- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
Ja semmi ilyen nincs benne és nem is nekem kellene.
Anya használja. Könyvelővel beszél vagy egyéb elintéznivalók és sokkal egyszerűbb felvenni a beszélgetést majd utána megcsinálni amit kell mint leírni pláne ha vezet is közben...
A mostani telefonjára egy indiai firmware került fel úgy 4-5 éve. Egészen az elmúlt hónapig minden szuperül működött csak aztán jött egy revolut frissítés az meg jelezte neki nem kóser a telefon innentől nem indulok el.
Aztán elkezdtem nézegetni hogy mit lehetne kezdeni ezzel és akkor akadtam bele hogy elvileg akkor már mókolás nélkül is lehet csak aztán két telefon amin meg tudtam nézni mégse... -
v_atis
tag
most ezekkel az újabb androiddal lévő telefonoknál valóban lehet telefonbeszélgetést rögzíteni?
[link]
Eddig két telefont néztem egy s24 ultra meg talán a52 vagy 53 legfrissebb androiddal ami van rá de egyiknél se láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest