- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandah
csendes tag
Kedves Prohardver tagok!
Óriási problémával szeretnék hozzátok fordulni.
Hőn imádott I9100 S2-m feladta magát. Nos, ez egy érdekes dolog ugyanis valamiért egyértelmű a probléma, mindeközben mégsem az.
A probléma: nem nagyon szeret bekapcsolni. A Samsung logó előtt fogja magát egyszerűen, és kikapcsol. Gondolkoztam mi lelte szegényt, majd eszembe jutott hogy mikor haverommal legutóbb szétkaptuk takarítás gyanánt, egy elég érdekes dologra figyeltünk fel. Ez egy elszakadt szalagkábel volt, ami a másodlagos mikrofont tartotta, az meg csak úgy kilibbent a helyéről. Nos mivel ez egyből orvosolandó, így le is rendeltük a modult ebayről(ami még egyelőre nem ért ide), DE! Érdekesnek találom azt, hogy ha bekapcsolom és bedugom az töltőjét akkor, amikor a samsung galaxy blabla van, akkor bekapcsolva marad és nem kapcsol ki... gondoltam ekkor, hogy mifene? Persze töltőn is elmegy mondjuk a kezdőlapig, utána összefo**a magát. Most akkor mégsem a modullal van a gond, hanem az aksival? Megnéztem mi van, ha csak simán feldugom tölteni és úgy folyamatosan maximális töltöttségi szintet mutat amiért az aksit kizárNÁM, de talán azzal is gáz lehet.
Többször cseréltem rajta ROM-ot, gyárit, nem gyárit, rootoltam stbstb, de ez az én ismereteim szerint nem árthat ILYEN szinten a telefonnak...
Nos sok szeretettel várom megoldásaitokat, hogy akkor valóban az a modul lehet-e a bűnös, vagy esetleg az aksi? Ja és ezen a modulon szerepel még a rezgőmodul, a fülhöz tartozó hangszóró, illetve a jackcsatlakozó is. Nekem a rezgőmotorom igazából mióta meg van a telefon nem nagyon működött, ha a modul cserélve lesz, valószínűleg ez is megoldódik, ugye?Válaszaitok előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest