Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan nagy a shutter lag, és olyan magasan tartja a záridőt automatikus módban, hogy ha az alany csak egy picit is dölöngél, már behomályosodik, vagy a több elemes kép rétegei látványosan elcsúsznak. Pro módban lehet manuális próbálkozni, csak ugye az nem többelemes kép, több a zaj, nincs hdr. Az S24U a tesztek alapján valamivel jobb és 30 százalékkal kevesebb a lag.
-
DeFence
tag
Hát ezt szerintem szoftveresen nem javítják ki. Szerintem ahhoz az egész kamera algoritmust újra kellene tervezni. Nem gondolom hogy magában a lencsékben lenne a hiba, szerintem egyáltalán nem rosszak amik vannak a 23u-ban vagy 24u-ban, egyszerűen nem jól kezeli a sötét fényviszonyokat.
Nem vagyok programozó, lehet hülyeséget írok, de azért amikor a p30 pro éjjel a tök sötét udvaron amit csak a holdfény világított meg, 2mp-en belül automata módban csinált olyan tökéletesen világos és szép képet, amit igazából a szememmel sem láttam olyan világosnak mint az eredményen.
23u teszteltem nyár végén, ugyanígy ugyanott éjszakai módban, asszem 8mp alatt készült a kép él és csak megközelítette a p30-at.Egyszerűen nem tudom az a teló hogy lett olyan erős, főleg akkoriban. Aki fikázta, az csak szimplán nem tudta mit tud.
Az hogy Samsungék nem tudnak egy hasonló trükköt bevetni, egyszerűen nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest