- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #42013 üzenetére
Ne egyél egyszerre sokat, inkább többször keveset.
Én 17 éves korom óta tartom a 74 , kilómat, a 185 cm magasságom mellett. Télen szoktam kb. 1-1,5 kilót felszedni, de mikor jön a tavasz , akkor szépen visszaállok az eredeti 74 kilómra.
Télen természetes, hogy néhány kilóval gyarapodik az ember, mivel nem mozgunk annyit. Bár lehetne, de azt inkább a konditermekben lehetne pótolni.
Fusson , aki akar kint a mínuszban. -
válasz
rankesz #41942 üzenetére
én - egy ideje - nem vagyok a szalonna híve, de vasárnap volt a rántottában hagyma és némi szalonna, illetve nálam is játszott rajta a sajt!
most rizsfelfújtat gyűrök be, mert tegnap nem bírtuk elfogyasztani, túl sokat csinált az asszony...
két pizzát is sütött, abból is van még, de azt majd csak később nyomom be! -
kutkut
addikt
válasz
rankesz #41643 üzenetére
"Agyonnyomkodott, telepítgetett"
Lol. Miért, mire való egy ilyen teló? Gyááááá.
Na jó, ez már trollkodás (hehe), mert nincs olyan teló, ami ne laggolna, de akkor is.
Azért én kipróbálnék egy miui-t, hátha javít valamit a reakcióidején, mert az botrányos.
(Nem a kijelzőre gondoltam, úgy magára a rendszerre.)
________________________Kezd elegem lenni a hummeres viccekből. De lehet, hogy csak nincs hummerérzékem.
RazorGTR1: Theme managerben menü (gomb) és import theme...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
BéHGT
senior tag
válasz
rankesz #40945 üzenetére
Hát, ez nálam jó kérdés.
Sziget fesztiválra 97 óta járok egész hétre (mellette lakom), Voltra 09óta, valamint Ozorára is. Szeretem az ilyen fesztiválokat nagyon.
Itt jön egy nagy csavar, mert emellett megyek Magyar Szigetre is, ha tudok, bár a Sziget és Ozora közé elég nehéz azt megszervezni.
Ja, és tavaly megvolt az első Félsziget fesztiválom is, azt hiszem idén jön a második! -
Iomega
addikt
válasz
rankesz #40932 üzenetére
Ezt tudnod kellett volna.
Igaz, jóval korábbi a cikk, amit én linkeltem, ettől függetlenül a tanulság az, hogy ebben a világban minden így hullámzik. Ami ma nagyon sikeres, holnap lehet, hogy kevésbé.
Minden gyártónak vannak ilyen pillanatai, hosszabb-rövidebb periódusai. -
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #40894 üzenetére
Igen, ide is fújt egy kis hófelhőt a szél, bár kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz belőle.
Úgy vagyok ezzel, mint Kali, ha jól megy a gyári cuccal , akkor nem bántom, ha nem muszáj.
Nekem pont emiatt, egy WP7 is ideális jelölt lenne, ha nem lenne annyira kötött a rendszer. Így inkább Android, de a későbbiekben ki tudja hova fejlődik az WP, reméljük pozitív irányba, mondjuk innen ahol van jelenleg, inkább jó irányba lesz a fejlődés.
-
nggabi
félisten
válasz
rankesz #40743 üzenetére
trrololll
jóvan ne bánccsátok má korpit, most épp az eldzsí az etalon...
am az én véleményem is az h mindenki azt vesz amit akar. leírtam az első meglátásaimat, aztán aki épp új telót akar venni majd eldönti. felőlem akár nokia 3210-est is vehettek (tényleg nem kől valakinek egy zsír új?
ez komoly)
zsótikám: láttam, de én írtam privátot a srácnak
"nehogymá egérmozit vegyél öcsém"
aztán megjött az esze és belátta h csatlakozni szeretne a gördeszkás klubhoz
-
r4z
nagyúr
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest