- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBandigyerek
tag
válasz
Balazska15 #35842 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy az akksiját ki milyen módon próbálja kímélni? Én a két alsó gomb világítását kikapcsoltam, anélkül is tudom hol vannak, fényerő az automata, mobilnetem nincs, wifizni szoktam, változó hogy mennyit, zenehallgatás csak fülesről, RAM-ot tisztítom sűrűn, vagy gyári feladatkezelővel, vagy Advanced Task Killerrel, vagy a GO launcher app drawerjének is van beépített task managere.
Ennek ellenére kissé értetlenül állok azelőtt, hogy ha használom a telefont, naponta többször e-mail-fb nézegetés, esetleg melóból hazafele zenehallgatás, sőt olykor sorozatnézés, néha játék, akkor egy nap kb. az üzemidő (reggel leveszem, este fölteszem töltőre), de csak készenlétbe sem többegyetlenegyszer tudtam másfél napot szó szerint kipréselni belőle, de úgy, hogy se telefonálás, se wifi, se játék, rá se néztem a telefonra még véletlenül se. Holott nem is 1650-es akksi van benne, hanem 1800-as. Ezért is érdeklődtem múltkor a gyári 2000-es vagy annál erősebb akksi után, mert ez így k***ára nem fasza
-
stefi68
addikt
válasz
Balazska15 #35842 üzenetére
És hogy teljesít? Többet bír mint a gyári 1650 mAh-s?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Balazska15 #35832 üzenetére
A legutolsóval, de inkább az Apolo kernelt javaslom. Azt jobban fejlesztik és tudja a BLN-t.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Balazska15 #35829 üzenetére
ha jól tudom bmelyik 4.1.2-ben benne van... NeatRomban biztos...
-
BBandigyerek
tag
válasz
Balazska15 #35678 üzenetére
"Hivatalos 4.1.2 felett nincsen" azt tudom, ezt lett volna a köv.kérdés, hogy milyen ROM a jó, cyanogent olvastam a legtöbb helyen, anno a Spicámon is avval volt fent a 2.2, meg voltam elégedve vele.
-
kicsike22
csendes tag
válasz
Balazska15 #35684 üzenetére
köszönöm szépen.
-
kicsike22
csendes tag
válasz
Balazska15 #35682 üzenetére
Köszönöm, de esetleg olyan nincs ahol nem nagy a valószínüsége annak hogy elbrickelem a telefont. szoval valami rootexplorer féle beállitás
-
Burt1793
veterán
válasz
Balazska15 #35678 üzenetére
Ez a 2450 mah-s aksi nagyobb térfogatú, mint a gyári 1650-es vagy a 2000-esnél is nagyobb?
Én pl az elmúlt három napot kihúztam egy töltéssel, 3 óra 6 perc kijelzővel és még maradt 21 százalék az aksiban.(Gyári 2000-eset használok, fb+msngr mindig fut, 2 email. Amúgy netezéssel, és 8 ball pool-lal ment el a 3 óra kijelzőidő.)
-
slashpm
csendes tag
válasz
Balazska15 #35661 üzenetére
köszi a linkeket. úgy látom, másnak is van hasonló gondja.. majd holnap jobban belemélyedek az olvasásba+próbálgatásba..
-
nggabi
félisten
válasz
Balazska15 #35427 üzenetére
hát, nehéz ügy. elmented az efs-t és repartos romot raksz fel. aztán vagy elindul vagy nem
ha már látja az egész részt utána ezzel lehet tesztelni [link]
-
nggabi
félisten
válasz
Balazska15 #35424 üzenetére
ha pl hibás szektor van a chipben akkor szokták kicsire partícionálni, így nem használod a hibás részt. de lehet sima noobkodás eredménye is...
az usb gondod megoldódott, de flash cserére várlak szeretettel
-
logarithm
őstag
válasz
Balazska15 #35422 üzenetére
hm, az is lehet, hogy nem véletlenül, lett így particionálva
ami nem jelent sok jót, nggabi tudna erről bővebben beszélni. sufni gsm-be lett véve?
-
kungzi
veterán
válasz
Balazska15 #35419 üzenetére
rossz pit fájlt használtál? mert van 4GB-s és 16GB-s pit fájl is
-
nggabi
félisten
válasz
Balazska15 #35365 üzenetére
én kérek elnézést amiért épp vidéken voltam és nem tudtatok elérni
magginemcsirke:
-
maggi1886076
addikt
válasz
Balazska15 #35365 üzenetére
Biztos válaszolni fog.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Balazska15 #35363 üzenetére
Urj üzenetet egybol válaszolni fog.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Balazska15 #35361 üzenetére
nggabi kolléga tud neked ebben segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest