Hirdetés
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davee.
tag
válasz
nincsnév007 #1676 üzenetére
Nekem az S10 Plus durván beégett a waze és tiktok párostól, az S22 Ultrán többet használtam ezeket az alkalmazásokat és 0 beégéssel küldtem vissza.
-
Davee.
tag
válasz
Gardaai #1541 üzenetére
Azt feltétlen ki kell kapcsolni, mert írták is, hogy nem teljesen funkcionál a dolog, plusz a video stabilizásás is okozhat ilyet. A video kezdeténél lévő dolog csak az S22 Ultrában volt jelen, zavaró volt, de mindig levágtam 1mp-et a videó elejéből és ezzel meg is lett oldva.
-
Davee.
tag
válasz
N.otorious #1495 üzenetére
Nem mi den videónál fordul elő, S25 Ultrán kevesebbszer, mint anno S22 Ultrán, én is tesztelgetem még.
Ez csak akkor zavaró, ha olyan helyre utazok, ahova nem feltétlen jutok el újra és utólag szembesülök ezzel.
De létező hiba, Samsung fórumon és youtubeon is foglalkoznak a dologgal.
-
Davee.
tag
válasz
N.otorious #1495 üzenetére
Nem minden videónál van jelen, ha gallériában nézed ezek a videók általában 30/60fps helyett kevesebbek is (auto fps kikapcsolva).
Rengeteg bejegyzés van róla a samsung fórumon S22 óta, de azt hittem itt végre sikerült javítani.
-
Davee.
tag
Mást nem zavarnak ezek a random szaggatások videózás közben? [link]
Ez volt az egyik ok, hogy váltottam S22 Ultráról és a hiba itt is ugyanúgy jelen van.
-
Davee.
tag
válasz
taranis #1451 üzenetére
Ugyan az mint a kiszállításokkal, korábban. Gondolom most rengeteg telefon érkezik be hozzájuk és ott is fejetlenség van. Többen jeleztek már itt vissza, volt aki a beérkezést követően pár nap alatt megkapta az utalást, volt aki 2 részletben kapta meg, volt aki azt írta, hogy múlthét kedden ért oda a telefonja és tegnap előtt utaltak neki, nekem is múlthét kedden ért oda (miután körbeutazta európát tracking szerint
) és tegnap jött meg az ajánlatról az e-mail.
-
Davee.
tag
Azért az bosszantó, hogy lecseréltem az S22 Ultramat, mert video elején fps droppolt ha nem volt kikapcsolva az automatikus fps es a video stabilizálás. De, hogy még az S25 Ultran is 60hz-s képfrissítéssel fps droppol a 4k 30 fps-es videókkal és beszaggat a videólejátszóban az.. Galaxy MaxHz-vel a Videólejátszót/Galéria appot fix 60hz-re állítva megszűnik a hiba, csak miért kell ehhez külső app..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Eredeti játékok OFF topik
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- Padavan firmware
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest