- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccmocc
csendes tag
válasz
nightzone #11867 üzenetére
Édesanyámnak Xiaomi mérlege van, és nekem nagyon nem jött be az appja, meg a sok kis általános Xiaomis furcsaság miatt (ez néhány éve volt már, azóta lehet hogy jobb lett a Xiaomi, akár a health appjuk, akár általánosságban). A Withingst valami akcióban nem sokkal drágábban meg tudtam venni, mint a Xiaomi teljes ára volt, így sikerült magam meggyőzni, hogy jó üzletet csináltam
Igazából kb 4 éve meg van, és reményeim szerint még legalább ennyit kiszolgál, ilyen időtávon pedig az én nézetem szerint + 10-20 ezer forint nem olyan nagy többletköltség.
Hozzátenném, hogy édesanyám pedig nagyon meg van elégedve a Xiaomi mérlegével, szóval valószínűleg ez egyszerűen egyedi ízlés kérdése.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
nightzone #11853 üzenetére
Nekem Withings mérlegem van,
- szinkronizál a Samsung Health szel
- online felületről elvileg ki lehet exportálni az adatokat .csv be, bár még sosem próbáltam
- lehet felhasználókat létrehozni a fiókon belül, meg lennék lepődve ha nem lehetne több telefonhoz is csatlakoztatni.
- okosórán nem sikerült az adatokat megjelenítenem (de az órám régi (watch3) és csak a stock samsung health van telepítve rajta).A mérleg maga szerintem nagyon jó, a natív appja viszont egy kb egy évvel ezelőtti ráncfelvarrás óta nem túl intuitív, azóta leginkább csak a Samsung Heath -et használom.
-
Mike81
senior tag
válasz
nightzone #11855 üzenetére
Nem probáltuk még. Feleségem telepítette a Huawei alkalmazást és folytatja ott a rögzítést a mérleg. Samsung órával úgy sem lenne teljesértékū a többi funkció edzés alvás stb.... Ezért azok mostantól a Samsung appjában lesznek rögzítve. Semmi fontos dolog nem.kell ezekből nekünk hogy életbevágó legyen az átmentés.
-
Capella
senior tag
válasz
nightzone #11859 üzenetére
Melyik? A Huawei Health vagy a Sync?
Nekem régóta fenn van a Samsung telókon a Huawei Health egy Honor Band5 karkötő miatt. Megy kifogástalanul és frissítik is viszonylag rendszeresen. (Nem a Store-ból szoktam frissíteni, a program is jelzi és elintézi.)
A Sync-et nem használtam még. Átvinné a Band5 adatait a Samsung Health-be? Bár nincs igazán igényem erre.Lementhetem a Huawei Health-et apk-ba, ha gondolod.
14.0.9.310 a verzió, ami nálam fenn van. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
nightzone #4325 üzenetére
Ennyit változtattak az új szoftverek?
Alkalmazásengedélyek menü nálam Engedélyek névvel rendelkezik
"App szüneteltetése ha nem használja" részen nálam csúszka van és nem pipaAmúgy pedig be van kapcsolva ez a beállítás, mégis megérkeznek az üzenetek Messenger -ben
wifi-n is és mobilneten is (régi telómon is aktív a messenger - P30 - és egyszerre szoktak csipogni)
Akku- és eszközkarbantartó -> Akkumulátor -> Háttérbeli használat korlátainál a Messenger nálam nincs egyik csoportban sem (a Soha nem alvó alkalmazások között sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest