Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
attila199207 #1583 üzenetére
Simán használhato a spigen. Nyilván nem lesz kissebb töle a telefon de ha vállalhato zsanérvédös tokot akarsz akkor ez az egyetlen jó ut mivel nincs választék min öségi tokok közül. Sok kinai van de azom olyanok mint egy transformers amit a kolléga is linkelt és minöségben sincs ott a legtöbb. A spigern olyan mint még az uj minden tekintetben nem kopik nem amortizálodik. És ha védeni akarod akkor ennek a telonak a zsanér az ahillesz sakra mivel ha egy karc lesz a zsanéron buktad a garit mert a samung minden esetleges hibát arra fog fogni ha bármi van. Szóval ezért is érdemes védeni. Amugy jó telefon szerintem a legjobb széria eddig a hatost is beleértve. A 7 valoszinüleg már jobb lesz.
-
Lajmund
őstag
válasz
attila199207 #1580 üzenetére
Spigen pro armor van nekem az ötösön. Szerintem a legjobb ha ilyenre vágysz.
-
icemad
nagyúr
válasz
attila199207 #1580 üzenetére
Szia. Én ilyet vettem. [link] Az eredeti ára 90 euró volt. Most akciós, gondolom kifutó modell vagy ilyesmi. Eddig 2 kisebb és egy nagyobb (kb 1.5 méterről térkőre) esést bírt ki a teló gond nélkül. Annyi, hogy ne színeset vegyél, hanem feketét. A színesek kopnak, elég csúnyán. A telefon brutál nagynak és nehéznek fog tűnni ilyen tokban, de valamit valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest