- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #21213 üzenetére
Elég volt, hogy kimoderáltak, vagy moderáltam magamat
FRG: Há öröm, há bódottá. Na akkor ezt olvasd el.
-
Iomega
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
nggabi #21110 üzenetére
Nyugis is voltam.
De utánna tényleg
na megyek melózni. Ehh, még egy hónap és 5 nap
-
sagit
veterán
válasz
nggabi #21004 üzenetére
ivós szrotim rengeteg van.. van vicces is szakadnátok ha midnet elmesélném
pl haverom szerelmi bánatos volt... még középsuliban... lyukasunk volt.. kimásztunk és kikértünk 4 kancsó fröcccsöt ... azt 45 perc alatt kellett meginni hogy visszaérjünk... gondolhatjátok
aztán ott volt óránánk abban az infóteremben amiben a kihangosító volt ( ott is ) és a suli összes termében volt 1 hangszótó amin lehetett hallani...
namármost a tanárnak valamiért ki kellett menni... mi meg eélkezdtünk a mikrofonba pofázni fasságokat, énekeltünk, böfögtünk stb... mire rohan oda az igazgatóhelyettes hoyg mi a fäszt csinálunk
dőltünk rajta hetekig
és még a tanárt cseszték le h nem tud rendet tartani XD
rengeteg ilyen volt... a középsuli masszív ivással telt.. egyetemről ne is beszéljünk
A rekordom 36 óra ( 1,5 óra alvással) ivás valaki megdönti ezt?
-
sajtee
őstag
válasz
nggabi #20951 üzenetére
Nem lenne jó, mert jönne hozzánk a sok gyökér. Nem elég a színes népség. Basszus, most is néztem egy videót a youtube-on és a cigók fenyegették a magyarokat, akik szidták győzikét, hogy menjenek az utcájukba. Köszöntem nekik illedelmesen majd leléptem...
Semmi joguk itt lenni, mégis itt vannak... de nem megyek bele, mert csak kitiltást kapok...
És ne használj freemail-t. Akkor már citromail
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #20842 üzenetére
Relax vagyok, csak mondtam, hogy szerintem jobban futna az Opera azon a Wildfire-ön vagy min.
Nem gondoltam volna, hogy ezt pont te kérdezed meg...
De akkor legyen.
Köszöni szépen, jól van.
Már vagy 2 romot is kiadtak azóta és vagy 5 kernelt, de még nem éreztem indokoltnak a cserét. Persze ezt is meg lehet akasztani, meg ez se tökéletes stb., de sokkal simább 1GHz-en, mint a gyári 1,2-n. Okosabb is, nekem tetszik is, és nem merül úgy, mint pár hónapja... Kb ennyi.
-
Iomega
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #20420 üzenetére
A Macska az úton már volt.. Most a Macska a pengén....
Kuc: Katt a szmájlira...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #20411 üzenetére
Ez nem COD, a COD ehhez képest semmi... Na és akkor a Battlefield 3... magam alá pisálok a videók láttán...
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest