- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Fulunkulus #9390 üzenetére
Leírhatnád, hátha valakinek szüksége lehet legközelebb rá
-
-
nyikszi
őstag
Ne octans minit használj, hanem normált. Egyébként annál szájbarágósabban nincs sehol leírva, még videó is készült a frissítés folyamatáról. A beszélgetésbe meg Te is bekapcsolódhatsz, senki nem fogja leharapni a fejed
Ha gondolod én is válaszolhatok ott is
Egyébként én most tettem fel a JJ1 romot, és meg vagyok elégedve vele.
-
nyikszi
őstag
válasz
NoMagix #8740 üzenetére
Én amikor megvettem 1 éve, akkor hamar cseréltem romot és azután áprilisban, majd most. Mivel egyszer csak egy funkciója nem működött (a hangerő állítás a két baloldali gombbal) és hard resetet kellett volna úgyis csinálni, akkor mondom felteszem a legújabb romot. Tegnap meg is csináltam, szépen megy is.
Tehát nem gyakori, nem kell állandóan buherálni, hacsak olyat nem csinálnak ami nagyon fontos javítás. Egyszer beállítod, mit szeretnél, milyen hátteret, milyen programokat és beállításokat és csak élvezed a használatát. Ha akarod, ekkor csinálsz egy mentést és ha esetleg bedöglik egy újabb program telepítésénél, akkor visszaállítod (nekem még nem volt ilyen, de ki mit tesz fel).
A rom frissítés nem nagy dolog, figyelmesen elolvassa az ember és akkor nem nyúlhat mellé. Sajnos a trémobilos gagyi, problémák vannak vele, nem is értem a samsung miért engedi egyáltalán azt a romot. Ha kell hozzá segítség akkor itt is és a pfc-n is sok segítő emberkét találsz.
Ha tudom, hogy most ennyibe fog csak kerülni, lehet vártam volna -
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8727 üzenetére
És ezt honnan lehet leszedni? Meg az SPB milyen lesz ilyen skinnel? Tudsz feltenni screenshotot?
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8723 üzenetére
A W7 skin az milyen? Nekem is akutális a romot frissíteni, mert a hangerőt állítva nem jön be a képe, így csak a rendszer hangerejét tudom állítani, a csengetését nem. A szoft resetre nem javult meg, hard reset esetén meg már akkor csinálok egy romfrissítést.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #8125 üzenetére
Persze, mert itt is beszélgetünk páran, holott 1000x ennyi készüléket adtak el, de nem jön senki elmondani ide, hogy nekem OK a készülék. Általában a fórumokon a megoldást keresik a problémákra, így egyértelműen ezek vannak előtérben.
-
nyikszi
őstag
válasz
modflow #7198 üzenetére
"Hard reset - A beépített software-es TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!
- kóddal: *2767*3855# TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig! ""a hard reset:
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani." -
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #6971 üzenetére
A PDA-ról elérheted oda-vissza pda-ra és -ról a pc-re és -ről a resco explorerrel. "Rescot elindítod, majd Menu, File, Network, Map drive. Jelszó nem kell, ha egyébként sincs."
Ha viszont a PC-ről szeretnéd elérni, akkor WIFI Remote Access.
"Sokan és régóta vártunk már olyan programra, amivel Wifin keresztül a PC-ről is láthatjuk a pda-nkat és nem csak fordítva.
Eljött végre ez a program is, és kiválóan működik!
Elég egyszer megadni a nevet és a jelszót, majd a pc-ről a böngészőbe beírva a pda ip címét, máris böngészhetünk a tartalomban, és másolhatunk is a pda-ra. "Bocs, de egyszerűbb beidézni, mint elírogatnom
-
nyikszi
őstag
válasz
Motaba78 #6803 üzenetére
A töltéshez hozzászólnék. Igen, sokan azt mondják nem kell tölteni, de egy barátom mindig formázza az akksikat és a mostani akksija 3 éve megy, szinte ugyanannyi készenléti idővel. Én sajnos nem csináltam meg, mert veszteni nem veszít semmit az ember vele. Ő a következőképpen csinálja: 1. felteszi 24 órára, lemeríti. 2. majd megint 24 órára és megint lemeríti. 3. Itt már elegendőnek tartja a 16 órát. Természetesen a teljes lemerítés nem szükséges, de nem is gond, hiszen már van védelem ezekbe építve.
-
nyikszi
őstag
válasz
Jaszkaris #6731 üzenetére
Félreértettél, a felvett videók szaggatnak, amit a kamerával rögzítek. A divx-es filmek, egy kivétellel, eddig tökéletesen mennek rajta. (Tényleg azt is megakartam nézni, hogy mi a rákért szaggatott, az elején vagy 5 helyen mediaplayer és tcpmp-ben is. Valami a videóval lehet.)
-
nyikszi
őstag
válasz
dancsuri #6722 üzenetére
Ez igaz, jó hogy írtad!
Kosturica! Lehet, én trést vettem, részletre, nekem így jobban megéri. Hozzáteszem, akkor még nem olvastam rendesen utána és nem értettem miért baj ha 2 gigásat vesz az ember, majd teszek bele egy 8 gigás memóriakártyát. Nos ez a képzavar volt nálam, de azt hiszem akkor se döntöttem volna másképp. Mivel több mint 10 éve vagyok náluk, nem valószínű, hogy az újabb 2 év alatt valami változna. Flottás percdíj, ami elég tűrhető árakkal rendelkezik.
-
nyikszi
őstag
válasz
Motaba78 #6716 üzenetére
Nekem is 2 gigás van, különösebben nincs vele probléma, eddig a programok mind oda lettek telepítve és arra bőven elég. Viszont ez a memória gyorsabb mint a memóriakártya, így például ha videót veszek fel a külső memóriakártyára, néha beszaggat (Kingston class 4). A belső memóriánál ugyanez nem fordul elő. Persze erre is elég a 2 GB, hiszen kevés videó felvételt készítek. Attól függ Neked megéri-e az árkülönbözet.
-
nyikszi
őstag
válasz
Borostás #6680 üzenetére
Így van ahogy Jaszkaris írta. Amúgy meg: beállítások - memóriabeállítások - főtárhely és ott tudod a telepített programokat törölni. A romba égetett programok fájljainak cseréjére van esetleg lehetőség resco explorerrel vagy TC-vel. Egyébként így ki is lehet próbálni, hogy felteszel egy üres fájlt a régi alkalmazás helyett, lehet megy akkor is a PDA, de ebben nem vagyok biztos. Mindenesetre előbb mondjuk egy bmp vagy help fájllal próbálkozz. Ja és előtte egy mentés se árt
-
nyikszi
őstag
válasz
scapegt #6599 üzenetére
Nem tudom miért nem vártok egy-két hetet és ha nincs baja, akkor telepítettek fel romot? Én a Rapid JC1-esét használom, majd ha az újabbakról jönnek visszajelzések, akkor esetleg felteszek egy újabbat. És nem, nem kell ezt se frissíteni, minek? Az androidost miért nem frissítenéd? Mert nincs rá rom, vagy mert....
-
nyikszi
őstag
válasz
tzsolesz #6534 üzenetére
Rapid JC1-es rom:
VLC player: AAC 32 MHz
KMplayer:
Audio #2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 1mn 5s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 27.5 Kbps
Nominal bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : C
Sampling rate : 16.0 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 219 KiB (1%)
Encoded date : UTC 2010-04-20 11:00:08
Tagged date : UTC 2010-04-20 11:00:08 -
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #6460 üzenetére
Mert ebben alapból több a memória, nincsenek benne felesleges dolgok, nekem úgy megy ahogy kell. Eddig nincs problémám vele. (rapid jc1-es).
Idézem:
Amiket kiszedtem:
* Kocka
* Smart Sync
* Smart Reader
* Samsung Főmenü
* Fölösleges nyelvek és billentyűzet-kiosztások
* Application Store
* Játékok
* Hátterek
* Youtube
* QIK
* Opera 9.5
* Google Maps
* Podcast
* Facebook
* Samsung FunClub
* i8000 kézikönyv
* Widgetek és kezelőjük
* MSN Weather
* MSN Money
* Live Search
* SkyBox
* SkyMarket
* Marketplace
* Outlook Live Updater
* Today VálasztóAmik bekerültek:
* TouchFlo 3D 1.3 vagy Sense 2.5 vagy semmi ilyesmi (kinek mi)
* Chainfire AutoClosePatch 1.1
* m6 Color TaskBar Vista Theme (saját waitcursor-ral)
* O2Flash 1.1 (Középső gomb rövid nyomására állítva)
* SDKCerts 2010
* Opera Mobile 10 Final
* Samsung SDK 2.2
* Color Bluetooth Icon
* MS MyPhone (Sense 2.5-ben)
* Total Commander
* Topaz CommManager (Sense 2.5-ben)
* TouchFlo3D teljes fotóalbum javítás
* HTC TaskManager
* InterWrite
* SoftReset program
* JD1 Hívásnapló
* JD1 Telefonkönyv
* JD1 Fotóalbum Registryben engedélyezve a szűrő
* JD1 TouchPlayer (100 megánál nagyobb fájlt nem játszott)
* JD1 Billentyűzet skin A JD4-es jobb
* JD1 Számológép
* JD1 GPS driverek
* PIMBackup
* PHM registry EditorEgyéb módosítások:
* Feladatkezelő középső gomb hosszú nyomásán (nem feladatváltó)
* WinMo Settings bekapcsolva
* GPS optimális beállításon (COM4 / 9600)
* Pár ikon cserélve lett, plusz néhány új (pl.: "Új Üzenet")
* 4 soros start menü
* Saját Lockscreen
* Saját nagy képes hívókép
* Saját Win7 Boot/Shutdown képek és hangok
* Front kamera támogatás
* Mindegyik ROM-ban a fekete téma az alapértelmezettNekem a sima van, se sense, se touchflo. Feltettem az ms-t és szépen használom. Ennyi. Egyetlen egy pici hiba, hogy nem jelzi vissza az sms-t, hogy megkapta-e a címzett vagy még várakozik. Engem nem zavar, csak a Feleségem. Ő viszont meg engem.
Ja és ne felejtsétek el ma Anyák napja van!!!
-
-
nyikszi
őstag
válasz
nyikszi #6447 üzenetére
Na russa úgy néz ki, hogy tényleg nem megy, jól belefagyott. SR kell neki.
Most olvasom pfc-n:
Hello! Tudnátok nekem segíteni? Omnia II-esre raktam fek a Russát de indítás után kb 3 mp-el kifagy és csak az aksi kivételével lehet újraindítani. Köszönöm
Mint nálam. Akkor nem tudom mit lehet feltenni ingyenest.
-
nyikszi
őstag
Ma egy kicsit teszteltem a fogyasztást. Reggel vettem le a töltőről. Utazás közben néztem 2,5 filmet, ami durván 5 óra volt. Volt 34 perc telefon (megnéztem, összeadtam, nem mp-re ennyi, de azért jó megközelítéssel), 3 bejövő sms, 1 kimenő. Kb. 20 perc rádió, egy kis nyomkorászás közben, aztán kb. 10 perc wifi és este 14%-on volt az akksi.
A russat én is olvastam a pfc-n, majd meglátom mire jutok.
-
nyikszi
őstag
"Nagyapám a sokol rádió hangzását is fikázta aztán kiderült hogy az elem merült le a nagyothallókészülékben ...."
Rögtön jobb lett a kedvem így hétfőn reggel
Tel Elek! Én megveszem, de tudva, hogy rossz az egyik funkciója, így jelentős engedményre számítok. Egyébként még mindig mondom, hogy hallgasd meg másét. Akár az enyémet. Én is kíváncsi vagyok a Tiédre.
-
nyikszi
őstag
válasz
lipitsaby #6237 üzenetére
A t-mobile is kapott új romot, elvileg zokszó nélkül kellene, hogy cseréljék. Mond meg mi a problémád és elhúzhatnak a sunyiba. Én is nagy gps használó vagyok, amikor kell így fontos és tényleg nem jó ha 20 perc alatt talál meg bármit. Mond meg nekik nyugodtan, hogy álljanak ki, nézzék meg és ha 2 perc alatt nem talál holdat és nem fog pozíciót, akkor talán tegyenek is ellene.
-
nyikszi
őstag
Hali! A PFC-re regisztrálj, ott a rommal kapcsolatban sokkal többet fogsz megtudni, persze itt is segítünk. Nem nagy dolog, aki már telepített oprendszert, annak ez is megy.
1. böngésző: beállítások -> hálózati beáll -> böngésző kapcsolatai itt adhatod meg min keresztül netezhetsz. Ha viszont van wifid akkor nodata fel, letiltani mindent és mehet a net 1000-rel. Egyébként az opera jobb itt mint az IE. (bizonyos szempontból)
2. AS: ha ezt használsz feltételezem XP-d van. Simán fel kellene ismernie, háttértárként a pda-t beállítva nem szabad, hogy elinduljon az AS!!!
3. A playstationt passzolom, de gondolom nincs akadálya, mintha valaki említette volna a PFC-n. De ez sztem nem is azon múlik.
Egyébként milyen romod van?
-
-
nyikszi
őstag
válasz
Zsocy155 #6180 üzenetére
Leszedtem ugyanezt. Nekem megy. Gondolom nem a Tcpmp-vel próbáltad, pedig írtam a hsz-ben, hogy olyannal nem találkoztam amit ez ne vinne
Itt a link:
Egyébként a felbontás nem támogatott, gondolom kiírta nálad is a media player. A bitráta se kicsi, de ez még azért nem 3k, így tudnia kell. Tényleg ki is fogom próbálni mit tud az O2 videó téren a divx test cd-vel.
-
nyikszi
őstag
válasz
Zsocy155 #6175 üzenetére
Megnéznéd kmplayerrel? Ott van olyan, hogy média információ, vagy csak egy alt+j-t nyomj és az arról készült képet tedd már be ide, mert nagyon kíváncsivá tettél. Eddig nem találkoztam egy filmmel se, amit ne vinne a tcpmp az O2-n, az asztali samsungos (jééé...
) lejátszóm is vitt eddig mindent. Volt egy toshibám (soha többet
), na az viszont elég sokat nem játszott le.
-
nyikszi
őstag
Sajnos tudom, hogy az a nyamvadt interwrite kavart be, még pfc-n olvastam, hogy ne birizgáljuk mert simán átvált angolra és még meg is bolondítja a pda-t. Egyébként rapid jc1-ese van fenn mint Neked, ugyanúgy.
A_Schulcz! Hiába írtam a jc1 javaslatot?
Na megyek megnézemezt a jd3-as romot, ha már megint égetni kell. Remélem nem alsó start menüs!
-
nyikszi
őstag
válasz
petymeg #6095 üzenetére
Én nem használok tokot, arra ott van a zsebem
Fólia pedig a brando ultraclear. Vettem egy fóliát még előtte 1800 pénzért, de sz@rt se ért, mert két hét múlva pöndörödött a széle és amikor ráraktam már akkor is volt 3 buborék alatta, pedig nem én voltam a béna. Ráadásul a fényérzékelő és első kamera is el volt takarva, pedig kifejezettem O2-es fólia volt.
Valaki heeelp
Éjszaka nyomogattam egy kicsit és 77%-on állt az akksi. Reggelre teljesen le volt merülve. Feltettem töltőre és angol lett
Nézegettem az interwriteot, de ott a mégsére nyomtam, akkor nem volt elég? Aztán a start menübe se tudok belépni
Valahogy vissza lehet állítani? Nem akarok HR-t vagy romot megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest