- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40150 üzenetére
Ezt írtam is korábban, hogy emiatt nem rohanok egyelőre a boltba, ez tart vissza jelenleg.
Ettől függetlenül úgy látom, hogy nem lesz az olyan vészes, csak amiatt félsz, mert a fejedben ott van az, hogy az SGS II még 9 mm sincs, de ez pszichés dolog.
Akkor dől el, hogy mennyire jön be ezekkel a külső méretekkel, amikor élőben látod.Fogd úgy fel, hogy voltak féltégla méretű telefonok is. Ha ebbe belegondolsz, egyből jobbak a kilátások. A HTC Evo, ehhez képest törmelék.
-
Iomega
addikt
De igazándiból az egy ma
kkg is elegendőnek kellene lennie ideális esetben, ha a gyártók megfelelően optimalizálnák. A két makkg , az meg bőven elég, azzal már nem receg. 4 makkgosért meg előre fizetni úgy , hogy tulajdonképpen nem is használod ki a benne rejlő erőt.
Az újdonság az meg jóval magasabb árat produkál az elején, a 4 bigmakkg, kemény ára lészen.
Annyiból jó, hogy lejjebb szorítja a 2 makkgos telók árát.Inkább az akkukat próbálják meg erőltetni, azoknak a fejlesztésére már szakíthatnának nagyobb hangsúlyt is. Az abszurd, hogy a 4 makk azért jó, mert így redukálhatják a fogyasztást. Az olyan mintha egy autóba , azért raknának 5000 ccm-es motort, mert azzal kevesebb üzemanyagot fogyaszt.
Nem kellene erőltetni azt, hogy 8,5 mm-es telókat is tudunk gyártani, és ez milyen nagyszerű dolog. Ahelyett inkább legyen 10-12mm vastag, és akkor abba bizony lehetne egy komolyabb akksit is rakni.
Amennyit nyer a Samsung az amoled kijelzők vékonysága révén méret szempontjából, az így kapott "nyereséget" belefektethetné az akkukba. Egy vaskosabb akksiba, több energiát is lehetne gyúrni. -
Iomega
addikt
4 makkos, óó, mire kihasználja a user, addigra már úgyis lecseréli v.mi másra , na meg addigra pont annyit csökken az ára, hogy elég lenne akkor megvenni.Úgy meg kár azért többet fizetni egy jóval erősebb hardveres röcsögéért. A 4 makkos telefonok már tényleg feleslegesek. Miért is kellenek azok? Nálam a PC-t sosem fogja teljes mértékben helyettesíteni.
-
Iomega
addikt
De a Euronics-ban nem 80 az ára, ha besétálsz, akkor 100 ropogóst kell leszurkolnod az asztal felületére.
Az Xperia S-nek, nagyon magasra lészen téve az indulóára, szerintem, ha jól saccolok, lesz az 170-180 körül, az meg jóval meghaladja az Evo árát, és annyival meg nem ér többet.
Az meg egy év, mire csökken valamelyest a kezdeti ár.Összegezve, ne várj az XS-re, hacsak nem sajnálsz annyi magyar forintost kicsengetni érte.
-
Iomega
addikt
Ja, Razi tényleg írta, hogy amennyiben lenne forint fizetőeszköze, már robogna is vásárolni egyet.
Be is linkelem.Mostanra már csak 70 ezret ér neki.
NGabi: Várom majd az írásos véleményed a készülékről! Hátha én is vételezek egyet.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40108 üzenetére
Szerintem jó ennyiért, de most ennek ez a nettó ára akció nélkül is. Így nem muszáj rögtön megvenni, ha még át akarod gondolni.
Engem a tömege, meg a vastagsága nem igazán sarkal arra, hogy rohanjak most megvenni.Ami nekem szimpatikus lenne ennyiért, az az SGR. Na azért, szaladtam volna.
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #40100 üzenetére
Nah, felhívtam Eur-os volt kollégámat, hogy mennyi lenne az annyi, de azt mondotta, hogy a 100-as árból már nem tud farigcsálni, mert a telókon gyenge továbbra is az árrés.
Sajnos nem tudok senkit, akinek lenne Cetelem-es áruhitelkártyája ismeretségi körömben.
A 100-as ár, az meg általánosnak tűnik jelen pillanat, mert többnyire mindenhol ennyi, 2 év garral, függetlenül.NGabi: Kb. max. 1 héten belül megjönne, ha rendelnél. Akción belül rendeled, akkor az akciós ár érvényes, még, ha az akciós idő után érkezne is meg a távröcsöge.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40084 üzenetére
"most jó ez az evo 3d vagy nem? "
Ez jó kérdés, mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
Lehet, hogy épp ilyet vesz Razi is.
Na, holnap majd megírja, hogy megér-e 71-79 ezret. Szerintem igen. 71 nettó áron kiváló, ú,j független, 2 ma
kkos procival, na meg 2 év gyártói garral.Joccakát!
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40081 üzenetére
Nekem 100-nak a nettója dukál, vagyis 79 kerekítve.
De ha van ismerősöd a Eur-ban, akkor szerintem Cetelem kártya nélkül is oda tudná adni 90 bruttóért.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40072 üzenetére
2 ma
kkos., de most komolyan.A Euronicsban is ennyi most feb. 7.-éig, akcióban.
-
Iomega
addikt
Estét!
HTC Evo 3D 78ezer netto. Megéri?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #39906 üzenetére
Na joccakát mindönkinek!
-
Iomega
addikt
Xnace: Nem tudsz megszánni egy fényes felületű fóliával? Számológépre akarom tenni. Ha van egy rontott darabod, aminek a fele még használható, akár selejtes egy része, az is megteszi.
-
Iomega
addikt
Estéket!
Csabám: Congratulation!
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Esett tét!
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39330 üzenetére
Tedd el máskorra, térjél nyugovóra!
Good Night!
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39328 üzenetére
Javasolnám, hogy ne igyál ma már többet.
Joccakát!
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39326 üzenetére
-
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39197 üzenetére
Akkor a Motorolajt így már nem is szabad erőltetni.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39195 üzenetére
Igen, én 99%, hogy netto árakat írok.
De így sem változik a gar. helyzet, hogy a Kugli felvásárol(ja)ta?
-
Iomega
addikt
A Motorola Atrix 4G, az nagyon ratyi a kijelzője miatt?
-
Iomega
addikt
válasz
Mr.Csizmás #39178 üzenetére
Már rendben van a Motorola garanciális háttere MO.-n?
Milyen az optimalizáltsága a Razr-nek, frissítés mennyire várható, ICS? -
Iomega
addikt
válasz
nggabi #39174 üzenetére
Mondjuk volt tavaly ez 125-ért is, 2 év garral, most elég húzós az ára.
Mindenesetre itt próbáld meg, őket merem ajánlani, megbízhatóak.
Itt origit kapsz, nem belenyúlok, kicserélem, kiszedegetem belőle a gyári telefonhoz járó dolgokat, meg kipróbált és ehhez hasonló bosszantó dologgal nem fogsz találkozni.
Ha személyesen be tudsz menni a boltba, akkor a szemed előtt fogja felbontani az origi leragasztott dobozt.Kérdezz rá, hogy tudják -e adni 27%-os áfás számlával, szerintem minden gond nélkül menni fog a dolog.
Ha most veszed egy tízessel fog többe kerülni, mintha tavaly vetted volna meg.
Tavaly 100-ba meglett volna, idén , ha visszakapod az áfát, akkor lesz 110-be.
-
Iomega
addikt
Délutánt!
Na, hol az az SGS II, had vegyem meg!
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #39111 üzenetére
Nos, szoros volt a meccs, de mindent eldöntött a produkciód.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #39051 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #39040 üzenetére
-
Iomega
addikt
Ma 18 óra körül lészen a teló bemutatója a PHTV-n. SGR
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39029 üzenetére
Javaslatom, hogy több postába is menj be, ha teheted, mármint útba esik, vagy ilyesmi, és megtapasztalod, hogy melyikbe milyen a kiszolgálás.
Én ma voltam postán, de ott pozitívan állnak hozzám, ezért is megyek oda a legtöbbször.
Két ajánlott levelet adtam fel, és még az ügyintéző kérdezte meg tőlem kedvesen, hogy számlát is állítson ki? Majdnem el is felejtettem, pedig kellett számla.Gabika: Az új rendszert, azt csak ősszel élesítik várhatóan, így neked még nem lesz új rendszám és az ezzel járó kellemetlenségek sokasága. Viszont új forgalmid lesz.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #39025 üzenetére
Ilyenek ezek, de tényleg.
Tisztelet a kivétel.
Hajrá Magyarország, csak így tovább!
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #39011 üzenetére
Nagy fekete autóval mehetsz, akkor megállhatsz ott.
-
Iomega
addikt
A tábla Szegeden található.
-
Iomega
addikt
Ilyet vettünk kettőt, férfi és női vázast. Csak a női más színösszeállítású. 28"-os, aluvázas.
Shimano felszerélssel, állítható keménységű első villa, Schwalbe fényvisszaverős külsőkkel. Komfort ülés, full felszerelt.A világítás az külön tetszik, nagyon hasznos, kiváló ez az agydinamós megoldás. Míg nem volt meg ez a bringa , addig nem igazán tudtam milyen praktikus az ilyen típusú világító berendezés.
Baromi nagy fénye van, nincs különbség, ha be, vagy ki van kapcsolva, mert nem befolyásolja a bicikli tekerését, mármint nem nehezebb tekerni a bringát. Ködben is ugyanúgy bekapcsolom, mint este.
A hátsó lámpa az meg olyan, ha megállsz , még kb.15-20 percig világít, generál magának annyi plusz energiát.Ranki: Az is jó, csak guruljon jól, meg meglehessen állni vele, ha kell.
Lápmát használjál, mert nem minden autós figyel kellően, na meg ha rendőr jön...
Prizma, legalább az első felnire kötelező, keményen büntet a rend őre. -
Iomega
addikt
válasz
rankesz #38977 üzenetére
Mi most decemberben vettünk két új bringát. Azóta bringával megyünk a legtöbb helyre, ha nagyon szükséges, akkor marad kocsi.
Előtte is volt bringa, de az MTB volt, bár az is jó egy Trek. Csak hát a kényelmesebb bringa az jobb a mindennapokban, full felszerelve.
Én gyerekkorom óta állandóan bringázok, ha van rá mód. Most meg már muszájból is, de ez nem probléma, mivel egészséges.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #38965 üzenetére
Good mócsing!
Azt be lehet állítani, csak leírni nem egyszerű hogy.
Más: Autózgattok még, vagy a kerékpárok előkerültek, ami csudajó. Én már rég letettem az automobilt, nem hajtom a nyereséget a MOL zsebébe.
Autó nélkül is van élet. Csak, ha nagyon muszáj, akkor van befogva. -
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #38946 üzenetére
-
Iomega
addikt
Jó átvágyat!
-
Iomega
addikt
Napot!
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest