- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, sosem ejtettem le telefont. Mert nekem ez nem egy vacak amit napi 77-szer előrántok a zsebemből, hanem ez egy qrvadrága és kényes vacak, amit ennek megfelelő óvatossággal és odafigyeléssel kezelek a 77. előkapásnál is. És nem karcolódik. Mert mitől karcolódna? A kezemben nem fog karcolódni, a zsebemben (amit tisztán tartok) szintén nem fog, az asztalon és az éjjeliszekrényen sem fog. Amióta mobiltelefonom van (1996) azóta a bal első zsebem csak a mobiltelefoné. Se kulcs, se aprópénz, se bicska, se más cuccot nem rakok oda.
-
secretgarden
aktív tag
Na, akkor ennek örömére csinálhatna Samsung egy vastag telefont, nem kiálló kamera modullal hátul, 7500mAh akkuval. Hogy legyen választék... Amúgy a Samsung M51-ben évekkel ezelőtt már 7000mAh volt, aztán valahogy elfelejtették hogy lehet nagy akkut tenni egy telóba. Amúgy nem értem ezt a vékonyítási mániát, én egy A55-öt nyűvök, és örülök hogy vastag, nem akar kiesni a kezemből mint a vékonyabak, a nadrág zsebben meg teljesen mindegy hogy 6mm vagy 9mm...
-
Noukoum
veterán
válasz
mindhunter #44 üzenetére
Mert a vastagabb telefonra nem kell tok.
-
Nem kell más bolygóról jönni, az emberek nem egyformák, az ügyetlenekre van egy közismert kifejezés: lyukasmarkú
Ha pedig vannak az átlagnál ügyetlenebbek, kell lenni az átlagnál ügyesebbeknek is
Szerencsére én is az ügyesebb/gondosabb/szerencsésebb csoportba tartozom, nem "szoktam" elejteni a mobilokat, tableteket, laptopokat
Persze velem is előfordul bénázás, az egyetlen alkalom, amikor ilyesmi eszközt elbaltáztam, az egy vízfelcsapódás volt, amikor egy tabletem elázott, de ezen kívül szerencsére eltörni, elégetni, elflexelni, bebetonozni, kutyával megrágatni, autóemelő alá tenni, stb. stb. még nem sikerült az eszközeimet
-
Zsolt,72
senior tag
Nem vagyunk egyformák.
1998 óta mobilozok és ezen idő alatt a ZTE Blade volt az első, amit leejtettem, ezután egy Lumia 640 XL LTE volt a következő, ami zuhant egyet. Ez 27 év alatt kettő eset, szerintem nem rossz arány. Más pedig majdnem mindent leejt, odaver, megüt, ami a keze ügyébe kerül.
Az általad említett mikro-karcok ellen hatásos védelmet kínál a keretre, illetve hátlapra illeszkedő fólia, nekem bevált (én sem kedvelem a tokot).
-
mhydas99
senior tag
Sosem ejtettel le telefont? Azt hogyan? En is extrem modon vigyazok a dolgaimra, de nem volt meg olyan telefonom, amit legalabb egyszer ne ejtettem volna le. Eleg volt egyszer az is, hogy az agyban mellem raktam es ugy ebredtem fel, hogy amikor a paplanbol kikeltem repult a rajta levo telefon. Igaz ez mar reg volt...azert ilyen es ehhez hasonlo veletlenek mindenkivel elofordulnak szerintem.
Plusz lehet tok nelkul hasznalni telefont, de akkor idovel tiszta mikrokarc lesz az egesz, ami nem tul esztetikus... -
Egyik telefont sem kell tokba tenni. Persze a lukasmarkú generációnak kell a tok, de pl. én még soha egy telefonomat se ejtettem le, nem vertem oda, nem tört be a kijelzője. Igy nekem elég egy vékonyka hátlapskin a telefonra. Az is csak akkor kell ha a hátlap csúszósra sikerült. S23-on egy Dbrand valódi bőr hátlap megoldotta a hátlap csúszósságát.
-
válasz
mindhunter #44 üzenetére
Miért egy vastag telefont nem kell tokba tenni?
-
mindhunter
tag
Hiába vékony, kell rá kemény tok is, (már ha valaki vigyázni akarna rá) akkor meg már nem lesz annyira vékony
De akkor legalább a kamera kitüremkedés nem annyira fog kilógni
Szal értelmetlenség
-
enginev3.0
félisten
next
-
ParmaBoy
tag
Nem sok ertelmet latom, de ahogy a 90' evekben az autogyartok, ugy napjainkban a mobilgyartok, evrol evre nonek a nyeresegek, megtehetik, hogy legyen egy ilyen is.
Elfer, majd megnezek egyet szemelyesen is.(no nem azert, mert vennek)
-
István971
tag
Soha többet, egyik sem.
-
Hallosz
senior tag
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
-
-
Hallosz
senior tag
Olyan mint a szerető, aki érdekes, izgalmas de feleségnek nem való...
-
klaya86
senior tag
válasz
bollokcs80 #35 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy kijelző méretben maradnék 6.6-6.7 col környéken, kisebb nem kellene,de könnyebb, vékonyabb házban. Így pedig nem sok opció van. Néztem, próbáltam annó az S25 plust,de kamerában nem az a szint, amit az s23u tud. Az Edge pedig főkamerában ugyanez, talán a fejlettebb proci miatt még jobb is lehet. Zoomban 3x felé nem nagyon megyek, így az nem annyira mérvadó.
-
"Minek" kategória...
-
mhydas99
senior tag
Sajnos nem ijdonsag, hogy kulfoldon rendre joval olcsobbak a muszaki cikkek es ennek nem csak az AFA az oka. Raadasul nyugaton eleg surun akcioznak is. Pixel 9 peldaul 210 ezer forintnyi penzert elerheto mar honapok ota, amikor epp heteken at akcios. De ez mas telefonra is igaz.
Tudom, hogy a garancia fontos sokaknak es nem mkndenkinek van lehetosege kulfoldrol beszerezni/beszedeztetni a telefont, de akkora arkulonbsegek vannak, ami mar orditja, hogy a magyar arak csak a lehuzasrol szolnak... -
klaya86
senior tag
válasz
bollokcs80 #30 üzenetére
Jó telefon igen,de ugyanolyan nagy, mint a jelenlegi s23u-m. Ráadásul a Oneplus is ívelt amit a következő telefonnál már elhagynék, illetve a design nem jön be a oldalra csapott kör alakú kamera szigettel. Egyébként nem vettem még meg az Edge-t, mert nincs abban a világos titán színben jelenleg. De ha lenne, erősen gondolkodnék rajta. A jelenlegi felhasználói szokasaimmal nagyjából 5-6 óra sot , amit naponta nyomok maximum. Ezt szerintem tudja az edge az eddigi tesztek alapján . Illetve korábban fogtam kézbe már s25 plust és az ultra után baromi jó már az is. Könnyebb, kecsesebb , egyszerűen jobb kézben fogni. Szerintem meglesz az Edge tábora is.
-
Thom!
veterán
Ezek kamera fotók botrányosak.
A 200MPtől kezdve az éjszakai képeken át, krómatikus abberació, hozzá társul a Samsung féle lencsetorzitàs sarokban elfogadhatatlan ennyi pénzért.
Legalább a tesztelő vak -
TomPack
őstag
A másik észrevétel, hogy jó fogni. Jobban rá lehet oldalról markolni, mert vékonyabb.
Erre találták fel anno a lekerekített kijelzőt!
Egyébként itt is nagyot szólt volna, még vékonyabbnak tűnne a teló! -
joey04
titán
olyan lett mint vártam.
-
Legendd
senior tag
Őszintén szólva számomra az a megdöbbentő, hogy nézzétek meg, Ausztriában a hivatalos Samsung (!!) márkaboltban 949 euró, vagyis 376 ezer Ft. És innentől kezdve értelmezhetetlen a magyar árazás. Nem beszélve amúgy arról, hogy a szürkeimportos helyeken 270 ezer Ft a telefon, szóval valami irdatlan a különbség.
-
Noukoum
veterán
válasz
milkabrams #18 üzenetére
Hiába nem volt játék, belenéztem a topikjába hogy értél el ilyen üzemidőt. Windows kapcsolat, háttérben sok zenehallgatás, mobilhálózat, mindig aktív kijelző...
Itt nem az akku kicsi, hanem nem veszed figyelembe hogy nem mindenki úgy használja a telefonját mint te.
Egyébként elég szörnyű élet az, ahol napi 4 órán keresztül a mobilomat bámulni kevés. Miközben az 1 is sok. De ez csak részletkérdés.
Szerk: látom írtál újabb hsz-t, nem heavy user aha. Csak kis túlzással minden akkuzabáló cucc be volt kapcsolva.
[link]
-
cs.zs.
veterán
válasz
milkabrams #18 üzenetére
És milyen lesz, amikor majd elkezd degradálódni, és kapacitást veszíteni?
...
Nem heavy-usereknek való telefon, ennyi. -
bostone
addikt
Remélem a következő karcsúbb lesz, ez még így túl dagi.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jól néz ki,de ennyiért inkább másik modelt vennék ha most kellene telefont vennem.
-
Köszönöm a tesztet. Inkább választanám házon belül az S25 Pluszt.
-
zadir1
tag
Ez egy jó villantós telefon, bal kezedben fogod pl. egy Garmin Marq órával egész jól mutat...kb ennyi értelme van
-
moleculez
veterán
Szerintem a használati adatok elemzéséből kijött hogy van egy réteg aki folyamatosan töltő közelben van és a felhasználás is energiatakarékos/alap és ez ráadásul akkora hogy piacot érdemel. Aztán lett ez. Szerintem annyival nem véknyabb mint a többi hogy ez kiemelkedő, említésre méltó legyen, szerintem ha abszolút laikus kezébe adnánk az sem feltétlen szúrná ki hogy valami más.
Na de hát ugye kinek mi🤷🏼♂️ Majd a
marketingpiac eldönti van-e ennek létjogosultsága. -
gPéter
tag
Nagyon szép ez a telefon, kár a kitüremkedő kamerákért. Én még azokon is faragtam volna.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
milkabrams #8 üzenetére
Hát nem...nem is értem ezt a tökéletlenkedést. Az A36/56 tudja a 45 wattot, az S25 nem. Az S25+ / Ultra tudja, az Edge, Flip, Fold nem.
Amúgy nem vagy egyedül Bog, én sem értem ezt a vékonyítási mániát, főleg ha a kamerasziget eleve kilóg (mint a Fold7-nél is). Gyengébb üzemidő, nincs telefotó, magasabb ár. Kinek/minek jó ez? Annak, akinek csak a kinézet számít? De ő is talál jobbat, ha egy kicsit körülnéz.
-
milkabrams
őstag
Szóval az a56 45 wattot tud, ez meg 25-öt? Nem túl logikus lepés.
-
viewdetails
addikt
Galaxy Alpha, te vagy az...?
-
Bashir
csendes tag
MM
SAMSUNG GALAXY S25 EDGE 12/256 GB - 490.000,- huf
SAMSUNG GALAXY S25 ULTRA 12/256 GB - 490.000,- huf (mínusz 40.000,- huf készülékbeszámítás)
Nem rossz.
-
Noukoum
veterán
Lényegében amennyivel vékonyabb és könnyebb, annyival kisebb az üzemideje (és annyival jobban melegszik?).
-
JFA
tag
Azok a 200 MP-es nappali fotók nem semmik...
-
Luser2000
addikt
3 nap használat után, ami már az elején kijött nálam: ugyan úgy veszem a jobb kezembe, mint a korábbi telefont (Ultra), alulról a hüvejk ujjammal adok támasztást, így viszont pont betakarom az alsó hangszórót. Ez azt jelenti, hogy ennél a fogásnál szinten nem jön ki semmi hang, vagy nagyon recsegősen. Át kell szoktassam a kezem más fogásra. ;-)
A készülék kecses, szép. Jó könnyű. Ma veszek rá egy fóliát. Tokot nem ;-)
-
cs.zs.
veterán
Amennyiben a tudása megegyezik az S25+ -szal, csak az akkuja kisebb, akkor épp olcsóbban kellene adni, nem drágábban. Mindenki eldönthetné, hogy kisebb összegért kisebb üzemidő, vagy nagyobb összegért nagyobb üzemidő.
De ez így ...
-
Ilyennek is kell lenni a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest