- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
nggabi #29169 üzenetére
Ja
En sem bizniszelnek foliaval meg tokokkal ha nyaron halomra lapatolom ossze a penztAz meg hogy draga, dagit nem erdekli ertheto okok miatt...
Users jo...de lezullott, alig van valami raktaron minden csak rendelheto. Pedig regen mindent ott vasaroltam. pl linked bal felso sarka... 17000 termekuk van, amibol 1300 raktaron, lol... 10% sem...
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #28767 üzenetére
Droidon is így néz ki? Mer akkor zsear!
Ricardo: Fehívtam a CIB24-et, hogy megkérdezzem aaz aktivációt, erre épp ott kellett 2-est nyomni az aktiváláshoz
Sőt, még a titkos telefonos kódomat is eltaláltam mi lehet, szóval minden flottul ment.
Most meg csak szuszogok, bevertem egy jó 30 dekás sültkolbit 40 deka burgonyás pogival, szóval vagy mindjárt humok egyet, vagy be kell vernem valami frissítő italt...
-
-
David75
őstag
válasz
nggabi #28395 üzenetére
"zöld ruciban"
Ez tőlem származik. És Gallardo használta aláírásnak de senki se tudja, hogy miért írtam és így még talán azt is lehetne hinni hogy valami ifan vagyok. Hát nem!! Csak valami olyan usernek írtam aki az elfogultság legfelsőbb szintjein írogatott baromságokat. Szerintem mindenki tudja hogy nem én vagyok a fanboy semmilyen oldalról.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest