- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
nggabi #15106 üzenetére
Nem érzem szükségét. Anno felmentem az iwiw-re is , de jó ha havonta ránézek.
Anno volt is olyan (ráadásul olyan aki tudja a számom), egyszer hív.
-Nem szóltál vissza
-?
- Írtam neked hogy jó e az időpont?
-Hol?
-Az iwiwen
-Nem néztem, miért nem hívtál?
- Mert azt mindenki néziVagy mégsem
Vannak jó oldalai is, de nem érdekel Hogy amikor belépek, (volt ilyen) kiírja.
XY megdöntötte Z játékban a rekordját. XY most ennek lett az ismerőse.
Az sem érdekel ki mikor jár wc-re satöbbi.Tudom kiküszöbölhető, hogy csak olyan embert jelölök vissza aki "normális", de aztán jön a sértődés, hogy miért nem jelöltél vissza/Utasítottad el...stb
Mondjam azt hogy "mert leszarom mikor nyomod ki a pörsenést a seggeden? -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
nggabi #15085 üzenetére
Csak közvetlen előtte és utána
Haverom defyje 2 hete van szervizben beázás miatt
Amúgy víz alatt nem érzékel a kijelzője, mert ugyebár kapacitív, tehát azt sem lehet nyomkodni a zuhanyzás közben
A saját szóismétlésemre írtam teee... lefon
Megártott neked a sok laggolás!
-
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #14951 üzenetére
Neked ilyesmi kellene akkor. Szerintem ebbe belefér akkor is, ha tok van a telefonon. 1900,- Ft postával együtt.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #14949 üzenetére
Egy ilyen szettet vettem, csak az olcsóbb volt nekem.Az igazság az, hogy egyenlőre nem akarom eladni, mert nem tudom, hogy melyik telefont veszem , lehet, hogy SGS P lesz , akkor meg jó is , hogy megvan.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #14946 üzenetére
Ha EU-n belül vásárolsz , akkor minden gond nélkül jön, vámmentesen. 1x jött 10 munkanap alatt , de azt karácsony előtt rendeltem, így már csak két ünnep közt kaptam meg. Lekopogom, mindig simán megjött minden, hibátlanul. Tegnap is rendeltem egy igazi bőr focit, itthon az olyan 5-6 ezer lenne. Angliából, postával összesen 2500,- Ft-ba került.
Amerikából is rendeltem, ott van vám, de ha a vámmentes értéket nem léped túl, akkor nincs semmi plusz költség. Amerikából, pl. Sony diktafont rendeltem, 8 munkanap meg is kaptam.
Amazonról is rendeltem már, de szerintem ott nem mindig vannak olyan jó áron cuccok.2 hete rendeltem SGS -hez autós tartó+ töltő+tokot 1200,- Ft volt, igaz ezt csak Anglián belül postázták, de szerencsére angol címre tudtam postáztatni, onnan meg hozták személyesen. Közbe meg lehet, hogy SGS II lesz vásárolva. Előre vásároltam. Nem gond, mert nem volt drága annyiért. Néztem itthon csak az autóstöltő többe kerül.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #14944 üzenetére
Így van, én így csinálom.
99,8%-ban ebayről rendelek. Angliából 4 munkanap alatt megjön. Én már úgy rászoktam az ebay-es rendelésre, hogy majdnem mindent onnan rendelek. Mielőtt bármit is megvennék, előtte leellenőrzöm, hogy ebay-en mennyibe kerül, ha megéri, akkor már rendelem is, bármi legyen is az.
nggabi: a legegyszerűbb tételem, amit rendeltem ebay-ről, az 4 db Philips AAA-s tartós elem volt. 1 font volt postával.
-
csabám
addikt
válasz
nggabi #14890 üzenetére
Is. . .
De csak elég oda nézni néha, hogy mi folyik ott (majd vér fog hamarosan
). Rohadt hsz. vadászok, fél percenként új hsz., csak üdvözli a többieket, meg amiket írtam már. Ez rohadtul nem szakmai. Ennél az off topicok is szakmaiabbak.
Sagit: Igazad van, ezért is inkább csak fortyogok a saját levemben. . .
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest