Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
fű, vége a melónak
-
nggabi
félisten
itt a nyár
menjetek bicajozni
-
beast27
senior tag
Most tudtam meg mikor lesz a matek érettségi, kedd este 6 órakor
csak szerintem van idióta időpontban?
-
Piwi
veterán
mizu pöcsök?
-
r4z
nagyúr
válasz
hackeeeee #22259 üzenetére
Fácsén már kifejtettem a véleményem erről, nem írom le még egyszer. Ott megtalálod. Kétszer is hibátlan, ráadásul előszériás példányt nyomkodtam, azokon nem volt hiba. De nem kéne az árát másféllel beszorozni, mert 20k-val olcsóbb az S4-nél mindenhol. A T-s listaár meg minden esetben vicc.
-
MurdR
veterán
Reggelt fitymuszkák
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Igen, ez már brutálisan nagy, legyen kisebb, hogy könnyen hordozható maradjon.
Netezésre kicsi az 5,5" is, 10", vagy feletti lehet az ideálisabb választás. Az okostelót arra fejlesztették ki, hogy könnyen , kényelmesen hordozható legyen, mint egy átlagos telefon, ugyanakkor az e-maileket, mindig figyelni lehessen, vagy épp gyors megnézni egy weboldalt nagyobb kijelzőn, stb.. Viszont az egyre növekvő kijelzőmérettel, pont a lényeg tűnik el, mégpedig a kényelmes hordozhatóság. Innentől kezdve nem telefonról beszélünk, hanem mini tabról, amivel még telefonálni is lehet.
Komolyabb netezésre, szerkesztéshez, filmnézéshez, egyebekre ott a notebook, vagy egy nagy monitor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Listaára a One-nak valami 290 T-nél. De jó, ne nézzük a szolgáltatós lista árakat, mert felesleges. Tény.
Kinti áron hiába számolsz, úgysem onnan veszed, kivéve ha vállalod azt, hogy nincs garanciád, vagyis van, csak postázgathatsz. Mondjuk Neked már mindegy.
De jó, maradjunk a "bolti" árnál.. Az nem gáz, hogy kifizetsz valamiért 200.000Ft-ot, és lényegében gyárilag hibás? És itt már nem arról szól a dolog, hogy hopp, biztos véletlen volt. Szerintem de, gáz. Innentől, hiába fém, meg jó a kijelző (ami alapból nagyvalószínűséggel pixelhibás lesz, ha szerencsédlesz nem..) Szóval.. Sok sikert.
-
válasz
Iomega #22252 üzenetére
azt mindig az aktuális felhozatal határozza meg, mert abból a jobbak és erősebbek közül szeretnék választani.
a jelenlegi telefonomban az android alatt négymagos proci és 2 gigabyte ram van, hiába elég például wp8 és ios alá kétmagos proci és 1 gigabyte ram, utóbbi oprendszerek alá is szeretném az erősebb hardvert, ha lehet, egy elfogadható kamerával, lte alap, aránylag jó akkumulátoros üzemidő, 4.5" kijelzőig elég a hd, 4.7" vagy felette full hd kijelző, amoled, ips vagy tft akár mindegy is.
nehéz ezt így összerakni, mert olyan telefont még nem láttam, amelyiknél nincs kompromisszum.
nagyon bejönne például a note 2 lte is - főként akkumulátoros üzemiső tekintetében -, ha maximum xperia z méretű lenne a háza és kisebb a kijelzője, vagy a kijelző mérete maradhat a -1 cm ház mellett, csak akkor full hd felbontás. -
Cyberpunk
félisten
Henyél a sok gyenge.
-
-
-
csabám
addikt
Szisztek Ombrék
Mi a hányas erre? Pihi ezerrel gondolom...!? -
maggi1886076
addikt
Hálózati töltőt szeretnék venni.lehetőleg olyat, amivel 2 usb csatlakozón keresztül tudok tölteni 2 telefont.vett már vki ilyet?milyet érdemes?
Esetleg ez?
-
bAtt001
addikt
reggelt banda
ma sem leszek produktív
-
FET-MEN
veterán
-
nggabi
félisten
"640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)
-
nggabi
félisten
-
r4z
nagyúr
Kávét?
-
FET-MEN
veterán
Üdv
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hackeeeee #22217 üzenetére
600$ az nem 300k.
Egyébként atom proci van benne egy két magos, de HT-val 4 szálon tud dolgozni, GPU meg mint az S4-ben.
Felveszi a versenyt a 4 magvas ARM-ekkel.
5,5" FHD felbontás, 2 GB RAM, 13 Mpixeles hátsó kamera, és egy 2500-as akku.
Baltával faragott dizájn, sok fém ez kell nekem.
-
nggabi
félisten
reggelt.
-
twine
veterán
Cyber b@zzz ilyen reggeli rossz másnapos gyomorra meg ezeket a csájnapadokat kell néznem tőled? Megyémmá ne gusztustalankodjá má itt....
Néztem a videót,, alatta egy másik cime valami "zopo" telefon...vagy mi..
Szo....mondom erről meg lemaradt egy s betű az elejéről....
Micsoda kínai dzsunkák...
Zopó telefon...looááál
Jó reggelt gyengék... -
twine
veterán
válasz
Weeman1 #22211 üzenetére
Ezzel nem fogom elb@szni a gyomrom....
Valami laktatóbb nincs,,, tegnap két volt munkatársammal,+ egy két fő mulattunk az időt zuglóban....csúnyán sikerült szétesni,,,,
Hazafelé két igazoltatás mellett mentem el + egy "nagyon figyelő" rendőrpáros mellett mentem be a benzinkútra
Úgy tűnik tegnap este szeretett a jóisten, hogy nem sz*ptatott keresztbe egy igazoltatással....
A gyomrom viszont eléggé ki van -
ux1
addikt
Minden kedves klubtársnak , boldog névnapot kívánok.... (Ivó)
-
Weeman1
veterán
Hoztam reggelit is.
-
csabám
addikt
Estét/reggelt
-
Piwi
veterán
Alszotok lányok?
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként meg veszek egy ilyet úgy döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- GTA V
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 3
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest