- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
kutkut #19315 üzenetére
éVtizedek óta
windows mobile "örökség"(ökörség) ez nállam! Minden gépen ami előtt ülök fent van...
Amúgy olvastam róla hogy kevesebb utat jársz be az egérrel ha "felső tálcát" használsz, hiszen az ablakok kezelőszervei is mind felül vannak, ergó kisseb az út a kettő között.....
De ez mindegy is....nekem így esik kézre.....
RazorGTR1: Nincs "Dock"! Szeretem a csiribirit, de kb 2-3 hónapot volt a gépen "Dock"...még amikor "megkaptuk" a Vistát....és hát akkor ugye Aero meg minden...legyen Dock is... "Digitális majális"Aztán hamar leszoktam róla
-
twine
veterán
-
[DE2JAY]
senior tag
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18567 üzenetére
Hát kérlek szépen én 3 éve vettem 65 körül, neeem nem esett le semmilyen kamilyonról, egyszerűen ez ilyen outlet (refurbished, ha luisszimónak így jobban tetszik, és mégis megy) cucc volt.
Jó reggelt mindenkinek, kit kínálhatok meg fincsi kakanyós káv... izé csersavméreggel (c) maki
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18418 üzenetére
Hát, bocsesz kuckuc... asszem ma elmarad a nyaúkolás...
1 . be vagyok b@szva, igaz ez régebben még alapállapot volt romoláshoz (ugye tariattis?)
2. nem mentettem le semmit
3 asszem a jvs prioritást élvez...Amúgy meg lehet leszvrom, maradok jvp-n, galaxian kernellel, már egy ideje b
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #18309 üzenetére
forgalmi adatok, kedvezmények > tovább
> bal oldalon alul Kiszámlázatlan hívások (letöltés CSV formátumban)
am előtte rendeld meg az elektronikus hívásrészletezést (ne a letöltéssel, csak a simát. a szolgáltatások menüben van, ingyenes.)
szerk: romolok ne zavarjatok
one more brick lesz
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18270 üzenetére
Szerintem fél év múlva, főleg ha kint lesz a 7es ati, és az új nV széria is akkor a 6870-ek, kb annyiért fonak menni, mint most a 4870-ek az aprón, tehét 15-18k...
Szerintem inkább "áldozd be" az SSD-t és költs egy jobb VGA-ra. Erős lesz az év vége (Deus Ex 3, RAGE, Battlefield 3, új NFS is lehet végre jó lesz, új COD... )szóval lesz mivel játszani még idén is. Abban meg igaza van nggabinak, hogy a wear leveling miatt úgysem az ssd-re pakolod őket, hogy maradjon neki hely mozgatni az adatokat a cellák közt .Akkor meg nem mindegy hogy 20, vagy 50 mp alatt jön be a win? Addig max kimész huggyozni (kétgyévee) vagy gyönyörködsz a miui-ban...
Apropó, macsek, lehet holnap nekiállok. Akkor majd én kérdezek többet.
-
kutkut
addikt
válasz
kutkut #18267 üzenetére
Szerk: Kérdés: El tudom-e majd adni 25k-ért a 6850-et fél év (vagy amikor jönnek az újak) múlva.
rankesz: Hát ja, én is így vagyok vele, de játszani sem szoktam nagyon. Mondjuk, leginkább azért mert a mostani gépem (egy ideje) alkalmatlan...
20-23k lenne az SSD. 60-64GB. Win7-nek, Chrome-nak és Visual Studio-nak kéne... Kéne?
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18247 üzenetére
Dehogy kellene támogatnia a lapnak is!
Mivel a 6950esek és a 70-esek felépítésben teljesen megegyeznek (hűtésben is!) ezért simán moddolható az olcsóbb kártya is. van egy DIP kapcsoló a karin, amivel a 2 bios között válthatsz, az egyik a gyári read-only, a másikat át lehet flesselni, szerinted véletlen van így?
Ha érdekel a téma, olvasgass egy kicsit a 6950/70 topikban.
ZIP-drájv: azért még jó ideig találkozhatsz majd a HP termékeivel a piacon. Szerinted a tegnapi dm1-es hír a PH-n hogy jött?
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18245 üzenetére
Akkor 5850 innen az apróból 30 körül (többet nem adnék érte, jó kártya, de 1 gigás ami lassan kevés lesz 1080p-ben (és felette
) vagy pedig 6950 2 gb, de mindenképpen azok közül amit írtam, a lényeg a moddolhaatóság 1408 shaderprociról 1536-ra 800-ról 880mhz-re vagy afölé. Ezzel ingyen nyersz jópár fps-t mert 6970-es szint fölé tudod tornászni a teljesítményt
-
-
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #18178 üzenetére
Szerintem a BFBC2 alapján Gaming evolved project lesz, tehát Ati-n jobban fog futni. 5850-től felfelé szerintem futni fog fullhd-ben elég jól, de ha biztos választ akarsz akkor olvass bele a topikjába, avgy nézelődj a prebetáról a youtube-on, ott elég gyakran vannak konfig adatok is.
Na mára off, holnap meló (igaz csak 10-1-ig)
-
hodostamas
addikt
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #17841 üzenetére
...bár a tegnap esti beírásod azért durván elbizonytalanított... még téged is megtréfál, akinek macskaszőr van a vérében...
Amúgy tetszenek a kis apróságok, pl a notifibar wifijén hosszantartva ugrik a beállításaiba stb.Ricardo: 2-t kérnék, húzóra megiszom, mint a löwen-t...
-
tariattila
veterán
válasz
kutkut #17731 üzenetére
halrudi hosszú ú-val.... pfffff
Sky: valóban nem járnak kézenfogva...
vehettem volna de
azt amit buktam volna ezen és amit pluszban hozzá kellett volna raknom elb@sztam másra...
többszörösen(persze sokkal értelmesebb dolgokra)
most meg hengerfejtömítéses programom jött elő (elfolyt a magzatvíz az egyik ótóba)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest