Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
válasz
Noda10 #11826 üzenetére
Sikerült minden. Köszönöm a segítséget. (Sim kártya még mindig rossz, de sebaj.)
EGyébként a Titanium Backup fájljait nem látta a számítógép, csak a telefon fájlkezelője, így gépre nem mentettem le, gondolom azoknak is annyi. Ezzel számoltam, annyira nem érdekelt a dolog. De legközelebb ezt hogy lehetne megoldani?)
-
zoleeno1
veterán
válasz
Noda10 #11824 üzenetére
Samsung Updates LIVE
Itt vannak sorban, a 3. a Spanyol.szerk: amúgy most nézem sammobile-t, kijött a Norvég Telenoros JB is.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Noda10 #11799 üzenetére
akkor most ne csak "szétnézősen" tekints a 0. hsz-re, hanem olvasd át tüzetesen
Higgyétek el, amellett, hogy unalmas ezeket minden nap leírni, a ti érdeketek is, hogy úgy fogjatok bele a romolásba, hogy nagyjából tudjátok is mit csináltok. Vagy legalább tisztában vagytok a menetével. Mert ha téglát csináltok a telótokból és súlyos tízezreket kell majd költeni rá, hogy használni lehessen, akkor lesz sírás, meg fejvakarás
Akinek nem inge...
(#11798) havri1: az alap, gyári recoveryben csak az első kettő van benne, a mycso által linkelt képen jól látszik.
-
havri1
félisten
válasz
Noda10 #11796 üzenetére
Én a PhilZ kernellel kezdtem a mókát. Odinnal (1.85) fel, aztán cwmből még1x. Lett így cwm és root is.
Innen már cwmből mehetnek a wipeok, formatok.
De vigyázz, mindenből a megfelelőt kell leszedni! Ebben még én sem érzem a biztos talajtzoleeno1 : gyári recoveryben van minden wipe funkció?
Noda10 : ezt nem beírni kell, hanem kikapcsolt telefonnál hangerő gomb fel + az a menü vagy mi alul (
) és + bekapcs. Ekkor jön be a recovery, ezeket ott találod meg.
-
Noda10
tag
válasz
Noda10 #11794 üzenetére
szétnéztem az első hozzászólásban, rákerestem erre full wipe, de ez csak annyit dobott ki, hogy emberek megcsinálták, megnéztem az archivált fórum témákat, de egyértelműen erről szóló leírást, vagy legalábbis, ami ezt a szókapcsolatot használja, nem találtam.
Ez a full wipe a factory resetet jelenti?
Titanium Bakcupot javasolnak a leírásban elsőként, de ahhoz meg root kell. Akkor most nyomjam le azt is... Elég ingoványos talaj ez az egész.
De ha van egy leírás az olyan analfabétáknak, mint én, ami az általad említett tevékenységen visz végig, akkor azt megköszönném.
-
havri1
félisten
válasz
Noda10 #11789 üzenetére
Én egy sim csereberét javasolnék első körben, és a foglalatot nézd meg, hogy a lábak épek e.
Hogyne lenne, erről szól a topic kb
Full wipe, format, és egy alap stock jb felrakása. Nálam ez a befutó. (Még nem találtam 1 főzött romot sem, ami felvenné a versenyt a jelenleg általam használt spanyol jb-vel) -
Noda10
tag
válasz
Noda10 #11788 üzenetére
de egyébként teljesen meg van hülyülve a telefon. Annyira fogy az aksi, hogy az nem normális. VAn ezekre az okostelefonokra is olyasmi, mint gépeken a formattálás és újratelepítés? lehet nem ártana neki, függetlenül ettől a hibától.
Gondolom ilyesmit már ecsteltek itt a fórumon, nem is kérem, hogy írjátok le újra, csak annyit, hogy mire keressek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Noda10 #11202 üzenetére
A szárítás nem rossz dolog, csak nem jól csinálod, illetve sokan nem csinálják jól. 1 tál rizsbe rakd bele 1 teljes napra mivel a rizst sok helyen használják az elektronikai iparban természetes nedvszívó képessége miatt - képes a teljes nedvesség felszívására. Igaz utána rizsporos lesz, de ez a legkisebb gond.
Aki nem ért hozzá, az nehogy elkezdjen trollkodni, inkább keressen utána külföldi fórumokon. Én egy Nokia N82-es telefont mentetem meg ezzel a módszerrel, úgy hogy az több percig volt folyóba esve és 1,5 nap után tudtam csak rizsbe rakni - ez közel 2 éve volt és a telefon azóta is rendesen müködik. Ismerősömnek is így sikerült megmentenie a telefonját.
-
fecs
senior tag
válasz
Noda10 #11215 üzenetére
Másik SIM-kártyával próbáltad? Ez a nedvesedés dolog nem tesz jót a gariztatásnak.
Visszaraktam a gyári kernelt az OTA frissítés lehetősége miatt (NEE 4.0.4-es ROM), de nem települ a frissítés. Szerintetek mi lehet a baja? Mit kellene még csinálnom, hogy felmenjen? Már 2x leszedte a frissítést (398 Mb), de kb 10%-nál megáll a telepítés recovery-ben és újraindul a telefon (KIES-t javasol a telefon, de eszem ágában sincs
olyannal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest