- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0vasz
aktív tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
a proci ilyen szempontból kábé mindegy, ha kicsit lassabban is, de mennek a dolgok
a 4 giga RAM viszont nekem már 2 évvel ezelőtt is kevés volt, konkrétan volt valami számla, amit egyszerűen nem tudtam csak a telefont használva befizetni, mert a böngészőből átment a netbankba a hitelesítésért, és amikor visszamentem a böngészőbe, újratöltötte az oldalt, és emiatt megszakadt a fizetési folyamat
szóval 4 gigával én már nem vennék telefont, mert bizonyos helyzetekben konkrétan használhatatlan, akármennyire olcsó is
-
kubista85
csendes tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
Igen, mondjuk mai aron huszezerert laggolhat, de 85-ert kinos.
-
István89
tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
Nekem 4,5 éves lesz az A40-em, de az hogy döccenés nélkül fut minden, az szerintem erős állítás.
Én is játékokon kívül mindenre használom.
-
bostone
addikt
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
6 éve még másképp festettek a dolgok. Talán ez is elmuzsikál hosszú távon valahogy. Akkor is jó tenne, ha lenne egy minimum szabvány.
Manapság egy céges mobilnak is több feltételnek kell már megfelelni. Működjön a céges üzenetküldő szolgáltatás, lehet többféle is egyszerre. Készíts fotókat, küldj képeket! Reagálj a küldött képekre! Reagálnék, de nem látom, mert nem tölti be…
Néha a tárcsázóra is várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hangtalan nootbook
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest