- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42210 üzenetére
Igen , nyáron is kellemesebb erre a hőmérséklet, mert nincs az a nagy száraz perzselő meleg, több a csapadék is.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42202 üzenetére
Én már Észak-Nyugaton vagyok. Ide kell költöznötök, itt sosem esik a hav, csak a határ másik oldalán, nem köll lapátolni. És a hőmérséklet is a fele az ottanihoz képest. Míg felétek -20 volt, itt éppen, hogy volt -10. Ez a régió sokkal kedvezőbb időjárás tekintetében.
Luissimo: Dolgozik a rádióban. Meteurológus.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #42194 üzenetére
Korpi fiam, én azt mondom neked, hogy telefon ide, vagy oda, a legjobb a Tájpohne, mert ugye a HTC is az.
-
Iomega
addikt
Már megint csak itt süt a nap.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42176 üzenetére
Legalább kitakaríthatnád a házat, meg főzhetnél is egyet. Asszony biztos örülne nákije.
Ranki: Omega doktor javaslata: Menjél csak ki a friss levegőre, havgolyhózni. Ne punnyadjál, az ártalmas.
-
Iomega
addikt
Az e-mailes bejelentkezés, mikortól lesz érvénybe?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42116 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #42106 üzenetére
Amíg nem lehet legalább 100 ezerért kapni, addig biztos, hogy nem.
Mire ezt kapni lehet, meg amire megközelíti a 100-as árfekvést, ajjjaj, az nem holnap fog bekövetkezni.
Tata:
-
Iomega
addikt
A blokkon is vannak olyan adat, amivel beazonosíthatják a termékedet, hol, mikor vásároltad. A bolt számítógépes rendszerén, a blokk adatainak segítségével is visszakereshető, hogy akkor, mi lett kiadva.
Eladáskor a bolt készletéről lekerül az adott termék, ez nyilvántartásban szerepel és azt ők pontosan tudják, hogy mi volt. A készlet forgalmat bármikor visszanézhetik, egyeztethetik a blokkoddal, hogy milyen termék lett eladva.
Viszont , ha javíttatni kell, akkor a szerviz kérheti a garanciajegyet. -
Iomega
addikt
Kali:
Még csak annyit erről a garancia mizériáról, hogy a számlának voltaképpen pont az lenne az lényege, a szervizben való felmutatáskor, hogy ki lehessen zárni a garanciális visszaéléseket.Egyébként azért is volt számomra érthetetlen, amikor azt írtad, hogy nem kell számla. Teljesen abszurd helyzet ez így.
Hackeee: Ez lenne a lényeg. A szervizek érdeke is ez, hogy olyat ne javítsanak olyat, amire már lehet, hogy nincs is garancia. Máskülönben, maguk alatt vágják a fát.
-
Iomega
addikt
Alvás, alvás?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42058 üzenetére
NGabi: De, ha nincs rajta a dátum, és te a vásárlás után írod rá, mondjuk egy év eltelte után, akkor ki mondja meg, hogy nem is akkor vetted, hisz nem kérik a számlát.
Ha a számlát nem kérik, akkor pont nem bizonyítható a szabálytalanság elkövetése a szervíz részéről, mivel nekik elég a garpapír.
Ezek szerint annak örülhet az ember, ha elfelejtik a garra ráírni a vásárlás dátumát. -
Iomega
addikt
válasz
tariattila #42055 üzenetére
-
Iomega
addikt
De, elvileg a számlát azért is kér(ték)ik, hogy ne lehessen visszaélni ezzel. Mert, ha nem írnak a garjegyre vásárlási dátumot, akkor tulajdonképpen , ha problémája van a készüléknek, akkor is rá lehet írni utólag egy fals vásárlási dátumot, így megtoldva a valós garanciális időtartamot.
A számlán ott a vásárlás dátuma, így akár rá van írva a garra a dátum, akár nincs, a számlán lévő időpont határozza meg a garanciális időpont kezdetétét.
-
Iomega
addikt
Nem így van!
Kell a számla, ha javíttatni szeretnéd. Ha viszed a garanciális szervizhelyre javíttatni, és nincs meg a számla, akkor szóba se állnak az owner-rel.
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #42013 üzenetére
Ne egyél egyszerre sokat, inkább többször keveset.
Én 17 éves korom óta tartom a 74 , kilómat, a 185 cm magasságom mellett. Télen szoktam kb. 1-1,5 kilót felszedni, de mikor jön a tavasz , akkor szépen visszaállok az eredeti 74 kilómra.
Télen természetes, hogy néhány kilóval gyarapodik az ember, mivel nem mozgunk annyit. Bár lehetne, de azt inkább a konditermekben lehetne pótolni.
Fusson , aki akar kint a mínuszban. -
Iomega
addikt
Megérkeztek az első heves széllökések.
-
Iomega
addikt
Reggelt!
Borús, -1 fok, szélcsend.
-
Iomega
addikt
Alvás van?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #41853 üzenetére
Elég dühítő, hogy ilyet állított.
Nem tudom, hogy mit képzel.
Nagyon nehéz megállni, hogy az ember ne káromkodjon egy jó nagyot itt.
És ehhez így adja magát. -
Iomega
addikt
válasz
tariattila #41798 üzenetére
-
Iomega
addikt
Melyik fajta tok a jó? A kemény matt felületű, vagy a matt zselés?
-
Iomega
addikt
Estéket!
Megjött a folpack a kijelzőre. Rátettem, 100%-os lett, nem is látszik, hogy rajta van.
-
Iomega
addikt
Rank: Pihengessél egy kicsit, ne csak dolgozz.
-
Iomega
addikt
Derűs reggelt!
BÉHGT: Azért más országban komolyan fellépnek az ellen, ha valami nem tetszik.
-
Iomega
addikt
Estéket, havasat!
Látom már havazik.
Tata: Mondtam én, hogy hamarosan készítheted a hólapátot.
Itt nem hullik semmi. Az előrejelzések alapján nem is fog.
-
Iomega
addikt
Havasos reggeletet!
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #41497 üzenetére
NGabi: Igen, amott is írtam.
-
Iomega
addikt
Megjött a pizza, akkor most elfogyasztom az egészségetekre.
-
Iomega
addikt
Havas szép estéket!
-
Iomega
addikt
Delet, ebédet!
Valaki tudna ajánlani egy jó videólejátszót, ami mindent lejátszik, mkv-t is.
-
Iomega
addikt
Mi a helyzet, hideg van?
Tata, lehet lapàtolni hamarosan. -
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #41308 üzenetére
Itt csak -7.
-
Iomega
addikt
Esik a hó. Ho-ho-hóóó!
-
Iomega
addikt
Ez egy D-link DI-524-es. Egyik pillanatról a másikra megrottyant. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, a lapotopon jelerősség signal az maximumon van, viszont a net az nem megyen. Ha kábellal próbálom elérni a netet, akkor sem.
Ja és olyat csinál, hogy egyszer biztonságosnak jelzi a routert, másik pillanatban már azt írja ki, hogy nem bitonságos, pedig wpa/wpa2-re van állítva.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
hackeeeee #41138 üzenetére
Vagy még ez:
1.) Turn phone off ... remove battery .. WAIT for at least two minutes.
2.) Power On Phone while Holding MENU key ... Until ALL actions finish from Powering on phone ...
....... At the bottom left corner of the display in transparent text will be the words "Safe Mode"
3.) Power off phone again ... battery out ... wait two minutes
4.) do a normal power on ... -
Iomega
addikt
válasz
hackeeeee #41138 üzenetére
Vagy még ez:
1.) Turn phone off ... remove battery .. WAIT for at least two minutes.
2.) Power On Phone while Holding MENU key ... Until ALL actions finish from Powering on phone ...
....... At the bottom left corner of the display in transparent text will be the words "Safe Mode"
3.) Power off phone again ... battery out ... wait two minutes
4.) do a normal power on ... -
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #41140 üzenetére
Azt hittem,hogy benti ragadozó.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #41136 üzenetére
Mi történt?
-
Iomega
addikt
válasz
hackeeeee #41133 üzenetére
Itt a válasz:
Popular answer
The only way i was able to get out of safe mode was to hold the volume up button while booting up a powered off phone, if that doesn't do the trick try holding the track ball down only after you see the "X" during the boot up. By the way holding the trackball down during boot up is how i got into safe mode in the first place.hope this helps
-
Iomega
addikt
Nehogy elhidd, ez úgy van megszerkesztve. Az after effects programmal ilyeneket lehet készíteni. Mint például.
-
Iomega
addikt
0 fok van odakünn.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #41083 üzenetére
Valami ilyesmik.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #41081 üzenetére
Mi a helyzet Korpi? Olvad a hó?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #41073 üzenetére
Szép derűs napot!
Itt már csak -5.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #41043 üzenetére
Én most az enyémről beszéltem. 2.3.4.-gyel, a gyárival kiválóan reccenésmentesen üzemel.
-
Iomega
addikt
válasz
kutkut #41039 üzenetére
Szerintem direkt van így belőve az érzékenység. Parádés!
Más: A volt Eur-es kollégámnak SII-je van, még nem látott ilyen telefont, ő hozatta meg nekem, de előttem lett elvágva a gyári zármatrica és amikor kivettem a dobozból, úgy megtetszett neki, csak annyit mondott , hogy lehet, hogy le kellene cserélni egy ilyenre az SII-t.
Korpi: Ezen a gyári 2.3.4.-es van és ez nem reccen, elhiheted.
Ne akarjál olyanról meggyőzni, ami nem igaz. Az O2X lehet, hogy receg, de ez tutira nem, nagyon kritikus tudok lenni, és könnyen meglátom a mások számára észrevehetetlen apró dolgokat is. -
Iomega
addikt
NGabi: Nézegetem a telefont, egyszerűen le vagyok nyűgözve tőle.
Nagyon-nagyon komoly.A kijelző tűéles.
A legapróbb feliratot is könnyedén lehet olvasni. Gyönyörű valóságos színek.
Számomra ezzel a 2.3.4-es verzióval is maximálisan megfelel.
Az érintőkijelzőnél észrevetted, hogy alul a 4 érintőgomb annyira érzékeny, hogy nem is ér teljesen az ujjad hozzá és máris reagál.Ez, hogy lehet, kb 1 mm van a kijelző felülete és az ujjam közt és mégis érzékeli.
Gyorsasága varázslatos. A Sense felület kiválóan briliáns. Brutál jó a fogása, kellemes kézben tartva, mérete, súlya tökéletes, nagyon minőségi érzetet ad.
Tökéletes telefon!!
Nem győzöm szavakkal kifejezni.
Korpi.
Azt nagyon elnézted, mert meg sem reccen.
-
Iomega
addikt
Na, megvan az új készülék.
Elképesztően brutális!!Ahogy beraktam a sim kártyát, már volt is hívás. A hang is kiváló!!
BéHGT: HTC Evo 3D
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #40932 üzenetére
Ezt tudnod kellett volna.
Igaz, jóval korábbi a cikk, amit én linkeltem, ettől függetlenül a tanulság az, hogy ebben a világban minden így hullámzik. Ami ma nagyon sikeres, holnap lehet, hogy kevésbé.
Minden gyártónak vannak ilyen pillanatai, hosszabb-rövidebb periódusai. -
Iomega
addikt
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest