Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
twine
veterán
Heeelp!
Stupy 3.0-hoz nincs véletlenül egy "külső" linketek?
PFC "behalt"..nem akar belépni a topicba és nagyon, de nagyon kellene! (Szokásos! Pálinka után "rommá" frissítettem a gépet! )Szerk! Pánik helyett gondolkodni..melohelyi gépen fent volt....onnan "hazamásoltam"!
Storno! köszi[ Szerkesztve ]
-
magyarattila
tag
válasz Steven88 #31385 üzenetére
sztem vegyél wifit a készülékhez mert anélkül kb totális használhatatlan. Tudom, én is így jártam. Megvettem hogy majd fog kelleni lófasznak wifi otthon kábellel átteszem a játékokat stb, de először regelni kel meg market is csak wifiről meg kb...
szóval sztem szerezzbe wifit.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
twine
veterán
válasz tariattila #31382 üzenetére
Számból vetted ki a szót!(nekem még turbó kártyára sem telt)
Egyébként köszönet a rekacióért! Teljesen egyformán gondolkodunk..Backup/restore ügyileg, de a szükség nagy úr! Valszeg ha megtalálom a témát, ami bejön(talán már meg is van ) akkor "betegségemnek" engedve ujra lesz húzva a rom, használt programok frissiben feltolva...aztán kussolás hónapokig, mert pár nap távlatában ugy tűnik ez a mostani főzet, b@szott jó tényleg!CHIPman: Köszönöm a választ! Bár erre ("a témában csak a systemben vannak fájlok,") csak "okosan bólogatok", de nem értem, csak sejtem mit akarsz mondani vele
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Szerintetek olyat miért csinál, hogy ha bekapcsolása után egy ideig nem nyúlok hozzá, akkor már nem kéri a pin-t (pedig meg nem írtam be). Mutatja, hogy kéri a pin-t, de egyszercsak eltűnik. Ja és akkor nem tudok telefonálni, mert nincs sim...
Nemtom van-e hozzá köze, de ram törlés megoldotta (egyből kérte a pin kódot, majd ment tovább). Akkor is érdekes...Meizu MX3 32GB
-
mexel
veterán
Tudom ez nem apró rovat, de itt többen nézhetik. Több mint tíz hét utazás után megjött a hófehér hátlapom (gyönygyházfehér), de azóta már nem aktuális, még karácsonyra kellett volna
Ha esetleg érdekel valakit, akkor eladó. (én kb 2500-ért rendeltem, kb 2000 körül eladó) Vadonatúj, még nem volt telefonon. Az Őrs vezér tértől nem messze található. -
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Furcsa problémával találkoztam. A KIEST telepítettem, mivel frissíteni akartam a telóm oprendszerét. Elméletileg ennek gond nélkül meg kellenne történi, azonban nekem sehogyan sem sikerül.
A KIES nem tud csatlakozni a telóval, mivel az MTP Driver nem települ. Alapvetően nem tudom mit, és hol rontottam el. A kiest uninstalláltam. Leszedtem a fórum első oldalán található drivert. telepítettem, majd úgy a kiest.. Mégsem csatlakozik. Ha összedugom őket, akkor a teló kijelzőjén meg-meg jelenik az USB kapcsolat (MTP alkalamzás), de nem jön létre...
Minden más módon tudom csatalakoztatni, látom is a telót mint háttértár, egyedül a KIES-nél nem jön össze...
Mit tehetnék ez ügyben?
-
tariattila
veterán
én mivel a restore szótól kiráz a hideg így elvből nem reagálok semmiféle visszaállításos dologra... úgy sem jó
de remélem kapsz azért választ nagy bekáp risztór szakértőktől..ja csak a téma miatt?
cwm ben rátolsz másik témát... esetleg ha kezdenek keveredni akkor egy no wipe rom és kezdheted előlről...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Srácok! Ennyire alap dolgot kérdeztem hogy már utáltok erre válaszolni, vagy csak szerencsétlenségemre átfutott mindenki rajta véletlenül! Szemtelenül, megkérdezném még egyszer, hátha mégis megszántok, legalább egy linkkel
C16 Rul'z! C64 Bécsből a C16 árából még jobban! És már akkor is ment a "Flame" amit már akkor sem értettem....: C16, és ZX Spectrum funboyok között! Spectrumos előtt el sem lehetett mondani hogy "Commodore-os" vagy mert megutált egyből!
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #31370 üzenetére
Nyugodtan átmehettek a Nyugdíjas-dínó topikba, nem kell itt teleoffolni mindent az özönvíz előtti nosztalgiával...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #31360 üzenetére
Ja, elnéztem az 5-öst.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Vagany
őstag
válasz muveszur #31369 üzenetére
Szerintem azt nem tud, de legutóbb még az volt a gond, hogy csak a recovery megy és nem tudod a bak-ot visszatenni, meg az sd nem éred el. Ezzel a systemet látja teljesen, az sd-re meg asszem egy külön mappába lehet tenni dolgokat recovery alatt, sőt ezzel lehet még az efs-t is le lehetne menteni root nélkül. Nemtom kell-e neki root mert nekem root-olva van, de ha nem kell root hozzá akkor alap progi (1. hsz-be való) lehet EFS backup-hoz.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
legenda
ht-1080z, c64, c16, plus4...stb - szóval nem csak te kezdted régen...
de nem csak a 20 éveseké a világ, érdemes/kell haladni a feljlődéssel, vagy muszájból - munka -, vagy akár csak hobbiból is!gyorsulás, bővülő tudás, jobb személyreszabhatóság...stb, szóval nagyon érdemes 2.1 helyett 2.2.1 firmware verzióban gondolkodni - még csak "gyári" verzió esetén is!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Steven88
tag
Lenne egy fura kérdésem. Olyat lehet valahogy csinálni, hogy a gépre kötöm a telót és a telón netezek valahogy, mert fordítva lehet tudom , de nekem most nincs mobilon net és az alkalmazásokat nem tom frissíteni, ha van ilyen megoldás leírnátok. Előre is kösssz.
-
sutax
csendes tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy csak 2.1-es romok működnek rendesen? Felmennek PL.: JPU, Sztupy 3.0, és egyéb frisseb verziók, de boot-olás után, a kezdeti beállításknál megfagy, sötét képernyő, majd elindúl rendesen képernyőzárral, kicsit működik, majd megfagy megint +sötét, és még talán egyszer visszajön , de utána többet nem. A 2.1-esek közül a JM2, JM5. JF5, JM9, látszólag jól működnek. A kies, patch-el nem találja frissíthetőnek, többel kipróbáltam. A leírások alapján nem jön össze, mi lehet a baj? -
zorromoto
senior tag
válasz JJ hunter #31338 üzenetére
Először is nekem az 1.5.7-es verzió ami működik rendesen .A nálad említett probléma akkor jelentkezett nálam amikor bekapcsoltam benne a diktafon részt .Ha simán autómatára van állítva(boot) akkor faca.A choose recording-ba meg b-re van állítva .Nálam így működik rendesen .A formátum (mpg4).Ha valaki kíváncsi hívjon fel és elkűldöm a beszélgetést.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz CHIPman #31340 üzenetére
Nekem 640 jött ki...
Ez bizony 16:9-es képarány mint a HD-nál, szerinted mért qHD a neve? Felezve van a pixelek száma hosszában és széltében...
Gyengébbek kedvéért: (1920*1080)/4 = 960*540.[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
fuximaxi
senior tag
válasz muveszur #31341 üzenetére
Ha bemásolod az apktool parancsfájlt az adott mappába, ahol használni akarod?
Amúgy ha jól sejtem akkor paraméterezhető parancs, bár még nem próbáltam.Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
kissandras20
aktív tag
Hogy tudok a csoportokhoz neveket rendelni? Már meglévő nevekre gondoltam.
-
T.Peter
őstag
válasz keIdor #31339 üzenetére
Újabb adatok (inkább pontosítások). Persze, találgatás, főleg, hogy a gpu-hoz a powervr van írva, miközben az orion az arm mali-400 gpu-t tartalmazza (legalábbis eddig így volt, nem hinném, hogy változtattak volna rajta, annak ellenére, hogy az sgx 543 kicsivel erősebb, és kisebb órajelen fut, ami indokolhatná a cserét, de ki tudja). A kijelzőben nem értem, hogy miért 4,3"-es lesz. Ott van a 4,5"-es. Így is elég nagy lesz egyeseknek, igen, de akkor meg nem értem, hogy minek a 4,5"-es. Melyik telefonba? Ha az a módszerük, hogy 4,5"-es olyanban lesz, ami processzorteljesítményben nem olyan jó, akkor az nem valami jó módszer. Egyébként az is biztos, hogy 800x480-as lesz a felbontása a 4,3"-esnek és a 4,5"-esnek is, és mindkettő rgb kiosztású lesz, szóval nem kell már a pentile matrix miatt aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Van egy ilyen tokom:
http://gsmhome.hu/_data/speedshop/47682.jpgAz a problémám, hogy a billentyűzár gombot nem tudom benyomni oldalt, mert nagyon kemény a tok. A hangerő gomb is csak köröm nyomásra érzékel.
Ezzel persze egy jó pont a toknak hogy nagyon jól bírja, de persze minusz pont is.
Mit csináljak?
A: vágjam ki valamivel a gomb helyét?
B: lehet-e olyan ikont csinálni a képernyőre amit ha "elindítok" lezárja a billentyűt?[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
Egyébként már elérhető a 2.2? Mert a hivatalos oldalon az van....
Upgrade to Android 2.2 (Froyo) is available
via Samsung Kies* -
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Bátorkodom megint összehívni pár embert egy jó kis multira. A dolog annyiban változna, hogy most a "Modern Combat: Black Pegasus" nevű jateké lenne a főszerep. A játékról elég annyit tudni, hogy szerintem ez COD 4 minőség... Viccet félre téve, tényleg sokat fejlődött a grafika (el sem tudom képzelni, milyen lenne UE3-mal => már így is elég jó), a hangok is fejlődtek (füles ajánlott, vigyázat: nem besz@rni )
Továbbá a multiról:
-egyszerre 10 játékos
-jóval nagyobb pályák, 5 db
-4 féle mód (3 féle csapatos és egy "kill them all" )
-fejlődő karakterA lényeg: Jövő héten (vagy ma?) este féle össze kéne jönni páran (lehetőleg 10-en). Mivel én biztos pont vagyok: 9-en.
Szóval meg kéne beszélni egy időpontot, amikor a legtöbben ráérnénk 1-2 órára játszani. Jelentkezni itt vagy nálam privátban.Mennyi off... De hétvége van.
Meizu MX3 32GB
-
kissandras20
aktív tag
Hogy tudok a csoportokhoz neveket rendelni? Már meglévő nevekre gondoltam.
-
muveszur
addikt
válasz CHIPman #31340 üzenetére
Szia!
A probléma a következő:
Van pl. a C:\SDK\tools mappa, itt vannak a cuccok...
És van C:\SDK\tools\framework-res mappa, amiben van egy dekódolt framework-res.apk fájl.
"apktool build" paranccsal újra akarom kódolni az apk-t, de a parancsra azt írja ki, hogy nincs ilyen parancs, vagy kötegfájl... -
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #31333 üzenetére
Akkor most ünnepélyesen megkérlek arra, hogy oszd el a 960-at hárommal, majd a kapott eredményt szorozd meg kettővel. Csak nem 540 jött ki?
muveszur: Átrántod az adb.exe mellé a cmd.exe-t, és ha ott nyitod meg, máris abból a mappából indul. Remélem így gondoltad.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
keIdor
titán
Galaxy S 2 100%, hogy Orion-t kap. Bővebben itt lehet olvasni róla.
Super Amoled Plus-ra leszek kíváncsi, remélem elhagyják a Pentile Matrix-ot... ha marad, akkor nálam ki is esett.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
JJ hunter
aktív tag
sziasztok!
kipróbáltam ezt a total recall progit, fel is vesz vmit azzal nincs gond, viszont ha visszajátszom, akkor semmi nem szól, tök kussol mi lehet a baj?
a másik kérdésem az lenne, h mi az a dedexed rom? gugliban nem találtam hozzá értelmes leírást, valaki elmondaná nagyon egyszerűen, mi az? köszi
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
csabám
addikt
K12S: 30-Jan-2011
- Added stereo headphone calling support: Voice calls go via normal stereo headphones if attached, otherwise they go via the Earpiece (thanks to xcaliburinhand for some of the patches)
- Voodoo Sound v3
- Disabled gamma 1.9 setting, everything uses gamma 2.2 now„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
keIdor
titán
válasz #97544192 #31226 üzenetére
Én csak azért nem cserélnék SGS-ről DHD-re, mert nagyon szar képeket csinál, még a dupla LED se menti meg. Katasztrófa. Gyárilag meg ez is meg az is szaggat, de mindkettőt szarrá lehet romolni úgyis. Bár mindegy is, nekem itt a HD2 Desire HD rommal.
Leginkább az SGS2-re, Atrix-ra és 2X-re vagyok kíváncsi, ezek potenciális utód jelöltek.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
muveszur
addikt
Haladgatok az xml szerkesztéssel...Abban tud valaki segíteni, hogy hogyan kell megcsinálni a Path-eket, hogy bármelyik könyvtárból elérjem az SDK-t a cmd-vel?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz CHIPman #31291 üzenetére
Nem hinném, hogy a samu olyan user barát lenne, hogy bepakoljon még egy csomó romot a belső sd mellé, az túl szép lenne.
És ahogy észrevettem a legnagyobb támogatott kijelző felbontás a qHD lesz (ami nem 2:3 képarányú mert a qHD 540*960-at jelent). Ugyanis az LG és a Motorola is ilyen telókkal támad. Egyébként is, az AMOLED technológiánál nehezebb növelni a felbontást, mint az LCD-nél. Így is hány évbe telt, mire meg tudták csinálni pentile matrix nélkül? Szerintem SGS2-ben maradni fog a 480*800, de legalább RGB elrendezéssel.
Már nem kell sokat aludni és kiderül kinek volt igaza.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
B.Ricsike
őstag
válasz paragon85 #31330 üzenetére
Hát jah, rohan a világ, és brutálisan fejlödik az elektronikai ipar. Én is 24 vagyok, de már látom a jövőt, amikor a gyerekem majd ugy válogatja össze a telefonjában az alkatrészeket, mint mi most egy PC-t. Durva lesz....
És az általános meg közép- iskolákban már Android programozást meg hasonlókat tanulnak a Pascal helyett.... kemény...
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Akik szeretik az emulátorokat, ajánlom figyelmükbe
http://www.engadget.com/2009/04/06/zeemote-js1-wireless-controller-syncs-up-with-the-g1-for-game-ti/
Maga a cucc nem új, de ebay-ről nagyon olcsón hozzá lehet jutni és jelenleg - tudtommal - nincs más alternatíva erre...
Tudtok arról, hogy várható-e olyan rom, amivel használható lesz a Wiimote?
-
paragon85
tag
Hát ez az, én még enterprise-on kezdtem, majd lett egy Intel 486-os. Mennyit mókoltunk azon, Doom-ot hálóba kötöttük, machináltunk, dos, norton. Majd komplett gépet raktam össze, driverek, hálózatok, stb...
De itt meg csak kapkodom a fejem... Rootoljuk, EFS mappa mentés, majd Odinnal CMW kernelt hozzunk létre ahol FR-t csinálunk, utána felnyomjuk a főzött!!! romot, ilyen meg ilyen CSC-vel és végül FR meg speedmod on és kész.
Mi van? 25 évesen fel kell tennem ezt a kérdést? Öregszem
[ Szerkesztve ]
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
tariattila
veterán
nem vagy egyedül a c64 időkből...
én plus4-el kezdtem és egész c64-ig meneteltem
legtöbben ilyen szakmai topikokban okosodtunk fel...
én pl irigykedek itt azokra akik adb és társaiból kenik vágják az androidot...
egyszer használtam ilyen parancssoros dolgot amikor először rootoltam...
azóta pedig annyira egyszerűek ezek a tuningok, hogy semmi szakértelem nem kell...
(ha figyelmesen követed a leírásokat) -
danifilth
csendes tag
hellosztok, 5 napja lettem galaxy s tulaj, fölfrissitettem kiessel 2.2 re, lehet ez volt a világ legnagyobb hibája, mert iszonyat lassú lett a rendszer tőle.
rootolni akartam, hogy majd uj romot meg kernelt rakok föl csak nem jó a 3gombos recovery... ezért inkább nem álltam neki magamtól, sikerült beszélnem valakivel aki ért a dolgokhoz majd jövö héten megcsinálja nekem
csak annyit szeretnék kérdezni, melyik a legjobb kernel, rom a telefonhoz? ami nem lassul be minden programtól... (tudom ez olyan dolog hogy kinek melyik rom jött be eddig...)
-
lkereki
tag
Másnak csinál olyat a telo, hogy újraindítás után nem mutatja a sim-névjegyeket? Beállításokban kiveszi a pipát mellőle... Gyári 2.1 ROM.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
Andie
őstag
válasz tariattila #31242 üzenetére
Csak kapkodom a fejem, olyan kifejezéseket használtok Látszik, hogy ti már úgy születtetek, hogy rajtatok is firmware frissitést végeztek pár napos korotokban
De nembaj, ez igy van jól, én még a c64-es időszakban nőttem fel, ahol nem volt ilyen mókolás jobbra balra
Egyszer próbáltam meg egy CD iró fw-jét frissiteni, azt is úgy elqrtam, hogy használhatatlan lett. Szal én magamtól tuti nem frissitek meg flesselek meg romozok semmit, max 2 sörért megcsináljátok nekem, ha bevállaljátokSzóval mitől más, jobb, stb a 2.2.1 a (gyári?) 2.1 -nél?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
-
muveszur
addikt
Srácok, valaki el tudná nekem mesélni, hogyan kódoljak egy .xml fájlt hex-be, onnan pedig hogyan tudnám emberi halandó számára érthetővé tenni a kódot?
a twframework-res.apk-ban található xml-ket szeretném kicsit szerkesztgetni.... -
gubacsino
aktív tag
SGS2
Az oké hogy tegra, meg DUAL, de mi fogja meghajtani, vagy is hát inkább az a kérdés hogy meddig?
Bárki bármit mond, egy mobiltelefonnál igen is fontos az üzemidő, legalább konnektortól konnektorig ki kel bírnia. Persze most mondhatni hogy majd CPU ütemezéssel kalibrálják a fogyasztást is, de akkor meg minek ha nem bírom majd használni? (na jó persze hogy kell elöbb - utobb csak írnak alá progit is -
rvgy75
aktív tag
[link]
Jópofa ez a widget.Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
HUTCHDB
nagyúr
korábban kerestem olyan lehetőséget, amellyel a zárképernyőt, annak hátterét, a home képernyőtől eltérőre lehet állítani.
hát nagy nehezen megtaláltam: WidgetLocker Lockscreen v1.2.8.1
gondoltam itt is megosztom, talán később másnak is jól jöhet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
-
p06
senior tag
válasz muveszur #31307 üzenetére
Ha valamiért nem jött be az elsőre csinált ROM akkor megint végig kell menni mindenen és törölni vagy elegendő csak CWM ből betallózni az újat és elindítania
(ezután lépj az "install zip from sdcard" -re
- choose zip from sdcard... itt megkeresed a ROM zip -jét és kiválasztod...
- a telepítés után a "reboot system now"-el indítod a telefont... (ez 5-7 perc is lehet) ha tovább tart akkor akku ki-be / CWM -be kapcsolás és kezdődhet előlről...) ?Elörre is kössz!!
-
p06
senior tag
Bocs a dupláért de, a tariattila bejegyzésében olvasott módszernél, probléma ha nekem a JPU-van fenn és a Konyhás oldalon egy JS3-as (Doc's XWJS3_Wipe v9_1_4 ROM, egy JP9_MultiCSC CSC) romot töltök le és rakok fel? Vagy ahhoz a JS3-at fel kell raknom?
-
muveszur
addikt
Megint megálltam bootnál Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyszer elfogadja a módosításokat, egyszer meg se kép, se hang.
Most úgy sikerült, hogy restart előtt átállítottam a fájl jogosultságát az eredeti jogusultságra. De az előbb e művelet nélkül sikerült. -
muveszur
addikt
Megint megálltam bootnál Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyszer elfogadja a módosításokat, egyszer meg se kép, se hang.
Most úgy sikerült, hogy restart előtt átállítottam a fájl jogosultságát az eredeti jogusultságra. De az előbb e művelet nélkül sikerült. -
muveszur
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest