Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabb0225@

kezdő

válasz creathall #41 üzenetére

Végre valaki normálisan leírta. Maximálisan egyet értek, hiszen teljesen objektív tű pontos.

Nagyon sokan majmolják az Apple termékeket, hogy az az Isten, pedig elég sok területen már egyáltalán nem kimagasló. Pl. én egy Tab S8 Ultrát vásároltam, lassan már 3 éve munkára. Az iPad szóba se jöhetett...

Pár gondolattal szeretném szemléltetni a tapasztalataimat.
    - majd 3 év használat alatt az akku degradálódása 6%, jelenleg 94% a kondiciója, üzemideje majdnem 2 egész nap (napi 8órás munkában Dex módban) ez szerintem hibátlan.
    - irodai használatra van többek között használva egy üzletben. Ezen végzem az üzletem teljes vezetését (árurendelés, könyvelés, statisztikák vezetése, kb 40 böngésző oldal folyamatosan megnyitva, webáruhazam teljes vezetése, szerkesztése..) Dex módban egy 24" ívelt LED monitorral összekötve.
    - van egy 1tb-os felhő tárhelyet biztosító OneDrive előfizetésem. Így a (természetesen Samsung) telefonommal készített fényképek, letöltések rendszer szintén a tablet galériával azonnal szinkronizálodik. Nem kell harmadik féltől alkalmazás hozzá. Ha hébe hóba a laptopomat be kell kapcsolnom valami miatt, oda is szinkronizálodik minden fájl amire szükségem van. Ez igaz a Nots, naptár bejegyzésektől kezdve mindenre.
    - a munka mellett azért a szabadidőmre is gondolok így folyamatosan fut a torrent is a háttérben. Mivel 40-50GB-os fájlok mozognak így a tárhely bővítés miatt vettem egy 512GB-os memória kártyát a tabletbe. Ipadnál ez, hogy működne?
    - ha bejön egy hívás a telefonomra azt a tableten is kezelhető, ugyan úgy mint az SMS üzenetek. Ha Samsung Buds Pro headsetem a fülembe van és a tableten nézek videót, bejövő hívásoknál automatikusan azonnal átkapcsol a telefonra....
    Tehát én úgy gondolom, hogy az az Apple ökoszisztéma amit mindenki imád, már rég nem egy egyedüli kiváltság. Van élet azon kívül is, van a Samsungnak is...
    - munkán kívül is hibátlanul meg állja a helyét. Igen, van, hogy a nappaliban multimédiás eszköznek használom, az S23 Ultra telefonom helyett inkább azon fogyasztok tartalmakat és jobb, mint a telefonon...
    - ingyen adják a tollat hozzá, amivel szabad időmben alaprajzokat készítek, vázlatokat, gondolataimat jegyzetelek dokumentumokhoz, képekhez...
    - van, hogy szívesen néznék filmet az ágyból, mert nem akarok felkelni, az ágy közepére rakom és tökéletes arra is. Vagy akár zenét hallgatok a 4db AKG hangszoróján keresztül...
    - biztonságos mappa, knox, multitasking, személyre szabhatóság, 7 év frissítés... aranyat érnek...

Próbáltam iPad Prot is, de gyakorlatilag egy használhatatlan vacak egy rakás pénzért. Biztos jó valakinek az is, csak azt nem értem, hogy az a király iPad így miért nem használható? Arról nem is beszélve, hogy a képernyő aránya miatt nekem sokkal kényelmetlenebb volt fogni... Túl széles.

Szerintem ez a Tab S10 Ultra egy kiváló, nagyon szép készülék. Ha aktuális lenne egy frissítés akkor ezt választanám...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák