Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Watch 6 ban gondolkodom, de kiváncsi lennék,hogy mennyit bir 1 töltéssel. Ugy,hogy minden extra kikapcsolva,max Aod és ennyi. Se wifi, Bt, gps,pulzus,stb.
Köszi -
H2o-pok
senior tag
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Watch 6 -al miért nem működik a watchmaker app? Mert az app ban pedig választható a watch 6.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
válasz Badboys #2182 üzenetére
Igen olvastam hogy nem működik. De volt pár éve 1 Huawei watch classic órám, az ugrott be, hogy hogy kell. De ezzel is Kinlódtam, már majdnem feladtam. Telepited telóra az appot (nekem egy mod,premium app van fent), regisztrálsz,belépsz, beállitod, az óra tipust is. Órára is telepided a play ből. És itt van az,hogy a óra számlapnak kiválasztod a watchmaker "számlapot" mint a képen. Igy viszi át vsak a küldött számlapokat. Mert enélkül csak felugrik egy üzenet az órán, hogy telepitsd a watchmakert, pedig már rajta van.
-
H2o-pok
senior tag
Lassan 2 hete használom, kb.4 napot bir úgy hogy gyakorlatilag csak telefonnal van kapcsolatban,minden más kikapocsolva. Nem zavar ez a 4 nap. Kb. 30-40% nàl ráteszem töltőre. Egyedül az zavar, hogy vérnyomâs,EKG t még ki sem tudtam próbálni,mivel nem samsung telefonom van. Igaz van itthon egy A71 es,ami csak tartalék ,de arra meg át kell költöztetni. Ugy meg az enyémen nem lesz. Mondjuk ezt nem értem, hogy a samsung ezt milyen megfontolásból csinálta igy.? Amugy ezen kivül tetszik, és én vettem rá pár üvegfóliát és egy spigen tokot.
-
H2o-pok
senior tag
Kis szórakozás, 3d nyomtatóval készült dokkoló, watch 6-7 és minden 29mm es töltőhöz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest