- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #19621 üzenetére
Én amit talaltam ott annyit irtak hogy 2 év garanciat vallal a telekom en 1re emlekezten...
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #19621 üzenetére
Ha igy van az tok jo
nekem 1 év rémlik. De mindjart utanna nezek
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
Persze tudom mirol beszelsz. En probalok mindig korrekt aron tuladni azokon amik mar nem kellenek. Sokan viszont szinte ugyanannyiert akarjak adni a dolgaikat mint amennyibe kerult.. en ugy gondolom hogy 300at biztos nem ér az mar nem korrekt ar. De 250 en ugy gondolom mivel nem 1 csupasz telefon max 1 tokkal hogy ennyit adhatna erte valaki
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
válasz
arcitec #19614 üzenetére
A samsung szerint ha nem ők gyártanak hozzá valamit az ugyis rossz. Én inkább ugy voltam vele hogy az se sérüljön mert igen kitüremkedik hátul. Igy a tuti
.
Nincs 1 éves év végén vagy elején lett kihozva. Szerintem patika allapotu mert elejetol kezdve van rajta a 360 folia ami hatul is vedi meg elol pluszba raraktam az uvegfoliat plusz a tok is. Ugyhogy karc meg serulesmentes. Gari az ha jol tudom 1 eves de igazabol ha ugy serul meg akkor semmit nemersz a garival mert ugysem ingyen fogjak neked megcsinalni. Szoval igyis ugyis a zsebedbe kell majd nyulnod... kaptam mar vissza garibol ugy telefont hogy még az imei is megvaltozott amit nemis jeleztek felém. -
a1l9o8n6e
csendes újonc
sziasztok. telefonváltás miatt szeretném eladni az s23 ultra 256gb-os telomat. mennyiért mennek ezek mostanában? mennyi a korrekt ár amennyiért eltudnám adni?
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
Imádom ezt amikor nem a kérdésemre kapok választ. Tiszta facebook
. De az oka amiért nem akarok váltani és érdekel hogy lehet e downgrade az az alkalmazások miatt van. mert ha bizonyos appok nem lesznek frissítve android 14re akkor menne vissza a 13.
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
Sziasztok. Már megjött az android 14 frissítés de nem szeretném addig megcsinálni amíg nemtudom , hogy vissza lehet-e downgradelni android 13ra. Valaki próbált már vissza állni 14ről 13ra? Vissza lehet minősíteni egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged