- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
klooo
tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja én is boldog tulajdonosa vagyok az órának.
Mikor megvettem akkor a lünetta sokkal "keményebb", volt és érezhetőbb volt kattogás tekerés közben. Mára, mondom kb 1 hónap után, sokkal-sokkal simább a forgatása, alig érezni ahogy kattog. És ahogy nézegettem oldalirányban is kotyog, szemmel láthatóan el tudom mozgatni oldalirányba. Remélem érthetően írtam le.
Nektek mi a tapasztalat? Nagyon szeretem az órát, de ez egy kicsit gagyinak érződik. Nem szokott ezzel gond lenni?Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Én megvettem a 7-et megjelenéskor, de visszaküldtem 2 hét után. Most 6 classic van, jobban tetszik minden tekintetben. Sokkal gyorsabban tölt ami az én használati és töltési szokásaimhoz jobban stimmel. Egy esti zuhanyzás alatt pont vissza tölti amit aznap elhasznál, így kb folyamatosan 50-80% között tudom tartani az akksit. A 7 az annyira lassú volt, hogy emlékszem 57-ről 22perc alatt kemény 67-re töltött fel. A 6 classic simán tölt ~30+ %-ot ennyi idő alatt. Persze ki hogy használja és tölti, lehet te röhögsz ezen, hogy ez neked nem lenne baj. A működést illetően nem nagyon van különbség. A 7-es egy kicsit gyorsabb és simább a működése, a 6c az nagyon ritkán dadog. A lünetta megváltás volt nekem a 7-es után, nagyon szeretem.
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 5 pro fekete okosóra 21 hó gyári garancia ajándék Huawei Freebuds 5i
- Samsung Galaxy Watch 2 Active - csere /beszámítás
- Garmin Epix Pro Gen 2. 47mm óra okosóra
- Apple Watch Series 9 ÚJ // 45mm // GPS // Számla+Garancia //
- RITKASÁG! ÚJ GARANCIÁBAN CSERÉLT! Apple Watch Series 8 41 mm Stainless Steel Acéltok, zafír üveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest