- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Akkor maradt 32 bites. Nekem mondjuk nem zavaró, amire használom a telefont, így is megfelel.
-
totomusic
tag
64 bites appok nem működnek rajta továbbra sem. Sem a Gcam, sem a Chromium. Viszont van Android 14... csak azért nem vagyok nagyon kiakadva, mert a szükséges appok még futnak 32 biten is.
-
dark2
tag
A rendszer nem írja, hogy hány bites - meg lehet ezt nézni valahol/valamivel?
-
totomusic
tag
Van még olyan 14-es Android, ami 32 biten működik ezen kívül? De legalább van 14-es android.
-
dark2
tag
Bár a hírekben nem láttam, de a telefonom tegnap letöltötte és feltette az Android 14-et. (Mintha azt írták volna korábban, hogy majd februárban jön ki rá. Igaz ez nem szolgáltatói készülék.)
Minden rendben ment, a rajta lévő programjaim, az a pár, amit használok továbbra is problémamentes. A fentről lehúzható sáv van látványosan átrendezve/átdizájnolva, ahogy láttam. -
huan
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan tok A13-hoz, ami vezeték nélküli töltést tesz lehetővé? Magyarországról lenne a legjobb.
Köszi -
tzsolesz
nagyúr
Srácok SD karira lehet alkalmazást telepíteni?
Vagy valahogy kihasználni, helyet felszabadítani a segítségével? -
totomusic
tag
Az mindenkinek megvan, hogy 32 bites operációs rendszer fut rajta? GCAM nem működik vele, csak a Gcam GO, ami nem pont ugyanaz. Meg nem is csinált jobb képeket, a gyári jobb, ha HDR aktiválva van rajta 3:4-en. Ha jól tudom, PWM mentes kijelzője van, míg Moto G31-nél teljesen máshogy van. Részben csalódtam. Nincs ugye közelségérzékelő, 32 bites rendszer fut rajta, és FM rádió sincs benne, bár az utóbbit úgysem használtam. Eddig nem tudok róla, hogy bárki 64 biten használta volna ezt a telefont.
-
dark2
tag
Tegnap este rászabadítottam, rendben felment rá Még nem néztem részletesen utána mi az újdonság benne (csak egy videót néztem meg valamikor úgy egyben az android 13 újdonságairól), de semmi különösebb változást nem látom a felhasználói felületben.
Egyet nem tudok még elérni: az említett videóban láttam, hogy a főképernyőre lehetne kirakni olyan óra widget-et, ami szépen középen, nagyban mutatná az időt (mint a feloldásnál a képernyőn) - na olyat még nem találtam.
-
ben11
őstag
Kint van a frissítés.
-
dark2
tag
Köszi az infókat. A felesleges appokat közben rendben leszedtem.
A kamera problémával még nem foglalkoztam, csak a gcam lehet opció neked? A korábbi telefonomon a gyári programon túl próbálkoztam az "open camera" nevűvel, az egész jó képeket csinált, ha élesebbet nem is, de világosabbat mindenképpen. Azt majd ki akarom próbálni, de munka után az esti órákban nem lenne releváns...
-
ben11
őstag
A gondom a kamerával, hogy sokkal jobb is lehetne egy jó gcam port-tal.
Az üveg azért áll el, mert a kijelző élei le vannak kerekítve amit a sík védőüveg nem tud lekövetni. Általában adni szoktak pl. ali expresses rendelések mellé is némi olajszerűséget amit finoman az elálló részek alá hordva elrejti ezeket.
Ha viszont valahogy kimosódik onnan, akkor újra látszani fognak a szélek.A digitális jólét egy kimutatást ad a telefon használatáról, javaslatokat tesz az egészség megőrzése céljából stb.
Az ar zónában a kiterjesztett valósággal lehet játszadozni. -
dark2
tag
Nekem teljesen élhető. A korábbi LG Leonomhoz képest jobb a képe és bár sokat kritizálják a PLS kijelzőt, de a fényereje is több, mint ami nekem szükséges. Meg kell jegyezzem, most nem tudom kipróbálni erős napfényben, mert mostanában annak híján vagyunk.
Nem tudom, a disney, netflix alapból volt vagy a sim berakása után jött, de akkor megpróbálom leszedni. Ez a digitális jóllét micsoda rajta? Illetve mi az AR zóna?
Egy tapasztalatot megosztanék - egy 9H keménységű üvegfóliát tetettem fel (a másik opció egy elég drága hidrogél lett volna) és a jobb felső sarkon picit elállt a felülettől, mintha légbuborékos lenne. Azt visszavíve a gsm boltba egy adag plusz ragasztót ecseteltek a sarok alá, amitől pár napra eltűnt, de most újra látom, megint légbuboréknak néz ki, de a sarkon van, nem esik bele a látóterembe. De hogy ez fólia vagy képernyő egyenetlenség miatt van?...
Ilyen úgy látszik előfordulhat.Pár korábbi appot is átvittem a régi telefonról a Smart Switch programmal és tettem fel Samsung Music zenelejátszót, mert a YT Music nem látja a memóriakártyámon a zenéimet. Szerintem egy VLC is fel fog menni.
-
ben11
őstag
Az első ijedtség után tényleg egy élhető masina. A 720p kijelző sem veri ki a szemem, a 90hz-es frissítés szuper, maga a telefon meg alapvetően gyors(abb, mint az a70-em volt).
Csak azzal a fránya kamerával nem tudok megbarátkozni.Nálam nincs disney, netflix. Ha jól emlékszem töröltem őket a legelején.
-
dark2
tag
Sajnos a kérdésre én sem tudok válaszolni, de nekem is van már egy ilyen telefonom, lassan gyűjtögetem a tapasztalatokat.
Amire használom (telefonálás, kevés netezés, olvasás és zenehallgatás), nekem teljesen megfelel.
Mivel még a belakásnál járok így másfél hét után is, túl sok tapasztalatom nincs, de a youtube videók alapján több gondomra már találtam megoldást.
Most az a kérdés számomra, hogy a nem kellő appok törlhetők-e, pl. a disney+, netflix nem kell... -
ben11
őstag
Gondolom már sokan vannak, akik ilyen telefont birtokolnak, így megérdemel egy saját topikot ahol megbeszélhetjük a felmerülő kérdéseket.
Nekem rögtön akad is egy:
Elvileg ugyan az a dimensity 700 lapka van benne, mint pl a redmi note 10 5G-ben, de az azzal működő gcam portok egyike sem hajlandó települni kompatibilitási problémára hivatkozva.
Mi lehet a gond? Létezik, hogy a HD kijelző miatt? Valakinek ötlete esetleg? A kamera így rendkívül harmatos..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest