- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigT
senior tag
válasz
Zoly75 #32442 üzenetére
nekem ugyanezt csinálja, plusz akár hogy is olvasgattam a fórumon, hogy így szuper, úgy szuper az aksi idő, nekem 2,5 óra kijelzőnél többet nem sikerül összehoznom, pedig 2000es aksim van, szinten minden feleslegesen futó app fagyasztva greenifyvel. 3 mail frissít folyamatosan, de ezt nem is akarom máshogy. sokat megy a wifi, ha nem vagyok az irodában, akkor 3g-t használom. de neaton így is kihoztam anno 4 órát kb.
-
polomaa
aktív tag
válasz
Zoly75 #32454 üzenetére
Én a helyedben nem adnám fel ilyen könnyen.Ez elég egyedi problémának tűnik.Szerintem csinálj egy full wipe-t, rakd fel az ajánlott CWM-et és abból húzd újra a romot és a gapps-t.
Ha gyári 1 fájlos romot akarsz felrakni odinból,előtte mindenképp csinálj egy full wipe-t,3+1 fájlosnál nem kell,a repart megoldja.De a CM 10.1 helyett tudom ajánlani EZT a romot,20 napja nálam teljesen hibátlan.
-
Burt1793
veterán
válasz
Zoly75 #32287 üzenetére
Akkor nem értem, ugyanazt használod, amit én (aláírásban van).
Én ha csúsztatásnál rányomok az órára, akkor elkezd villogni, hogy hogyan kell feloldani... lehet, hogy valamit átállítottam már (kb. mindent)?
A teljes méretű modulok elől ki van véve a pipa? Nálam akkor tényleg az órába lép, de amúgy csak akkor, ha lehúzom az órát és rákattintok (mindez a csúsztatás opció esetén). -
Burt1793
veterán
válasz
Zoly75 #32285 üzenetére
Állítsd csúsztatásra a feloldást és akkor nem oldja fel, ha az órára kattintasz. Most milyen feloldási módra van állítva?
Én a mintát használom, így nálam nincs gond, bár a több ablakos feloldóképernyőt kilőttem...Hoppá, most megnéztem, ha nincsre rakod, akkor nincs semmi, ezek szerint neked is a csúsztatáson van?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest