- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz milkabrams #13494 üzenetére
[S22U-Infected Rain] [S23U-Leander Kills]
Videót egyik sem úgy adja vissza, ahogy kell, a hang az oké szerintem.Sony Z3 Compact és XZ1 Compact-om volt, amiket imádtam majd egy Xperia 10 III, amit kifejezetten rüheltem. Utána lett S22U, majd S23U. Utóbbi a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz gyuri81 #10742 üzenetére
Gratulálok! Nem fogod megbánni az tuti. A legelső lehetőségnél cseréltem a 128GB-os S22Ultrát egy 512-es S23Ultrára főként tárhely hiány miatt. (Most van 136,1GB foglalt helyem.) Én azt mondom, hogy Ég és Föld a különbség akku idő tekintetében. Mondhat bárki bármit a tények magukért beszélnek. Talán másban nem. RAM bőven elég lesz. Jó használatot!
-
tag
válasz takacsbotond #5393 üzenetére
Szia!
Az én kezem is kicsi, korábban Sony vonalon a Compact telefonokkal kezdtem, azokat imádtam (Z3C, XZ1C), majd a Xperia 10 III, amit inkább nem, igaz nem a fogásával volt főként problémám. A 21:9-es képarány miatt nem sokkal kisebb ennél. Egy megváltás volt az S22U, majd az S23U.
A farzsebemben elfér. Ha leülök kiveszem. Inkább kétkezes mobilnak használom, főleg ha tollal kell ügyködni. Szerintem hozzá lehet szokni. Én legalábbis hozzászoktam. -
tag
válasz Gardaai #5340 üzenetére
Nem tudom mi volt, de baromi zavaró volt az biztos. 1 napig ilyen nagy, aztán mintha kisebb lett volna szintén kb. egy napig. Végül teljesen eltűnt, már két hete semmi ilyet nem vettem észre rajta. Szerencsére nem a 3. hangszóró ugrott át a másik oldalra.
[#5341kerobi] Így van. A Samsung lehet pixeles, de a pixel nem lehet samsungos.
-
tag
Azt hiszem ezekkel az érvekkel nehéz vitába szállni, engem meggyőztél.
Tehát S22 Ultráról jövök én is, remélhetőleg jövőhéten megjön a S23Ultra is. Alapvetően imádom ezt a telefont, de a tárhelyem fogytán van (128GB-os verzió) és az 5.1-es frissítés nekem sem kímélte az akksi időt. Kb. mint a Titanic, úgy merül. Használati szokásaim nem változtak, új app nem lett letöltve, wipe cache törlés is megvolt rajta. Az új már 512-es zöld lesz. Alig várom...
Jó munkát az új topikgazdának és én is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest