- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #25923 üzenetére
Én módosítanék az előbb hsz-emen. Inkább milliárdos akarok lenni, és akkor netezek, amikor akarok.
FRG
Én is az utolsó körbe tartozom. Ülök a dolgozóban, bámulok kifelé a fejemből, és írogatok. Tulképpen lenne munkám is, de nem határidős, és most nincs kedvem ilyesmivel foglalkozni.
Bár szívesebben neteznék a tengerparton, a pálmafák alatt fekve a fehér homokon (mondjuk valahol Florida melegebb részén), miközben a gyönyörű testű felszolgálóbácsi szolid kis ágyékkötőben egy intésemre hozza a következő káktélt.
twine
A csonkolástól eltekinthetünk.
A mackós termetű szakállas úriembereket kifejezetten kedvelem, de a tükörből nem egy ilyen arc néz vissza rám.
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #25920 üzenetére
Meg kell tudnom, hol lehet ilyen munkát szerezni. Én is ilyet akarok!
Ricardo
Tudom, tegnap például a kádban fekve küldtem egy hsz-t valahova.
Inkább arra vonatkozott a kérdés, hogy milyen a környezet, ezek szerint nem figyelik, nincs olyan kolléga, akit zavarna, van ideje netezni egyet, ilyesmi.
-
-
aggleány
addikt
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #25278 üzenetére
Max tegnap, vagyis most már tegnap előtt ittam, de akkor egész nap ment a jó kis köcskeméti barack...
Látod, hülye képeket csinálni azt tudsz, de rendesen vérnyasztani meg nem...
Na ha mindenki kidőlt akkor mára zárom soraim (tegnapra, mielőtt valaki lecsapná a lasztit)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #25256 üzenetére
Ja olyan kicsi a kijelzoje... mint zombiban az ertelem
Ha legalabb 4-es (jooo...3.8-as) lenne a kijelzo, meg kompromisszumot is kotnek vele, de igy nem... Aztan ne lepodjetek meg ha eccer lesz ilyenem, mondjuk okt.28 korulcsak felek megint az lenne mint i4-nel... megfojt a kotottseg es az a szar itunes muszajsag...
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #25235 üzenetére
nem PH illetőségű....érdektelen (itt)
(kávés)másik fórum....nem másik topik...
vazzzz 65ezres gépet adok 19-ért és egy 700Ft-os alkatrész miatt nyilvános fórumon gázol a becsületembe...lol...
előzőleg meg fél napig küldözgettem neki a dudva ciroméles fiókjára a háromszor átszerkesztett képeket, hogy át tudjon menni...
fasom kivan
jaaaa és még behazudta priviben, hogy itt olvasta a hirdetést PH-n -
ForRedGlory
félisten
-
ch003067
addikt
válasz
nggabi #25162 üzenetére
Háth névlegesen a nagyon azok 600asok, de valós zene teljesítményük 800W.
Kültériek.
A többi meg 300 - 300. Ebből az egyikben kültéri a hangszóró, és eredeti, a többieben meg cserélve lettek. A 2 nem eredetiben meg nincsenek bekötve a tölcsérek.amúgy van még itthon kb 2mm átmérőjű kábel, azzal kéne küldeni ?
Iomega Itt bent a házban, de bulizásra vettem.
Egyenlőre a 2 nagy van beüzemelve, a többi majd a végfokon lesz küldve, ha lesz hozzá keverő.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest