.5 windowst is...
nyugodtam lehet hackelni(szoftvercserélni),mivel nincs semmi védelem a bootloaderen(HTC-vel ellentétben),vagyis ha kis hiba, visszateszed a gyárit és senki nem tudja mit mesterkedtél...
sőt akár saját romot is gyárthatsz,már van külön kit hozzá...Kisebb hackek száma közelít a végtelenhez...
modaco.com
pdafanclub.comkét fő fórum,az első angol második magyar
-
fairi
őstag
HD2 mellett ami egyértelmű..
gyorsabb,mivel sokkal erősebb menne a proci,ami még a WINMO-t is turbófokozatra kapcsolja
másik sokkal több ram...sense híresen jó,még az omnia2-re is portolni próbálja mindenki..
pl már létezik stabil 1.3 magyarul..
és létezik 2.5 ami működik,csak sajna a srác abbahagyta a fejlesztés...
de nincs veszve semmi egyik magyar fórumozó is elkezdett ügyködni,lehet mi magyarok csináljuk meg a stabil sensét az omnia2-re -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5281 üzenetére
talán rapid csinál ha jó lesz a gépe...
nincs semmi mindenki ténykedése kimerül a modacon egy ultralight,saját nyelvű rom készítésében.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5279 üzenetére
egy felahsználót kéne kérdezni..
én is JB1 alapú romot használok...végre vmi normális nem agyon kiherélt wm 6.5.5 alapú JC1-et várok...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5277 üzenetére
egy kellemetlenség benne..
ha phonebokra kattintasz azonnal felugrik a billentyű..
gondolom ficsőrnek szánták,de kitakar mindent.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5258 üzenetére
töb ilyen eset volt...
eddig egy valakinek halt be fullra,de nem tudjuk mitől...
de tuti nem szokásos AS elszáll... -
-
fairi
őstag
válasz
szhunor #5255 üzenetére
értem,mondjuk a symbiános telókat ne flashelésre találták ki,ott normál esetben szoftverfrissítés van..N82-ömnél pl nem is törlődtek az adatok...
Omnia2 nem lehet elrontani,elvileg van egy rejtett partíció,ami még hiba esetén is bebootolja a telefont...
Pl fél gigához nem tud a haverod hozáférni belső tárhely2 Gb-hoz teljes mértékben,én is a 8gigából 7 és felet látok..
Még active sync hiba se szokta kinyírni,csak ijesztő,de nem okoz bajt..
Eddig 1 embernek halt be,rengetegből,de ott flashchip hiba lehetett...Ott totál halál volt... -
fairi
őstag
válasz
Zsocy155 #5205 üzenetére
legjobb az xp 32 bites,utána már jönnek a gondok..
legfőbb gond a driverek kérdése..
én vért izzadtam míg rávettem awin7 32 bitesemet a frissítésre..HR-rel figyelni kell és Pimbackup progit feltenni,az mindent lement...
de talán van ideiglenes megoldás WifiProfiles 0.0.5
az ad a gépnek egy profilt és engedni fogja a netezést..
persze akkor ajánlom ha értesz ezekhez,mindent manuálisan begépelni,utána elfogadtatni a géppel...
én ezzel kihúztam egy ideig,csak nehéz beállítani..romfrissítés egyszerűbb lesz ha xp-s a géped...
-
fairi
őstag
válasz
kosturica #5192 üzenetére
vki más is elkezdte támadni a cikket,hasonlóan mint te..
most néztem meg,szépen ízekre szedte...
majd ugyanazt mondta mint te...olvas0
"Elnézést a szerzőtől de ez egy pontatlan cikk, telis teli hibákkal, féligazságokkal . Én 98tól nokiát használtam - üzleti modelleket- és én is most tértem át az omnia2re, szóval tudom miről van szó, de a cikk író se a symbiannal se a wmmel nincs tisztában…" -
fairi
őstag
válasz
Zsocy155 #5181 üzenetére
fogadni mertem volna benne egy 10 000-esben hogy ez van neked...
ez a rom kész katasztrófa,azonnal cserélned kell!szar a wifi drivere,több embernek volt ezzel a rommal ilyen baja!
nekem is ilyen hibája volt a ennek aromnak,és több embernek is!
novemebri rom,most március van...JC1-et kéne feltenned,sajna az angol nyelvű,de a JB3-se rossz..
érdemes rapid magyar JB3 alapú főzött romját próbálgatni,abban még htc touchflo is van! -
fairi
őstag
Kell HD felvétel és HD lejátszás akor a vivaz,de minden másban jobb az omnia2...
vivazt felhoztad inkább nézd meg az i8910-et,HD felvétel lejátszás,de nagyobb kijelző és kapacitiv már kinetikus görgetéssel is...
van egy nagy fóruma is...
Viváztól nem estem hanyatt,kisebb kijelző nem amoledes, rezisztiv kijelző és kinetic scrolling sincs benne,fotóminőség nem az igazi...
és elég friss,van tuti benne pár kellemetlen bug....Vivaz=102k 1 év garival, SE garival gondolom több
Omnia2=87k 1év
samsung i8910=97k 1év -
fairi
őstag
válasz
szhunor #5168 üzenetére
nézd meg a linket..
képekkel elmagyarázza a lépéseket?
http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia2%2FROM%2F6.5%2FRadek65_NXXJB3%2F
ezt javaslom 7 zippel kicsomagolod,pár perc is lekapod,persze ha van premium rapidshare akkor gyorsan megy amit mutatsz...
nézd aképet ott van a számozás ha követed megtalálod a XEH-et....sajna helyetted nem tudom megcsinálja
-
fairi
őstag
válasz
hülyegyerek #5150 üzenetére
pdafanclubon van leírás h kell flashelni...
JA,JB romok elég jók nincs velük baj..
most lett egy uj magyar rom(főzött),az is jól sikerült,teljesen magyar és TouchFlo van benne...
ide leírrni kicsit hosszú lenne... -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5145 üzenetére
Jb1-ben jó a kamera,elégedetten szoktam vele irtkán fotózni...
zajszint megfelelő,zajszűrés se túl intenzív,mondjuk a részletesség nem hozzá amit egy 5 Mp várhatót,de ha nem 1:1-ben nézed elégedetten bólogathatsz..
Sztem a legjobb képminőségű PDA-k közt van..
Színek rendben vannak,IK5-ös romban kész maszattenger volt..de a mostani elég korrekt,sokat javítottak.. -
fairi
őstag
válasz
Jaszkaris #5125 üzenetére
nem lehet törölni opera9-et ez van...
fel kell tenni clean romot azokból mindent kiszednek,és neked összeválogatni mi kell bele...integrált dolgokat nem lehet kitörölni a romból..
rendszer-touchplayer hangereje összefügg,nem tudok elkülönítésről...
GPS jele mindig kényes téma...
Hardverpont 4-es csatorna 9600 bitráta ezt az igo8-ban is megcsinálod és elvileg jó lesz...
de az XTRA adatok letöltése is sokat számít!
*#1234# üsd be,mi a Phone verziód? -
fairi
őstag
válasz
hülyegyerek #5120 üzenetére
marketplace
van egy link is a telón,onnan letölt telepít windows live account..
egyszer próbáltam,kicsi akinálat és ahogy látom sose lesz nagy..
wp7-re gyúrnak... -
fairi
őstag
http://wmpoweruser.com/?p=14342
Windows Phone 7 Series...
Végigolvasva nevezhetjük akár iMicrosoftnak...
-
fairi
őstag
Tel: 06-70-316-8478, 06-1-3320298
Tudod a telefon arra van hogy felhívd!
Megkérdezed őket mi a helyzet,sőt be is mehetsz hozzájuk..
Én náluk vettem a telefont 99k-ért december végén...
8GB természetesen,szingapúrból van,de magyar volt,6.5-tel... -
fairi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5031 üzenetére
annyira nem kel komolyan venni,az még a winmo 6.1-gyel készítették ráadásul az korai szériák...
Azóta sokat javult gép,sok jó rom elérhető,ha kicsit bütykölsz jó kis telóvá varázsolhatod...
de mivel az igényeid elvárásaidat nem tudjuk semmit nem állíthatunk biztosra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest