- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu84
tag
válasz
hobbitka_ #611 üzenetére
Heló!
Nekem is ugyanilyen kihangosítóm van, legutóbb normálisan GB-vel működött... amikor frissítettem ICS-re, a Magyar Pannonos-romra, akkor ugyanezt csinálta! Aztán a valamelyik 4.0.3-as ICS-vel már kapcsolódott. Annyi volt, hogy névjegyeket nem tudtam a kihangosítóra küldeni, de nem volt lényeges. Most feltettem a test JB-t, ugyanúgy nem csatlakozik, bemondja, hogy Please pair device! Remélem a következő JB verzióval már működni fog. -
mogyesz
aktív tag
válasz
hobbitka_ #611 üzenetére
A kihangosítót vissza lehet állítani default-ra, akkor elfelejti az eszközöket. A párosítást ha törlöd, szerintem csak a telóról törli, a kihangban benne marad. Mondjuk a Parrot-ot nem ismerem, de a Nokiánál így működik...
CK300 esetén:
"Delet currect pairings first:
Turn on ignition, wait 20 secs.
Hold down green and red buttons at same time for a couple of seconds. You will then hear "memory erasing in progress". After this is complete search from phone and pair with code 1234"
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone topik
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest