- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12189 üzenetére
Nincs ezzel gond, ha tudnám, hogy nem 2 havonta törik majd el, akkor én vennék rá egy rendes fóliát, ami nem ilyen keretes szutyok, mint az S23 verzió, ami minden, csak nem méretpontos továbbra sem
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz pető bá' #12183 üzenetére
Tehát körben szélben 1 mili van a placcon, hosszában meg 3/4mm. Csak, hogy állítsuk szembe a jelzőkkel, amik elhangzottak, amik alapján itt olyan differenciákról kellett volna számot kapnunk, hogy befér az öklöm a tok meg a fülua közé nagyjából.
Ez ennyi volt mindössze
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12180 üzenetére
Nem rakod tokba és fóliába a telefont, mert hát elvben egy design-tervzezől által tervezett méregdrága telefont vettél nem egy lim-lom tokot meg plexi lapot. Csak, hogy az esszenciális alapvetést hozzam fel, amit az egyik barátom szokott mondogatni
-
Tikakukac
titán
válasz Klusi86 #12177 üzenetére
Köszi, átgurult rajta a böngészőm esélyesen.
Akkor rendben vagyunk, a kolléga körben 1mm-el van megtoldva, komoly méretek, tippre mikronok is számítanának. Úgyhogy aki szeretne ekkora méreten szarrágni csinálja, a többieknek jó szórakozást. Topik zárható, meg van fejtve a dolog.
migabi24: Fájni nem fáj cseppet sem. Hát maximalista vagy akkor az ami a telódon van is ocsmány btw, én arra hívtam fel a figyelmet, hogy egy 50ft-ot sem érő fólia esetében kicsit durci a 60 szoros felárazás és nyugodtan lehet ezt csökkenteni mert az eltérés se nem óriási, sem bitang vagy elképesztő. Jelenleg 1mm-t jelent ez körben. 1mm
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12175 üzenetére
A maszlag az, hogy nem látom itt a századpontos mérést, csak egy tokba rottyantott telót és, hogy te atompontos vagy és tized mm-eket megmondasz szemre.
Jelenleg ezek az objtektív tények. Én prezentáltam az enyémet, jöhet a tied
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #12163 üzenetére
Nem gondoltam rá, tegnap is kiverte a kollegina a kezemből a telefont.
Mondjuk arra a karcmentesre ránéznék én is egy filctollal a kezemben
-
Tikakukac
titán
válasz *RLaci* #12151 üzenetére
Az ötödik meg amikor igen és pultlapot kell cserélni, mert úgy ütöd az asztalt, akkor meg miért nem szóltak előre. Ja, de szóltunk, csak nem érdekelte a kedves ügyfelet, mert majd ő tudja. (Ez abból a korból volt, amikor finoman szólva sem volt ennyire jó az ellátottság és szó szerint mérni kellett a fóliákat, mindegy mire hozattuk).
Aki vett 23-ra valót, mérje már le nekem tolómérővel a szélességét pls
Mert jelenleg 3 tized!!! mm különbségről beszélünk a két telefon között széltében és hosszában is, ergo ha megveszed a 23-asra valót, ott is papíron 1-2 tized mm lesz a differencia a lefedettségben oldalanként. Az ha szemre így megy, akkor tudok igen jó melót ám 7 számjegyes fizuvalA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12140 üzenetére
Az, hogy mi zavar lényegtelen, ha ennél nagyobb lenne a tok pereme felszedné a fóliát felrakáskor.
kelly416: Amiről beszélgetünk az 1 és konkrét és 1 típusú és gyártású fólia. Nyilván ha nem tokban van a teló, akkor venni kell olyan üveget ami hajlított is. De akkor a tokot felejtsd el.
-
-
Tikakukac
titán
válasz StarKiller89 #11755 üzenetére
Én csak azt látom, hogy nem olvastál el akkor az írásokból az ég egy adta világon semmit, de semmit. De hangulatkeltés az van. Szerintem csak hagyd nyugodtan az egészet.
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11740 üzenetére
Szerintem te pedig nem tudod mi az a trollkodás
A gond az, hogy a béka feneke alatt vannak az elvárások és a szintek főleg EU-ban (amcsiban mondanom sem kell, amire ott már rég visszahívás van, itthon a szerviz elküld a p1csába) aztán ebből vannak ezek a szépségek. Kicsit égnek a kocsik, kicsit nincs térerő, kicsit pattog a festék, kicsit meghalsz egy beakadt kormáynzárral, amit csak gondolsz, ezek itthon nem problémásak, kicsit arrébb meg repül egy ezer fő és csak úgy tejelnek a cégek.
Máshogy mondom én is: bemész a kocsmába, ahol feltételezed, hogy lesz sör. Bemész, helyette pofont kapsz. Mondod magadban: jó, hát így lett, de ez egy kocsma, nem pofozóhely, legközelebb csak kapok végre sört, hát ez a normális. Aztán megint csak pofont kapsz. Kétszer még lehet, de háromszor olyan nem létezik. Aztán mégis. Na utána megunod és nem akarsz kocsmázni.
Ha már szeretjók az ilyen történetes elmeséléseket.
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11736 üzenetére
Szerintem legyen az, hogy mindegy mit kapsz a pénzedért, legyen kötelező leszurkolni a fizetésed 50%-át egy random multinak minden hónapban aztán kapsz amit kapsz. Erre gondoltál, ez elég lesz vagy emeljük meg a részt?
Konstans kevered itt szerintem azt, hogy van egy termék gyártása során olyan esemény ami miatt mondjuk 1-2% szórásba kerül egy-egy elektro kütyü azzal mint itt vagy mondjuk amikor stikában lesilányította több gyártó is az azonos nevű SSD-jét titokban, nyilván ezt nem jelezve vagy árat csökkentve. Ez 2 nagyon eltérő sztori
És, de ez egy halom pénz. Ha nem halom pénz és a "megjelenési" idejéből csak a felébe kerül, ez akkor is blama és nem úgy működik, hogy hmm, eltelt 2 év, akkor most már belefér.
Erre valóban van egy jó kifejezés, pertársaságnak hívják, bátran leírhatod, nincs ezzel gond.
-
Tikakukac
titán
válasz Rigormortiis #11724 üzenetére
A köcsög user kifizet egy halom pénzt egy csúcs telóért, ami ugyan elvisz egy úrhajó központjaként 3 galaxissal arrébb, de nem tud vízben és függőben egyenes képet csinálni.
Úgyhogy igen, ez szarrágás, a webshopok meg rakják fekete listára, mit képzel magáról, hogy egy rendes terméket akar már, hát ez elfogdahatatlan.
Azért mondjuk van itt gond fejekben rendesen.
-
Tikakukac
titán
válasz MasterComp #11585 üzenetére
Na mit mondtam amikor arról rebegtem, hogy le kéne szedni azokat a hsz.-eket, mert csak kavar lesz belőle?
Tökéletesen illeszkedik rá, a kolléga amikor írta egy hosszabb folyamot próbált lezárni ezzel, aztán igen, kontextus nélkül sajnos ez lesz ezekből.
-
Tikakukac
titán
válasz PedroPascal #11578 üzenetére
Az elsőben egyetértünk, ugyanezt érzem.
Az, hogy hirtelen te képviseled az egész topikot pedig új, de szintén nem lep meg.
További legjobbakat, ha majd lesz időm akkor prezentálom mire jutottam.Protip: amikor személyeskedésen kívül csak az jut eszedbe, hogy egy objektív értékre bedobd, hogy trollkodás, inkább hagyd
-
Tikakukac
titán
válasz PedroPascal #11576 üzenetére
Lehet kapni 3m usb kábelet is, a szék vagy ágy körül elegendő lehet hogy mindig fullra legyen töltve. Power bank-al ezt házon kívül is tudod alkalmazni. Ha neked kevés amit ez tud akkor vegyél hozzá ilyen katrancokat.
Hogyne, meg megcsinálhatok 3D printerrel 1 óra alatt egy olyan tokot, amibe elfér kétszer ekkora akku és akkor majd ezzel megoldom a szoftveres kínokat izomból, sőt, ha veszek egy másik obit a GX8 mellé, akkor banán kamera is megoldódik, nem?
Mindig minden lehetne jobb de azt itt nem adod be ezen a fórumon hogy a 26 éves kínai telefonod jobb képeket csinált és üzemidőben is jobb.
Bármilyen szer hatása alatt is írtad ezt, kérlek írd meg a forrást. Ha most levezeted nekem, hogy ezt miből raktad össze az írásaimból, megsüvegellek. Ha 15 képet a telóval eddig sokat mondok, ergo nehezen fognak a szála összeérni, de lássuk, hátha
Szóval szummázva: értem, hogy nem tetszik ha bántják a Samu topikban a Samu telefont, de pls, hadd tegyem meg ha egyszer objektíven is van vele gond és grátisz tulaj is vagyok, tehát nem random troll. Köszi a megértést
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz StarKiller89 #11574 üzenetére
Hogy ingyen is lehetne telefonom. De mindegyik batár. Mind. Ergo gondolhatja a kolléga, hogy nem viccből adtam ki ezért ennyit.
-
Tikakukac
titán
válasz qltsar #11567 üzenetére
Kiesik a szifon, mivel android fejlesztés is folyik a cégben, ezért sejtheted miért
Jók ezek a Hisense telók, első ránézésre is ömlik belőlük a nagy support és a tartós felépítés. Ja, nem.
-
Tikakukac
titán
De akkor miért egy Samu flagshipet vettél?
Mert a maradék 10% viszont nincs meg másban. Sőt, még ebben sem. Ugye milyen furcsa, hogy ez nem egy desktop, hogy magamnak pakolom össze? Most már akkor érted.
Én is rá-rátöltök a S23 Plusz-ra, de cserébe
sajnosfolyamat nyomkodom. Szerintem tök felesleges nézegetni a SOT-ot, mert annyi paraméter van, amitől függ, hogy tök mindegy kinek mit mutat. Szintetikus teszteken meg objektíven jól teljesített a széria, nagyon.
Én sem nézegetem, most néztem csak rá. Fixen tudom milyen felhasználás mellett mennyit mennek el a telefonjaim. Ez objektíven is eddig elég gyengus. Az oka meg majd kiderül ha lesz rá időm.qltsar: Szerinted miért ezt vettem? Mert el akartam ennyit költeni telefonra, vagy mert ebben volt meg úgy a méret és kívánságlista amit viszont számított? Jelöld meg kérlek a helyes választ Arról meg írtam fentebb: nem tehetek róla, hogy van a cégben is egy raklap telefon, és már a méret miatt kiesett mind. Nem vicc, mind.
-
Tikakukac
titán
válasz kelly416 #11553 üzenetére
Ma elég sok friss levegőt.
Azonos felhasználás mellett 3. nap melóba beérés mellett töltöttem az előző fix telómat, ennek a 2. nap második fele már erősen billeg
Tudás teljesen felesleges, 90%-át nem használom ki.
-
-
Tikakukac
titán
válasz VanAzAPénz #11498 üzenetére
Neked korrekt, jogilag viszont oh boi mennyire kusza dolog ez.
Gari meg amúgy nincs, szavatosság meg jótállás van btw.
-
Tikakukac
titán
válasz StarKiller89 #11497 üzenetére
A papír valóban hülyeség és amúgy jogi alapja sincs.
Annak viszont van, hogy nem mindegy hogyan vetted a telót.
Valamiért mondjuk más cégek megoldják az SN alapú garizást is, itt nem megyA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz zsinyeg #11484 üzenetére
Mint már fentebb írtam: ha nem életveszélyes szituációt old meg a telefon, akkor nulla, zero, semmi értelme van azon merengeni épp milyen státuszban van egy bolt és abban milyen a készlet. Mert úgyis lesz egy laza hétvégi akció valamelyik nagyobb boltban, amikor zugGSM ár alatti áron megveszed 3 év garival a garantáltan tiszta telót.
Áruhitel: 0% THM-es, 2 helyről is kérhető 4 hónaptól 60 hónapig konstrukció is volt amikor vettem az enyém.
Szerintem ez egy elég tiszta képZárójelben jegyzem meg: előző melóhelyem is volt xy márkabolt és szerviz. Majd egyszer nem kellett bemenni már hétfőn dolgozni, mert egy köbkilométer szürkés telót mostak át titokban és elvitte a NAV a teljes bolthálót. És itt az említett boltnál tízszer nagyobb országos láncról beszélgetünk.
Kolleginától kérdezd meg megérte-e szürkén venni S23-at. 160 rugó az alaplap
-
Tikakukac
titán
válasz StarKiller89 #11373 üzenetére
Legjobb vétel volt, van 3 tartalék is a kövi 3 évre.
-
Tikakukac
titán
Teljesen igényes és jó S23-ra az S22 fólia is.
A Spigentől aki keresi a AGL04151 a tuti cikkszám, és igen, 2 darab van benne. Olyan 5.5k körül elérhető már PCX, Aqua és más helyeken is, nem kell külföldezni. A zöld 690 forintos Alza Nilkin tokkal patika a páros. Ujjlenyomattal sincs gond. Bár azt hozzáteszem, engem zavar, hogy nem oldalt van az olvasó, mert azt vakon is fixen tudom oldani, itt azért kell b@szakodni.
-
Tikakukac
titán
válasz zolikaDB #11356 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos így van mit látni, mert ha keresőzök itt ordít egy olyan hsz. ami viszont ha nem olvasol vissza 100 másikat és érted meg, hogy szarkazmus, akkor szimplán félrevezető
-
Tikakukac
titán
válasz Geo19870322 #11344 üzenetére
Holnap kiderül, elvben igen.
-
Tikakukac
titán
válasz qltsar #11303 üzenetére
Vegyes. Törvény szerint igen, de elég sok disztri és bolt van, akik megadják cégre is a 2-3 évet.
Ma egy ipari tűzfal halt be. 1 éves sincs.
Saját cuccaimat 3 évente le kell rotálnom (kivétel nyilván az 5-7-10 éves garis motyókat), mert kiszámoltam, hogy nem éri meg őket garin kívül megtartani akkora a bukó most egy bármilyen elektronikai termékenA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Juhaszatti #11299 üzenetére
A munkakörömbe lassan beírható a céges flotta gariztatása.
Nem 1 darabos a merítés Mindenre legyen gari.
-
Tikakukac
titán
Fóliák terén mi a választék most, ami nem hulladék? Itt fóleg a plexi verziók kellenének, mert a teló bizony kapja az ívet olykor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Airsoft
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Nyaralás topik
- További aktív témák...