- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #25159 üzenetére
Nekem azóta jött még egy csomagom, azt Angliából rendeltem, de ami nem semmi, hogy 3 munkanap alatt ideérkezett. Én nem tudom, hogy csinálják, mindenesetre dicséretre méltó.
Szerintem az már nem fog megérkezni, amit már több mint egy hónapja vársz.
Ezek után, vedd fel a kapcsolatot az eladóval.Csirke: Hol hangosítod ezeket?
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #25007 üzenetére
Te csak hallgass... aki nem bírja, és hamar kidől, vagyis fellövik a pizsit, az jobb ha csendben marad...
Uhh, 2 félig töltött vizespohár pálinka odakacimbál azért rendessen... főleg éhgyomorra...
De muszáj nyomatni a védőitaltot, mert még mindig nincs a házban fűtés,. Csak az lesz a vicces amikor jön a gép vevője amit most telepítek, szerintetek el fog ájulni, és meneklk a cefreszagomtul? -
rankesz
veterán
válasz
nggabi #24984 üzenetére
És szerinted ha gyenge a hardver, akkor hogy hajtja meg a HD kijelzőt?
Amúgy van a fórumon egy arc, cqr-nek hívják, szerintem eléggé vágja a témát (kb mint abu85 a pc-ben) és szerinte is gyengébb még az SGS2-nél is kb. 60%-al... Én hiszek neki. Inkább megvárom a Samu modellt a 32 nanos exynossal. Remélem nem csak nyár elején jön
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #24981 üzenetére
Gyenge hardver, gyenge kamera, túl bumszli, a kijelző körül túl nagy a keret, sok az üres hely. Hirtelen ennyi. Jaa, és nem elég metál
Várom az S2 hardverével kiadott 720p- kijelzős samut.
Addig meg gyűjtögetek
Remélem nem Alice Cullen parókáját tetted rám, mert lehánylak!
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #24862 üzenetére
Akkor viszont reklamáld meg az eladónak, és kérd vissza az árát. Én 3 hét után megreklamáltam, hogy hol a csomagom, erre elnézést kértek, illetve kérték tőlem, hogy még 1 hetet várjak, legyek türelemmel. Pont ma akartam írni nekik újra, hogy letelt az 1 hét, közbe meg megérkezett a csomag, így nem kellett visszakérnem a money-t.
-
xnace
őstag
-
sagit
veterán
válasz
nggabi #24464 üzenetére
végül is csak fellángolás.. nem muszáj cserélnem
KutKut: nekem van 1 hibátlan dobozos, kopás és sérülés mentes Logitech Rumlepad 2-m... megbótolhatjuk
rezeg,vezetékmentes.. eszem-faszom
egérből meg ilyet vegyééé.. occsó, lézeres, kényelmes... én is ilyet koptatok
-
kutkut
addikt
válasz
nggabi #24269 üzenetére
Az alap, az utánra gondoltam.
Na, viszont...
Win telepítésnél csináltam egy ~100, egy ~400 gb-os partíciót, a többivel nem csináltam semmit... az gáz?
Most nem látom a sajátgépben csak a 100 és a 400 gigásat. De ehhez most már fáradt vagyok, majd holnap.
Szerk: Szóljatok, ha kezdhetem elölről a telepítést...
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest