Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Lehet, hogy már volt de érdeklődnék, hogy tudok word doksit megjeleníteni ... vagyis nem is megjeleníteni, mert azt tudja, de nekem nagyon fontos lenne, hogy rátudjak keresni, az adott dologra, ami kell nekem. Ötlet?
-
szamovar
tag
Megtudnátok mondani, hogy kell bekapcsolni a hanghívást!? Egyszerűen nem találom!

-
szamovar
tag
Köszi, hogy megpróbáltatok segíteni, de akkor jól sejtettem, hogy ezt a dolgot nem lehet kikapcsolni.

-
szamovar
tag
Faternak van ilyen telója és nincs kibékülve egy dologgal. Ha hívják, belenyúl a zsebébe, hogy elővegye és véletlenül megnyom egy gombot akkor már föl is vette vagy fordítva. Hogy lehetne azt megoldani, hogy csak a flip lehúzására vegye föl a telefont, mert így azért elég kényelmetlen. Nézegettem a beállításokat, de semmi megoldást nem találtam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest