- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honlapos5
csendes tag
válasz F.E.K.. #3061 üzenetére
Köszi, ezt tudom és használom is (mármint hogy a módokat szinkronizálom a telefonról az órára)
De sajnos ez nem jelent megoldást arra, hogy alvás üzemmódban ne legyen AOD és nappali/normál módban meg legyen, mert a telefon AOD beállításai nem vonatkoznak az óraára, és külön az órán sem lehet megadni.
Szóval van hova feljődni az okosóráknak ezen a téren, nem kell hozzá másik hardver, csak átgondolt programozásra lenne szükség. -
honlapos5
csendes tag
válasz Markizmark #3054 üzenetére
Koszonom.
Tehat nem lehet automatizalni hogy alvasnal ne vilagitson es nappal meg lassam az idot nyomkodas meg karlenditesek nelkul ...
Azt elfogadtam hogy nem tudok magyar nyelven diktalni kovetkezo alkalmazasokban, mert fekete lesz a kepernyo: a kovetkezo alkalmazasokban:
Reminder (Samsung)
Alarm (Samsung)
todoist
Weargram (-> check Edit 3)
Keep/Notes (Google)
Gmail (Google)Tehát a google gboard nem működik együtt a google gmail szolgáltatásán, amiegy szintén google eredetű androidos rendszer.
Ok
Azt is elfogadom hogy nem tudok rairni senkire Viber Signal stb alkalmazasokban.
De akkor el kell fogadnom azt is hogy meg a AOD kezeleset is nekem kell kezelni, ez komoly. Hany generacio fog kijonni amire ezt beleveszik a beallitasokba...
Adjál ki az ötös hatos hetes változatot és funkcióban alig van különbség közöttük, például ugyanúgy nem tudják ezeket az alapvető dolgokat....
[ Szerkesztve ]
-
honlapos5
csendes tag
Az a kérdésem, hogy azzal, hogy az eSIM folyamatosan rácsatlakozik egy mobil hálózatra, mennyivel csökken a készenléti idő? Azért kérdezem, mert a eSIM ritkán kell, ha nincs nálam a mobiltelefon és netre van szükségem az órán. Ilyenkor érdemes kikapcsolgatni az eSIM-et? Nem csak a készenléti idő miatt, de egy aktív eSIM pingeli a mobilállomásokat és mégiscsak a kezemen van az óra
-
honlapos5
csendes tag
Szevasztok!
Hogy lehet megoldani a következőt SW6 + S23 esetén:
Ha alvás módban van az óra, akkor ne legyen bekapcsolva az Always On Display.
Ha pedig nincs bekapcsolva az alvás mód, akkor be legyen kapcsolva.
(A telefonnal szinkronizálva vannak a módok, tehát ha a telefon éjszakára átvált alvó módba akkor az órán is átvált a mód) -
honlapos5
csendes tag
válasz bounty123 #2900 üzenetére
Akkor neked egészen különleges órád van! A Gboardot feltelepítve és a billentyűzetet alapbeviteli eszköznek állítva a legtöbb alkalmazás fekete képernyővel megáll. A Redditen külön beszélgetések vannak erről ('Black screen' caused by GBOARD, Gboard doesn't work on GW6, anyone else? stb), a SW6 Gboard hibáról. Van olyan lakalmazás, aminél működik, de a legtöbbnél nem, sőt a képernyő is fekete lesz.
Szerintem írd be hogy neked tökéletesen működik a Gboard a SW6-odon és sztár leszel. -
honlapos5
csendes tag
Kaptam ajándékba egy Smartwatch 6-ot LTE-s 44mm-es verziót.
Most ismerkedem az órával és szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat a következőkről:
1.
Lehetséges, hogy 2024-ben, azaz 55 évvel a Holdraszállás után nem tudok egy Viber vagy Signal üzenetet kezdeményezni?2.
Lehetséges, hogy nem tudok a szövegbevitelnél magyar nyelven diktálni egy piacvezető mobilgyártó okosóráján?3.
A gyári Naptár alkalmazásban nem tudok felvinni új eseményt, vagy legalább módosítani egy már meglévő eseményt?Most ismerkedem a telefonnal, egyenlőre ezekig a kérdésekig jutottam el, valószínűleg én nem vagyok elég szakképzett, mert azt el sem merem képzelni, hogy a fentieket ne tudná egy piacvezetőgyártó eSIM-es okosórája, ami az LTE képessége miatt telefon nélkül is hordható és ezáltal a fenti alap hétköznapi funkciók működése értelemszerű kívánalom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest