- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
[DE2JAY] #24854 üzenetére
Jégkrémszendó tetszik, a Galaxy Nexus viszont elsőre egy ordas nagy csalódás számomra.
Hogy a francba gondolták, hogy az SGX540 gpu, ami már másfél éves galaxy s-ben is dohogott majd lehengerli a közönséget?! MEg ez a méret... azt hittem hogy akkora lesz kb mint az sgsII, csak az érintőgombok helyén is még a kijelző lesz, szélén a peremig kilógva... de ez... FOS az egész, a gugli dugja fel magának, és kotoljon inkább még rajta egy darabig
Megintcsak nem erre fogok váltani, kimarad mint az SGSII... remélem a samsung villant valamit mert kezdek begolyózni, és a telefonomhoz fogok beszélni még a végén... -
-
-
kutkut
addikt
válasz
[DE2JAY] #22083 üzenetére
Én is ezt mondom. Persze, pdf olvasáshoz néha kevésnek érzem az SGS-t, de egy kézzel épp hogy el tudom kezelni. Az almából meg elég lenne egy kisebb is a képarány miatt... Pl mielőtt az SGS-t vettem, nézegettem a telókat, és a Nexus One kisebbnek tűnt a maga 3.7-es kijelzőjével, mint az alma a 3.5-tel... Kéne oda egy 3.7"... És akkor még mindig "retina" maradna.
De ha mindez meglenne, valószínűleg akkor is 2x annyiba kerülne, mint egy droid... -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY] #9820 üzenetére
40Gigás régi USBs wincsi elővéve, 2 partícióba vágás, az egyikre bootos win7 haxolva, másikra 1-2 utils be...
így lecsupaszítottam a cuccot. a bekapcs gomb megmaradt + dsub monitorja kivágva letépve YEEE
mivel 4 usb port van ezen a gány szaron gondoltam mák. 2őn beviteli eszköz 2ön USBwincsi + be áramba monitor Dsubra indítt....
bootol YEE be biosba, semmi extrém... win7 install indítva kezd villogni a moncsi... M a rák ez addig villog míg egyszer kikapcsol... Hútőt nézem faszán sehogy se áll el van hajolva..GÉP eltéve majd máskor...Ma úgy szégszedtem maradt csak az alaplap + hútő leszed újraszilikonoz meghajligat... elővettem ventiket ha kellene + 1-2 hútőbordát. Szenvedek vele sehogy se jó régi hútő vissza. Mondom csont darabokra szedve. Dsub be indítás és nem reagál a monitor
Eltéve máskorra hátha lesz még valami ötletem vagy felgyújtom -
törölt tag
válasz
[DE2JAY] #7411 üzenetére
Nekem is lent van egy ideje, ha bekattanok, vagy valami trauma ér felrakom.
Kiborít ez a Darky, mindenhol a csajával kérkedik. Nem elég hogy minden fórumon meg a facebookon is ő az avatarja/profilképe, de még azt is kihangsúlyozta most egy hsz-ben, hogy előbb a barátnőjével találkozik és csak utána fog fejleszteni. Ki a f@szt érdekel?!
(#7412) ForRedGlory: A nagy kijelző és a folyékony működés a gyengéknek kell. Az igazi férfiak kisebb kijelzőjű laggoló telefonokkal tolják
-
Bavid
senior tag
válasz
[DE2JAY] #5895 üzenetére
Én annyira ezzel nem értek egyet. Ezzel már majdnem olyanok leszünk mint ő. Szerintem gáz, ha nem tudjuk ezt megoldani külső segítség nélkül. Egyszerűen csak annyit kell tenni, ha beír valami pl. de gáz az SGSII kijelzője, csúnya sárga, akad az egész telefon stb. Senkinek se kell felvennie, és egyszerűen nem kell válaszolni neki, teljesen ignorálni kell, előbb utóbb úgyis megunja, hogy magával beszél.
-
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest