- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Aktív témák
-
kungzi
veterán
meg ez a csavar... olyan mint aminek a menete már kicsit kopott lenne nem?
szerintem úgy vágták át ezzel a telóval, ahogy nem sajnálták. szabad tudni mennyiért vetted matyi19? szerintem ez valami külföldről behozott, kamionról leesett példány
milyen gari van rá? gyári gari papír?
-
zack
nagyúr
Én itt vagyok többé-kevésbé.
Elvagyok a Portal ROM-mal, és nem is vágyom másra.
A hsz-ek többsége CM10 köré korlátozódik, és mivel nekem nem jött be, és nem is használom, így nincs miért, és persze nem is tudok hozzászólni.
Egyébként Win7 telepítésben és belakásban vagyok, az meg nem 5 perc. 1x kell faszán megcsinálni, után elmenteni Norton Ghost-tal, és hónapokig nincs gond.
Meg talán most az energiám is alábbhagyott, néha muszáj kicsit regenerálódni. -
gotzeneymar
csendes tag
Hali. Sajnos nekem is ugyanezt írja ki, hogy 'Túl nagy a feszültség, akkumulátor lekapcsolva.' stb. Ha beviszem szervízbe, muszáj garanciát is vinnem magammal? Mert a telefont apu rendelte, és volt olyan lusta, hogy nem kért rá garanciát. Mellesleg neked mennyibe került a javítása?
-
Weeman1
veterán
toto0569
Már lejött.
De az asszonyék is hazaértek közben,
így csak később rakom fel. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Muffi!
Mintha a múltkor adtam volna neked privátban egy 3 file-os LPQ ROM linkjeit! Utána pedig kitettem a fórumba is. Jó páran le is töltötték, de ezek szerint Te nem voltál közöttük.
Mellesleg erről van szó. Most én is mondjam, amit sokan: kereső! Nem, inkább megkerestem. -
Gloob
addikt
-
zack
nagyúr
Szerintem majd térjünk vissza erre akkor ha visszakaptad működőképesen a telódat.
Én kétféle megoldást látok ami jó lehet...1. LQ5-ről wipe nélkül CWM-ből feltolom az LPM-et, majd ha fent van, és kint lesz a CF root kernel, rátolom. Ha fent a CF root, utána csinálok egy full wipe-ot, és ismét ROM fel CF roottal.
2. A másik verzió...4.0.3 (3+1) felrak Odinból, kap egy CF rootot, ezután full wipe CWM-ből, majd fel az LPM és utána a CF root...
Ezek közül szerintem bármelyik jó lesz remélhetőleg.
Most jöttem vissza futásból, és mindenki elhúzott aludni?? Ejnye ejnye...
Mi lesz így most vele egész éjjel? -
-
Rotate
veterán
hol laksz, ha valakit szépen megkérsz aki a közeledben lakik, egy pofa sörért lehet segítene...
pzstm:
számomra az egyetlen platform, ami minden szinten kielégíti az igényeimet, az Android, és ahogy nézem a 2 fő konkurens fejlesztéseit, ez még egy jó darabig így marad
csempésszenek az építőipari munkásom, de nem én
-
Arcanis
aktív tag
Itt is javasoltam, hogy "Pont arról van szó, hogy LQ5 alatt ne virtuózkodj a CWM-mel, mert amint wipe-olsz, annyi a telefonnak!"
De mindegy mondjuk...Ahogy Rotate is írta: két dolog van,
Az egyik az, hogy az LQ5 kernelében be van kapcsolva az a veszélyes kapcsoló, ami tönkreteszi a telefont wipeolás közben (tehát itt a Samsung féle stock kernel a hibás)
A másik meg az, hogy különböző partíciós táblák összemosásakor (régi rom visszarakásakor) meghal a telefon (itt meg a különböző pit a hibás)
Nemde? -
zack
nagyúr
Nem. Te is mindenkire hallgatsz, csak azokra nem, akikre kell, és akikre érdemes.
Mit írtam/irtunk egy páran korábban? Nem lehet tudni hol a gond, és addig senki se próbálkozzon vele, amig megy a sötétben való tapogatózás. Akinek fent van, hagyja békén amig ki nem derül a hiba valódi oka, és ne cseréljen romot.
Erre te ennek-annak a véleményére alapozva belevágsz, és kinyírod.
Nem véletlenül tépjük a szánkat, főleg ha egy ilyen komoly probléma nyírja ki sorozatosan a telefonokat.ENNÉL VILÁGOSABBAN ÉS FŐLEG TÖBBSZÖR NEM TUDOM LEÍRNI.
-
Skynet258
veterán
Majd ujraindítottam hátha megjavul de mivel én idióta full wipeoltam ezáltal nincs semmi a telomon
Attól még nem full üres, a wipe nem egyenlő a format C:-vel...
villog és nem csinál semmit
Mennyi időt vártál?
Mikor meg kivan kapcsolva akkor állandoan mutatja a töltés jelet olyan mintha töltene
Ez meg lehet microUSB csati gond is, szerviz kéne neki...
-
Rotate
veterán
valamit rosszul csinálsz, illetve teljesen érthetetlenül írsz... szerintem csomóan nem is értjük mi a bajod... egyik percben azt írod, hogy meghalt a telód, de az LQ5 megy, meg összevisszaság az egész... ezek után nem tudom elképzelni, hogy jól csinálod...
ha sehogy sem akar csatlakozni, másik gépet kell próbálni...
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest