- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nem értelek
Amúgy nem vágom ezt a handrásos videót... Mikor készült? 18 után nem is volt sor a T ablaka előtt... bár igaz hogy 7 előtt bezárt a bazár. Gondolom akkortájt engedték oda a népet.
Pf megnéztem megint a handrádsos videót, rohadjak meg, de za a kis buzi hazudik össze-vissza.. Nyilván ha falnak basz egy S2-t, akkor nem törik össze és még csak karc sincs rajta? Bár ezek szerint mégis csak ütésállóbb, mint istenfon.
Na azt merje elejteni
-
tariattila
veterán
-
-
Iomega
addikt
November elejére már elképzelhető.
-
kutkut
addikt
720p kamera (framedrop), videóban autofocus, fényképnél manualfocus, rádió. Bár, az első és az utolsó már megy néhány embernél, én még nem tudtam működésre bírni a rádiót, a 720p felvétel meg ugrál/laggol
erős fénynél.
Oppenheimer: És most mit csináljak?
Talán te vagy xnaci írta, hogy egy csomó játék laggol a wp7-en... És nem is azt mondtam, hogy nem smoothabb, mint egy S2.
De azért az s2 (és az s1) könnyedén megbirkózik a Fruit Ninja THD-vel.
R2D20208: Tudom, hogy hiányzik...
A smoothság viszont nem.
-
twine
veterán
Az lett volna itt is a korrekt....de hát így jártam....harcolni nincs kedvem,,de egy próbát megért...
így most megint csak győzött a logikátlanság! Elmondtam a múlt héten az ügyintézőnek, hogy két "új" előfizetés lesz / lenne....az egyikre ráadásul 12 hónap szerződés hűség!
Így most lesz belőle nekik egy mindenféle hűségtől mentes előfizetőjük....mrt besétálok és átiratom a feltöltőkártyámat előfizetésre...hűség nélkül....asszony meg marad feltöltős....
így minusz két ügyfél akivel előre kalkulálhatnak a táblázataikban...biztosan megérte nekik...
ragaszkodjanak csak a két év tarifahűséghez.....
RazorGTR1:nem-nem, te a kisebbséghez tartozol -
-
tariattila
veterán
heti 1? akkor Jókai tér 4. és kérj egy Italcafe Dolce Crema főzetet... jobban jársz
ARTU: ezek magyarországon a nagyátlagnak megfelelnek de nem az van bennük mint olasz megfelelőikben... a szememben szemetek
itthon sokkal olcsóbban sokkal jobbat veszek... és még friss is a pörkölésük
kizárólag szemes kávé és frissen őrlés jáccik
de ezt neked nem is kell mondjamrégen az illy és lavazza jól csengő nevek voltak de mára már csak marketing maszlag
-
tariattila
veterán
nem érted... a mindenki beperelésén van a lényeg... megelőzés
én a kínaiak helyébe semmit sem gyártanék/adnék el nekik... akkor pereskedés helyett a redőnyt húzgálhatnák le...
mit emberkednek nem értem...én mint Ádám és Éva leszármazottja beperelem őket a harapott alma miatt...
nem kérdeztek meg, hogy használhatják-e... LOL... kb ilyen gyerekesek -
Iomega
addikt
Hálló!
Aaazt a leborult...... mennyit összeírtok, röpke idő alatt. Nem győzöm olvasni.
Még nekem is volt szerencsém, vagy szerencsétlenségem járni szombaton suliba. Ejjj, azok a régi szép idők.
A mai fiatal dzsenerésön ezt nem ismeri.
Xnace: honnan tudtad előre, hogy hamarosan szenyór leszel? Hol lehet ezt megnézni?
-
korpicschess
veterán
-
Everman
addikt
Nem igazán.
---
Egyébként a T-mobile-al kapcsolatban én már semmin sem csodálkozom azóta, mióta megmagyarázták, hogy ha a UPC 1221-es számát hívom, akkor az nem belföldi beszélgetés, így hiába van adott percnyi belföldi hívás lehetőségem, ezt külön kiszámlázzák.
(a közel 40 perces zenehallgatás és szerződésmódosítás így picit drága mulatság volt). -
Iomega
addikt
Írtad korábban, hogy a ráncaid is kisimultak az arcodon az S II gördülékenysége miatt. Akkor megkérdezem tőled, hogy a saját tapasztalatod milyen a GPS terén?
Remélem az is simítja a ráncaidat, meg az ősz hajszálaid is vissza színeződnek.
Nekem az fontos funkció.
Ricardo: A Nokia az Ovi.
-
rankesz
veterán
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest