- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S III MÉLYVÍZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
bordi10 #1046 üzenetére
Meglestem, megy a gyárival a teljes képernyő, és bármit, bárhonnan le tudok vele.tölteni.
Ettől függetlenül én is operát használok, az vált be.Ez az origo ikon meg érdekes....akit zavar, rakja ki az asztalra, onnan indítsa és cserélje le az asztali ikonját bármire.
Meglestem, nekem t-mobile-os kártya, és "Internet" ikon van, az ikonon pedig földgömb, tehát a gyári kinézet.Viszont, ha elindítom és belépek az aktív/futó alkalmazások közé, ott már "origo" ikonnal jelenik meg.
mod.: még1 régebben felvetődött kérdéshez --> microSim, miszerint a régi "nagy csipes" kártyák nem vághatóak, nem alakíthatóak microsimmé. DE, simán, akár ollóval is!
-
Varszegig
veterán
válasz
bordi10 #1046 üzenetére
Szerintem a gyári tudja a teljes képernyős böngészést, már ha ugyanaz van benne, mint az S2 ICS romjában. Beállítások/Labs. A másik problémát nem tudom, mert 99.99%-ban a playről szoktam telepíteni.
De elmentünk más irányba, ugyanis a kérdése az eredeti ikon visszakapásáról szólt, arra nem válasz, hogy használj operát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest