- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galgogergo.
csendes tag
Most vagyok vásárlás előtt, szolgáltatónál kb 150k körül már elhozható a díjcsomagban, amiben vagyok. (tegnap voltam Samsung store-ban kipróbálni, szimpatikus a toll, meg a kijelző minősége is jónak tűnt, nem feltétlen kell nekem Amoled)
Az a kérdésem, hogy sima YouTube/sorozatnézésre FullHD-ban szerintetek ez megfelelő lehet?
Páran úgy írtatok itt róla, mint használhatatlan akadozó hulladék, tényleg ennyire rossz a helyzet?(ezt elfelejtettem letesztelni a boltban, annyira alapnak vettem, hogy egy YouTube FullHD-t vagy Netflixet már visz egy ilyen kategóriájú eszköz).
Alternatívának az iPad 11 2025-öt tudnám elhozni, de nem akarok iOS-t. (pedig évek óta Macbookot használok, teló/tablet vonalon maradnék Androidnál
)
Szóval film/sorozatnézésre alkalmas??? Meg webböngészésre...? (sok tabot szeretek megnyitva tartani, talán 8Gb ehhez elég lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest