- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20655 üzenetére
Almával épp most borítottak ki.....
OKtatási intézmény,,,,,(művészek)
Egyik kollegína hív hogy segítsek mert az egyik "művész" file-ját nem tudja megnyitni(nyomtatni)
Belépek az irodába, mondja a művész open office...Mondom miért nem használsz Microsoft office-t ingyen kapod,,közoktatásban dolgozol....Jött a válasz:
Mert neki azt mondták ez jobb, és amúgy is közelebb áll a felülete az "epűlhöz"!
Na jó mondom de "epült" 20%-a használ az embereknek, pc-t meg 80%.....
Mire ismét rám"kontrázott" hogy a "művészek" 80% "epült" használ, és neki azt mondták az "ferrari" a pc meg..................már nem hallotam hogy mi mert otthagytam....
Sajnos nem tudtuk megnyitni az open office dokumentumait.....
Használj "epült" b@nzeg, meg pc-n open office-t ami "hasonlit az epül felületére", "mert művész vagy".....és különc....aztán az intézmények 90%-ban nem fognak tudni mit kezdeni a file-jaiddal, a hölgyek akik az irodákban dolgoznak...
asszem lassan eret vágok magamon.....az almás készülékek tényleg "sugároznak valamit" éjszaka, alvás közben, amitől ilyen agymosott lesz a felhasználók nagy hányada?Üdv ismét itt "G"
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20651 üzenetére
ebből aztán összeállt a kép, ahogyan teker a szobabiciglivel....majd, mert megszomjazott, iszik egy alkoholmentes sört.....és levezetésképpen "rákuporodik" a guminőre.....
wihiiiihhhiiiiiii
inkább a halál....
szép napot mindenkinek....
a tegnapi páleszkúra nem hatott, úgyhogy ma gyógyhatású készítményekkel próbálkozom, rövidített munkaidővel....(későn jöttem, korán megyek)
-
twine
veterán
válasz
philoxenia #20622 üzenetére
Vagy akkor holnap mindezt egyszerre bevásárlom,,,,mézes szilva adott,,,,némi lándzsás utifűvel, Unicummal, amit lefolytunk egy csöpp vadászmesterrel
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20619 üzenetére
mi ez a "homármaci"?
Még egy teát pollypudlipötty?
-
-
twine
veterán
"torokgyíkra" ötlet? Ma reggelre valami égő csomó "beleharapott" a torkomba, és indokolatlanul verte a víz egész nap homlokomat....
4-5 mézes házi szilva előjátéknak....de mi legyen utána?
Van erre app az almáéknál?
mer' akkor holnap lecserélem a ző'd robotot......
-
twine
veterán
válasz
philoxenia #20600 üzenetére
n.nnnna mennyé' teeeee....
j.jjja meg teis Luissimo a bérgyártássalmajd "centrifugálok" magamnak
-
twine
veterán
válasz
philoxenia #20594 üzenetére
kromoszómaválogató cntrifuga......mekkora üzlet lenne?
-
twine
veterán
válasz
tariattila #20591 üzenetére
....hogy fiam legyen?
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20476 üzenetére
Pihenőben a srácok.....
Egyrészt aránytalannak érzem a tagok büntijét, másrészt köszi nekik a vidám estét amit nyújtottak
Amúgy meg már gyermekkorban a hófehérkéből megtanulhattátok volna....
Vigyázzatok az almával mert mérgezett......
Ha meg beleharapsz,megdöglesz, és még a nekrofil királyfi és megcsinál.....
Úgyhogy ellentmondva Iomega-nak,,az alma rossz
igyatok inkább sört!
[moderálva][ Módosította: 7 ]
-
-
twine
veterán
válasz
kutkut #20197 üzenetére
Az utóbbi időben üzletben keveset vásárlok, mert egyrészt:
Sajnos, vagy szerencséresaját konfiggal nem kell pöcsölnöm, tökéletesen kiszolgál a vas amim van...(pedig nem egy mai darab)
Másrészt, ha kell valami apróság ismerőssel hozatom nagykerből....
Ha mégsem, akkor (és most kérem a tojásokat paradicsomokat a zacskóban hagyni) az Aqua-nál voltak garancia ügyileg igazán jó tapasztalataim....csak korrektül kellet hozzá állni a dologhoz...
Igaz hogy van ott egy nő néha az eladótérben(dohány utca) sűrübben a kasszában, akitől hányok ha hozzá kell szólnom, mert olyan flegma,,nem köszön, és mintha a seggéből rángatna ki,,,de azzal is sikerült már szóváltásba keverednem, aminek a kollegák nagyon örültek...-ennek halkan hangot is adva, mikor hozták a cuccaimat.....
Szóval az árakra nem tudok mit mondani hogy olcsóbb avgy drágább, de a gari az korrekt volt mindig......volt hogy a hibátlan terméket is visszavették tőlem (igaz 3 napon belül) mert rossz időzítést vittem (akkor volt kingmaxnál váltás, egy oldalas/két oldalas 1066-os cl6) és mondtam hogy most copóba vagyok mert a többi más, és ez van...a pénzt adták vissza,,le sem kellet vásárolnom...(ami azért tudjuk milyen ritka, még ha így is kellene hogy működjön)
-
twine
veterán
válasz
rankesz #20173 üzenetére
Szvsz. mindig is az volt....Most kerestem rá egy régi bejegyzésemre, de már nem találom sehol...
A lényeg hogy a garanciális ügyintézésük valami botrányos volt régen (is)....
Előttem egy "kisgyerekkel " úgy beszéltek hogy majdnem én kurt@am be az ügyintézőnek egyet a pult mögött mikor várakoztam,.....
P35c-ds3-r -el mentem gariba(dobozzal,tartozékokkal)..majd hetekkel később akartak adni egy olyan deszkát amihez semmi nem volt ,,,konkrétan oem,,,és fossá volt használva.....úgy nézett ki mint egy lefosott kilométerkő...mondom a gyereknek,,,hogy te ez használt,,,,azt mondja dehogy,,,csak letesztelték....padon,,,te mondom és padon az összes csavart betekeritek,,mert hogy az látszik a csavarhelyeknél, amikor "ráhuznak" egy csavart,,,de úgy hogy szerintem levegőkulcsot használtak hozzá mint a gumisok, mert még talán a nyákba is belemart a csavar feje....Na jó mondom gyere nézd ezt meg? és mutatom a RAm foglalatot, amibe meg mintha nem találták volna a rést, és a műanyag "szélébe" akarták volna paszírozni a modult....
Na mondtam hogy tüntesse a szemem elől ezt a szutykot...majd két hét várakozás,,,és kaptam egy újnak látszó deszkát, meg hozzá egy "r" nélküli dobozt,,,,,
Megköszöntem, és elfelejtettem őket egy életre...abban az időben pont olyanok voltak gari szempontból mint a mistral....magyarul sz@r....sokan szopt@k velük....
azóta még a hirükről sem akartam hallani ezért nem tudom milyenek napjainkban
Úgy tűnik a helyzet változatlan -
twine
veterán
válasz
tariattila #20132 üzenetére
Erősen elaludt blöki...
Reggelt férfiak....
Endzsí elemében volt tegnap -
twine
veterán
válasz
R2D20208 #19940 üzenetére
Nekem ők a "fiaim"
Mikor megállnak "vizslában" a nagy gaz,vagy a kukoricás előtt, felhúzzák a lábukat és meg sem moccannak,,és néznek,,,,és tudom hogy ott a fácán vagy a nyúl......imádom a látványt.....
Wiki:"Mindegyikükre vonatkozik, hogy a vadásznak megmutatják az általuk észlelt vadat. Ezt angolul „pointing”-nak (jelentése: mutatás) nevezzük. Némán felveszik a jelzőpózt. Ez a jelzőpóz általában az egyik mellső láb felemelését jelenti, a fej és a farok mozdulatlanul a hát vonalával van egy síkban. A testbeszédükkel a vad felé mutatnak."Sípszóra, és kézjelre "működnek".... csak pár könyvet át kellet hozzá olvasnom
-
twine
veterán
eperpálinkásat ér böfögni?
kapjátok be gyíííkok.......éééén leléptem -
twine
veterán
válasz
rankesz #19760 üzenetére
Az kemény.....engem egyszer a gyökér munkavédelmisünk megszondáztatott cca 2 évvel ezelőtt.....Mondtam is az igazgatómnak mikor megláttam az irodájában a mókust, kezében a szondával hogy "húú most nagy a baj"! Teljesen lesápadt a góré...és kérdezte hogy "tényleg" ?
Röhögtem nagyot, mert munkahelyen soha nem iszom.....(pedig sokszor jól esne)
-
twine
veterán
válasz
tariattila #19757 üzenetére
Helyettem is bontsatok egyet légyszíves....de ez már megint közösség elleni izgatás....
nem elég hogy folyton megszomjazom a melóhelyemen atesz aláírásától....még "moleszteráltok" is.....
De azért azt a sert illik valamivel gyorsítani
.....ne legyetek illetlenek -
twine
veterán
válasz
tariattila #19581 üzenetére
A harapós lóét bátyám, a harapós lóét
-
twine
veterán
válasz
tariattila #19577 üzenetére
használd a telefonod "tata"
Vagy elfelejtetted hogy olyanod is van?
Cavinton forte...csak vigyázz, mert "szoptatás ideje alatt nem szedhető" azt írja a "user guide"
-
twine
veterán
Reggelt!
Ma kaptam haveromtól....első pár másodperc alapján igazán jónak ígérkezik
Ha még valakinek újdonság, a reggeli kv mellé ajánlom vidámságnak:
South Park Ipad -
twine
veterán
válasz
nggabi #19545 üzenetére
gma-n mi?
Amugy valami Co-operative modról is hallottam....
meg azt írják életerőt innen onnan öszeszedett csokikból stb lehet szerezni, meg piából, amitől be is rughatszVirtual részegedkedés rulez.....nincs másnaposság...
ehh b@zz nem is nézem a youtube-os videókat mert csak egyre jobban elmegy a kedvem tőle -
twine
veterán
Na mi lett? Mindenki VV.-t néz? Aztán meg sír mindenki hogy milyen sz@r a magyar média....
A nézettség meg az egekben....
még a reklámját is elkapcsolom....
Mon'juk most még a tv sincs bekapcsolva...nem kell elkapcsolnom -
twine
veterán
válasz
nggabi #19534 üzenetére
Végre egy játék ahol nem sötétben vakoskodva kell zombit hentelni! Ráadásul nem kifogyhatatlan géppuskával, hanem azzal amit találsz egy üdülőparadicsomban!(állítólag) Kombinálva mondjuk a deszkát a szögekkel stb....Amugy a Techland egy nagyon jó csapat....Játék a Call of Juarez I-II volt legutoljára amit végigjátszottam(szép graf, hibátlan western hangulat, és jó játékmenet)....egyébként pont lesz@rom a játékokat
Lehet hogy ezt is,,,de mivel szó szerint évek óta vártam igy muszály telepíteni....kíváncsi vagyok....
-
twine
veterán
Megjelent a Dead Island és nem is mondjátok? Évek óta várom....
-
twine
veterán
válasz
nggabi #19428 üzenetére
te meg hol születtél? Nem degecen?
Asszonynak jó lesz az a fehér mini! 'Oszt akkor a "bléd" mehet a 'csába az ár/tudás arányával...1ft hűség nélkül
Odáig jutottunk ma az ügyfélszolgálatos kisasszonnyal hogy ez nem is elírásilyet lehet venni....de gondolta bedob egy olyat hogy mivel családi opció kell mellé még egy voda előfizu....mondtam semi gond, épp most akartam a feltöltőkártyás zsugámat átrakatni előfizetésre, mert a konkurenciánál lejárt a hűségem
Ennyibe maradtunk.....mondtam kiválasztom a saját csomagom is és jöhet az 1ft-os mini hűség nélkül
-
twine
veterán
Megy a harc a vodával
Ma már vagy 5 telefon volt....hitelbírálat kipipálva,,,de a végén mondtam a hölgynek hogy a szerződést okosan írják mert nincs tarifahűség
Mondta hogy huhhh akkor visszahívnak....mert azt úgy nem lehet...mondtam hogy ezt már hallottam sokszor...de azt is, hogy vannak a webshop-okra vonatkozó jogszabályok is! Így hát átküldtem a rendelésazonosítóm száma alatt 5 "printscreent"...az ügyfélszolgálat e-mail címére...
Még ma is 0 hónap hűséggel mutatkozik a webshop....
Komolyan lehetnének annyira korrektek, hogy ha már felhívtam a figyelmüket a kollegák hibájára, hozzám vágnak egy ilyen "filléres sz@rt" 1 ft-ért! -
twine
veterán
válasz
kutkut #19315 üzenetére
éVtizedek óta
windows mobile "örökség"(ökörség) ez nállam! Minden gépen ami előtt ülök fent van...
Amúgy olvastam róla hogy kevesebb utat jársz be az egérrel ha "felső tálcát" használsz, hiszen az ablakok kezelőszervei is mind felül vannak, ergó kisseb az út a kettő között.....
De ez mindegy is....nekem így esik kézre.....
RazorGTR1: Nincs "Dock"! Szeretem a csiribirit, de kb 2-3 hónapot volt a gépen "Dock"...még amikor "megkaptuk" a Vistát....és hát akkor ugye Aero meg minden...legyen Dock is... "Digitális majális"Aztán hamar leszoktam róla
-
twine
veterán
válasz
tariattila #19312 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
hodostamas #19310 üzenetére
Sajnos én is ezt gondolom!
Egyébként viszont nincs Facebook profilom,,így b@szhatom
-
twine
veterán
wiihhhiiiii
Asszem összetűződésbe keveredek a Vodkafonnal!
Leadtam egy megrendelést a Galaxy mini-re webshopban, "Vodafone Matrix 2 Családi" előfizetéssel, 0 hónap tarifahűséggel 1 Ft-ért
Majd felhívtam az ügyfélszolgálatot miután leadtam a megrendelést, (készítettem a rendelés menetéről 2 képernyőmentést ahol írja hogy 1 ft, és 0 hónap tarfiahűség ) és érdeklődtem mi ez a családi csomag? Majd elmondtam hogy leadtam a rendelést 0 hónap tarifahűséggelJött is azonnal a válasz hogy ennek utánna néz, és miután "visszajött", mondta hogy az biztos hogy mindenre 24 hónap tarifahűségük van....! Ekkor elkezdtem elmondani neki a vásárló megtévesztése, és polgári per..etc dolgokat, mire azt mondta hogy ez nem így van, és különben is fejlesztés alatt áll az oldal, és hogy várjuk meg a végét
Majd gyors ütemben lerakta a telefont a kiasasszony
Ötlet hozzászólás javaslat? Mire lehet, illetve kellene hivatkozni ha akadéskoskodnak?
Nem úgy kell mint egy falat kenyér,,,de jó volna valahogy "kitalálni" őket!
Ha te hibázol a nyakadnak ugranak egyből,,ha ők akkor meg f@szoskodnak a roh@dtakSzerk: Amúgy még mindig ugyanannyi 1ft tarifahűség nélkül
-
twine
veterán
-
twine
veterán
válasz
Luissimo #19106 üzenetére
Sörözés jó ötlet, csak két nagy problémám van a "pesti" sörözéssel!
Haza kell jutnom a szentendrei szigetre ahol a szigetet a (Tahi)hídnál esténként elég sűrün vérszomjas rendőrök vigyázzák,,,,(bár erre megoldás ha felmegyek északra Vácig, ott elkezdek éjszaka átúszni a nagydunán, és a sziget déli végén már ki is "kötök")
A másik pedig hogy baráti körben Galaxy mini "láz van", mert fillérekért veszik a T-nél, és ma is estére jön ki egy haver hogy "csillagnézős programot kapjon" a feleség a hófehér minireÚgyhogy kb 30 másodperc alatt "telepítem", azután meg jól elesünk helyben
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Most hogy megint kicsit nosztalgiáztam ismét eszembe jutott hogy szalad az idő...
Harcolnak a "gyerekek" hogy "harapott alma" jobb e vagy "ződroid"....
Én meg lesz@rom
Érdemes erre az oldalra rákukkantani!
A pda-n úgy nyomtam az internetet hogy infrával, később bluetooth-al kapcsolódtam a mobiltelefonhoz, és betárcsázott a pdaDe ehez hackelni kellet a regystrit mert a p@réj vodafone-nak hosszú volt a +cgdcont parancsa és nem lehetett beírni az adott helyre végig...
GPRS, registry hack, infra, és scrollozás orrba szájba 320x240-en egy szemétül buta böngészőben....Vááááá....
most meg azon megy a harc hány magos, és milyen grafikus gyorsító....
Meg hogy szaturál eén tudom hogy haladni kell a korral...de néha egy picit megállok és rácsodálkozok a világra...
Lehet vén sz@r vagyok már én is
A jó hir viszont hogy péntek van.....estére alkoholba folytom magam -
twine
veterán
válasz
hodostamas #19094 üzenetére
Amoled függő lettem én is...nem is tudom hogy örüljek e ennek vagy sem....
Pedig mióta sgs-em van azért akadt pár készülék ami megtetszett, akár tudás akár külső alapján, de egyszerűen nem tudok beletörődni a gondolatba hogy más panellel szerelt készülékem legyen...régebben mennyivel könnyeb volt...Szinte mindegyik készülék ugyanolyan sz@r kijelzővel rendelkezettcsak a vas volt más alattuk...(persze hasonlítgatták őket hogy egyik jobb másik kevésbé,de a mai panelekhez képest egy sz@r volt mindegyik)
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18905 üzenetére
....ha nem vagyok indiszkrét,,,kérdezhetem mi van a "beégett" syxalaggal? Bevitted már valahova?
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18840 üzenetére
Reggelt az uraknak....
Ati: A baj az, hogy cimke nélküli Jäger-es üvegben van a nedű, mert hogy házi....
...ha meg kiöntöm pont úgy néz ki mint a többi....Valahol már egyszer olvastam olyat hogy kísérleteznek "illatátvitellel" pc-n...de lehet, hogy az is olyan cikk volt amit azzal kezdenek hogy "angol tudósok"tehát tök kamu
Szóval valami olyan technológia kellene ide...
De olvastam már usb-s műcuniról is amit speciális (felnőtt)filmek mellé lehet vásárolni, és a jelenethez mérten változtatja az intenzitását vagy mit....
Hogy jött ez utóbbi ide? Tudom is én
De az biztos hogy az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.... -
twine
veterán
válasz
tariattila #18830 üzenetére
"fő'di"
mondhatni szamóca...aszonta a forrás novemberben lehet ismét vásárolnom....addig probálom a maradék minimálissal kihúzni....
-
twine
veterán
Ecsém ezt a sok geek-et!
Azonnal virágbót mi?
Itt van e! Legálisan a picipuhától!
De a hírekben mit írnak? Nem ajánlják elsődleges ren'cernek mert fenn álhat az esélye az összeomlásnakVááááááá......Microsoft én így szeretlek
Amugy csak ugatás mert cca.2 éves win7-em van a gépen hiba nélkül......És csak azért 2 éves mert lecseréltem a 32 bitet 64-re..amúgy már "öregebb" lenne!
Amit írnak róla az igen jól hangzik...fagyasztja a "háttérben futó" progikat ezzel csökkentve a processzorterhelést..etc..etc....
De hogy a win8 topicban máris azon könyörögnek hogyan álítsák vissza az előző kezelőfelületet az nekem már sok...minden váltásnál eljátszák ezt a többdiplomás tanárok is nálunk.....mert egyszerűen nem hajlandók az uj befogadására, még ha az jobb is.....Vista előtt xp felületet és startmenüt akartak....XPelőtt win98-at...az uj mindig szar....Broáf
Elmentem ennek örömére bemindenezni haverékhozPedig telepíteni akartam én is ma este...de majd......ha kijózanodtam
Ati szólj ha a szentendrei sziget környékén jársz...vendégem vagy egy eperpáleszre...vagy kettőre...vagy amig bírja az üvegNyáron eperfesztivál Tahiban minden évben.....
-
twine
veterán
"A gomba nem zőccség"
Szerintem nekem szántad..."a sör meg nem alkohol, a medve nem játék!"
Azért is van szerkesztve a hozzászólás mert úgy fejeztem be első nekifutásra hogy:
"bár az más fajba tartozik..." de gondoltam nem leszek ennyire "tudományos munkatárs"De vártam a reakciót....ki lebbenti fel erről az elképesztő tudományos fantasztikumról a leplet
Nexus-nak reméljük a legjobbakat -
twine
veterán
dehogy álítom...főleg nem kézzel feszültség alatt....azt kapja a művész ami van
a kollegám mondta legutobb az igazgatónknak előadás után mikor megköszönték a munkánkat:
"kihoztuk a minimumot belőle!"szerk:amugy csak a pofámat jártatom..én nem szeretek fényel foglalkozni....audio/video a pálya....fényt mindig a kollegára testálom
-
twine
veterán
Felmerülnek a kérdések:
...akkor apád alma juzer, vagy szaladgál?
...a pult mellé miért nincs "hivatalból" távirányító?
Ráadásul a technikus mit keres a színpadona vezérlőben a helye
Hagyd a színpadot meg a "művészeknek" majd ők kiabálnak "melyik utcára kell több piros"
így megóvhatod magad a "mérgezett alma" veszélyeitől -
twine
veterán
válasz
tariattila #18210 üzenetére
pár hete már dumál a néni...azért lepődtem meg rajta pont,mert a cikkek azt írták valamit le kell hozzá tölteni hogy dumáljon...ehez képest nállam azonnal megeredt a nyelve
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18194 üzenetére
A terminándornál fellelhető esetleg? nem tudom mit rejt a link mert nem vagyok regisztrálva
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18194 üzenetére
...én "miccólok"?
ti vagytok a mesterek...én csak az általatok taposott ösvényen sétálgatok mióta syxalagom van
ma reggel lecseréltem galaxian-t talonra...tényleg jobbnak tünik...legalábbis a memokezelése,amit eddig észrevettem
pfeej b@zz,én mit szóljak a nescafe classic-al amit minden reggel az arcomba tolok
multkor megkaptam egy festőtöl, hogy akkor szoljak ha "kávéval" tudom kínálni -
twine
veterán
próbáld meg "edzeni" hátha...attól függ milyen pixelhiba...ráérő unalmadban piros,kék,zöld,fekete,képernyőket lapozgatva
Egyszer régebben volt egy Hp pda-m,leejtettem és olyan hibás lett a kijelző egyik "sarka" szinte mintha "befolyt" volna az lcd....aztán cca másfél hónap alatt új erőre kaptak a pixelek és lassanként eltünt a hiba -
-
twine
veterán
válasz
Ricardo #18182 üzenetére
Reggelt......
tariattila(#18152):Egy úr, horgászat közben is úr!
Először a terminátor oldalán kerestem,mert rémlett hogy valahol láttam(magamnak is lementettem annó, pont ilyen helyzetekre)...aztán jött a PFC....Azért mesélj már plííííz majd a fejleményekről...Mert ha olajozottan megy minden, a garancia második évének lejárta előtt, nekiesek felrakok valami brutális színű témát, és töltőről egész nap "járatom" a kijelzőt had égjen a kurv@'nyjátAddig még egy JIG-re is "beruházok", aztán elvileg nyoma sem lesz az előéletnek...majd pislogok hogy két éve a gyári rommal használom
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18104 üzenetére
pdafanclub FAQ topicban leled a telenoros [froyot] van ott olyan CSC is
-
twine
veterán
válasz
tariattila #18077 üzenetére
vót má on–ban egyszer...szó nélkül cserélték a srácnak...de hogy melyik szolgáltató volt
-
twine
veterán
Nem lehet, hogy a "lagg", koncepció a csamcsungnál?
lemegyek a pincéba a féltve őrzött megmaradt cca.3/4liter eperpálinkáért,,,beverek egyet az arcomba, aztán még egyet, mert el sem hiszem soha, hogy lehet ilyen íze és illata egy pálinkának,,és go horgászni haver után a kisdunára
Egészségetekre -
twine
veterán
válasz
tariattila #18017 üzenetére
"de 900 pénz a váltás"
Az meg má' mé' ?
Nekem nem mondtak semmi ilyesmit hogy fizetni kellene a tarifaváltásért
Attól még persze lehet hogy kiszámlázzák de........most meglepődtem...Igaz én a 7800HUf-os-t választottam...(Okos360)
sagit:neked is volt ilyen "tarficsomagváltásostarifa" ? -
twine
veterán
válasz
csabám #18003 üzenetére
Ha úgy vetted ahogy itt a legtöbben a telenornál, akkor 2 év hűség(szerződés) 1 év tarifahűség!
Az hogy "hűséges" maradsz, az nem azt jelenti hogy máshoz nem mehetsz közben!
Mehetsz, csak fizesd a havidíjat! Ezért javasoltam az 1200ft-os díjat még egy évig...mert gondolom az nem vág földhöz havonta, és azzal el is felejtheted a telenort....!(mondhatni havi 1200ft-ért megveszed a szabadságod, és még le is beszélheted)
Esetleg ha mindnképp ki akarod ezt is használni, berakod valami nyomorult szar telefonba otthon a telenoros kártyád és esténként ha hazaérsz ledumálod néha azt az "ezerkettőt"!
Az egyéb szolgáltatónál meg olyan szerződést választasz ami tetszik.... -
twine
veterán
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Szép napot mindenkinek!
Szebbet mint nekem....ma reggel kezdtem meg a Telenornál az okostarifa használatot!
Előtte 180 perc plusz "klikk net"!
Azonnal egy technikai segítségnyújtás miatt hívtam őket(mert eltünt az adatszolgáltatás a készülékről)
Éjfél előtt lefekvéskor még volt, reggelre eltünt!
Mindezt elmondom a hölgynek aki a "technikai segítségnyújtás"! Mondtam neki nem vagyok teljesen legó a hálózathoz és a géphez, ráadásul nem is állítottam el semmit. minden úgy van beállítva ahogyan a honlapjukon szerepel!
Megkérdezte mit is ír ki a telefon....mondtam azt, hogy nézzem meg a hálózati beállításaimat!
Erre azt mondja menjek fel a honlapjukra x.y címre és nézzem meg jól van e beálítva!
Még mindig nyugodtan mondtam hogy előttem a honlap, most váltottam tarifát éjfélkor, és eltünt az adatszolgáltatás...
Akkor rakjam át a SIM kártyát másik készülékbe, és ha nem jó ügyfélszolgálaton kicserélik!
Magamban elküldtem a francba, és elköszöntem!
Aztán rájöttem mi a hiba!
APN-t az eddigi "net " helyett "online"-ra kell állítani!
De hogy ez miért technikai segítségnyújtás hogy egy "droid" (szigorúan pejoratív értve) eldarálja a honlap címét
Pedig eddig az elmult egy év alatt elégedett voltam az ügyfélszolgálattal de ez a mai beszélgetés kinyírt korán reggel -
twine
veterán
[link]
"Teljesen független, így a szoftvert is lehet frissiteni az Itunes -on hiba nélkül!"
Egy másik gyöngyszem
"Magyar nyelvu 4,1 SW-vel" aszád....az első 4.1 android telefon az SGS1
Frenetikus: a'szongya "i9000 GALAXY S -os! ! ! gyárilag lezárt" Már a szerződést sem kell felrugnod azonnal "lezárt" telefont kapsz kézhez -
twine
veterán
válasz
R2D20208 #17534 üzenetére
"A főképernyőn pl egy autó , vagy egy cica"
Nokia 6110-em volt..és még nem volt hozzá kábelem!
Duna Plaza WESTEL ügyfélszolgálaton!
-Jó napot tudna nekem segíteni operátor logó cserében úgy "privát" ?
-Persze megoldható! Mit szeretne rá?
-DROGVONAL
-Majd eladtam azzal a logóval haveromnak!
Ő meg valami tárgyalás előtt a fémdetektoros kapunál dobálja ki a rendőrök elé a cuccait...
köztük a telefont!
Iomega#17535 :Ha jól emlékszem ez a SE egy rakat sz@r volt! Szabadban semmit nem láttál a képernyőből! Mindegy volt hogy tél vagy nyár..... -
twine
veterán
válasz
nggabi #17528 üzenetére
"Mosogató? "
Fel voltam mentve alóla a katonaságnál isSzop@tni próbáltak, én meg kértem kintről Ultra-t, hypo volt bent, meg körömkefe is! Ezzel a kombóval és némi tűzforró vízzel másnap reggelre olyat produkált a kézfejem(véresre repedt a bőr) hogy azonnal kizavaratak a katonai kórházba!
-Mit csinált maga?
-Konyhán voltam mosogattam....nem tudom mi történt, én még ilyet nem tapasztaltam magamon!
-Uhh.. na jó konyhai szolgálat alól felmentve! Ezzel meg kenegesse!
Így ezzel az egy utolsó tevékenységgel ki is pipáltam mindent amit a seregben csinálhattam volna!
Maradt az édes semmittevés! -
twine
veterán
válasz
tariattila #17302 üzenetére
Egészségedre....! pássszeg arra a marhapörire rámozdulnék én is, némi sörrel lefojtva
Asszony ma önmagának kedvezett és gombapöri vár mire hazaérekAz sem rossz, na de egy jó marhapörivel nehéz versenyezni! Jut eszembe....tegnap viszont nekem kedvezett: Szemét nap után hazaérve nyitom a hűtőt és két üveg Edelweiss nézett vissza
Nagy kedvenc
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Naaah....meg is történt váltás a 180percről az okostarifa360-ra! (illetve majd 9-én aktiválódik a számlázási ciklus végén)
Némi infó ha rajtam kívűl még másnak is akadna kérdőjel:
-Bármilyen böngetővel "ingyenes" a böngészés, nem csak az Opera mini-vel!
-Nincs túlforgalamzási díj amennyiben a "multimédia" keretedet meghaladtad, csupán lassítás épp úgy mint pld a clikk szolgáltatásnál!
-Multimédiába számít a böngészésen kívül gyakorlatilag "minden"! Azaz "bárminek" a letöltése, szofverfrissítés, Skype, youtube és tsa-i,,,etc,etc....
Sagit: neked meg javaslom "figyelj" oda mert ha eddig 180 percben voltál minden irányba, mostantól a 90/90 perc-ben könnyen tudsz "fizetőssé válni" percenként! Ergo nem biztos hogy tényleg jobb, ha telefonálsz is!Ha inkább "csak" adatot forgalmazol, és nem telefonálsz akkor nem szóltam
Egyébként pedig ismét köszi....nem is figyeltem a tarifákat mostanában, viszont 5200 helyett rendszeresen 7-11K között volt a számlámÍgy azt hiszem "akciósabb" lesz
Más:
Ez a HTC incredible S mekkora egy fos volt! (Megnyomkodtam pár készüléket amig várakoztam!) Brutál lassan akarta nyitni a honlapokatGalaxy S2 hozta amit "nyersen" vártam tőle(mondjuk párszor már nyomogattam ismerősökét) De még mindig azon az állásponton vagyok hogy pénzt nehezen áldoznék a sebesség oltárán érte! Egyedül a brutál sok RAM ami szimpatikus benne! Engem a pentile sem zavar az első generációnál(azt használom)
-
twine
veterán
válasz
Everman #16490 üzenetére
Én ForRedGlory-nak hiszek....
Bár nem telefon, hanem "munkaállomás", de munkámból fakadóan (kamerázás, video/foto/hang editálás) elég sokat találkozom Alma felhasználókkal! A sok alkalom közül pontosan két ujjamon meg tudom számolni a szimpatikus egyedeket! A többség borzasztó antipatikus!Pedig hidd el, nem vagyok már gyerek, egy borzasztó abnormális f@szságnak tartom a PC vs MAc, Droid vs iOs, Nvidia vs ATI, Intel vs AMD, Seggbe vagy szájba hitvitákat! De az élet valahogy mindig úgy hozta hogy a második mondat után ütöttem volna szívem szerint a MAc-el dolgozókat!
Huhh ezt ki kellet írnom magamból
PS: Hangsúlyozom ez a munkaállomásokra vonatkozott, nem a telefon tulajokra! De valamiért mégis elhiszem amit ForRedGlory állít! -
twine
veterán
Reggelt srácok!
sagit:Köszi az infót,,,nekem még cca 1 hónapom van az egy év tarifahűségből, és pont az volt a terv mint a legtöbbünknek...1200.-HUf icipici havidíjra váltás, és vissza a Vod(k)ához! (vagy ki, mihez)
De ennek tükrében,,szerintem már ma megyek is ki és átállítom magam a 7800.-Huf-os okos tarifára....A 4800.-as nekem elég karcsúnak tűnik, mivel a 180 perc ketté van bontva 90/90-re...Ami nekem úgy jön le ha a 90 percet meghaladom egyéb vagy saját hálózatban, akkor azonnal jön a 33.-Huf/perc számlázás....ergó tuti hogy többet fizetnék ciklus végén mint a mostani 180.perc összes hálózat....Ellenben a 7800-as nagy királyság... "orrba szájba net", és dupla beszélgetési idő (180/180) a mostani 5200-es előfizetéshez képest .Szóval köszi az infót
Egy dolog viszont nem tiszta:
"(illetve Opera Mini böngészőn keresztüli adatforgalmat Opera Mini 6. 0 verzióig)"
??? Csak "Minivel" böngészhetek "ingyen"? Ez hülyeség nem? Csak már parázok az apróbetűktől... gondoltam megkérdem tőletek mit tudtok..meg persze az ügyfélszolgálatot is ha kisétálok -
twine
veterán
[link] Vótmá? Galaxy note
és bár a hideg ráz az 5,3" hallatán,de első látásra szerelem nállam
-
twine
veterán
Vác-Budapest vonalon ma annyi miniszoknyát láttam a MÁV-on amennyit egész nyáron nem....Ezt nem szabad lett volna végignéznem,,,,kínzás,,,,és.,,,és,,,áááááá,,,,,,brutálisak ezek a kiscsajok...
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest