- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Telefonon érdekődtem töllük és ök mondták hogy velük vannak leszerzödve!
Ugylátom a probléma gyűrűzik!! -
zsolt501
nagyúr
válasz
Adrian Mole #14 üzenetére
Az biztos hogy nállad is probléma van mert eredetileg az EASY CD CREATOR-t 5 basic verzióját adják szóval jó ha utánna nézrl mert valami nem stimmel nállad sem!
-
c*
aktív tag
Hi,
igaz nem dvd irorol van szo de ezert e kerdesert nem akartam uj topicot nyitni.
Szoval tudnatok vmi infot mondani a SAMSUND sima CD-irorol ? vagy jo az ugy ahogy van ? mindenevo stb . . .? -
Sidaries
őstag
válasz
Adrian Mole #12 üzenetére
Mellékelt leírást nem találtam, de firmware-t frissítettem. 404 -> 406 -ra. Majd letesztelem. Kösz a tippet.
-
luggeriano
csendes tag
Helloka!
Pliz segitsen valaki nekem: az a helyzet, hogy van nekem egy SAMSUNG SM-308B kulso, USB-s DVD/CD-RW combom, amit egy P3-as laptophoz hasznalok jelenleg. A bibim az hogy meghalt a Win2000 rajta mult heten, de nem tudtam ujratelepiteni, mivel nem latta a drive-ot. A laptopban nincsen bovito bay Cd-nek csak kulso, USB-s cuccokat tudok ratenni. Nos egy modifikalt Panasonic driverrel ( DUSE 4.4 Mass-Storage Driver) rabirtam hogy lassa Cd-t es elinduljon a telepites.
CSakhogy a Windows 98 elso bejelntkezesekor NEM latja a CD- driveot, mig az USB-s MITSUMI floppyt igen?
HOgy tudnam ravenni a Windowst hogy lassa? -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #13 üzenetére
Ja, és nekem dobozos verzió van, és Nerot adtak hozzá. A fene sen érti... :F
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Adrian Mole #8 üzenetére
Ha a magyar SAMSUNG oldalt megnézed itt megtalálod az infot amire hivatkoztam ill. a gyár hivathozott.
-
zsolt501
nagyúr
Az 5.5.10 45 -ös nero tökéletes ill. 6.0.0.19 es is tökéletesen ír ezekkel nem volt problémám az előző íroval sem.
Amit a SAMSUNG combo-rol a cég azt írta hogy csak 8 Mb a ram van benne gyártott írokban akár bulk akár dobozos nincs külömbség szóval valami nagyon nem stimmel az űgyben lehet hogy már ezt is hamisitják? :F -
Sidaries
őstag
Nekem is lenne egy gondom. Samsung combo-m van (32x/10x/40x/16x) és nem ír R cd-ket. Mindent olvas, rw-t ír, de az R-eket elcseszi. Két Neroval próbálkoztam, egy 5.5.10.35-el és egy 6.0-val. 4 Cd-ből 3-at elrontott. Megírja, meg rajta van az adat, de nem tudja olvasni semmi. Ötlet? Még bőven garanciás, de nem akarok hiába felmenni Pestre.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #7 üzenetére
Hmm, eztet találtam a Samsung oldalán, és nem világosodtam meg:
Data buffer
Retail Pack : 8MB
Bulk Type : 2MB
Ez most mi? Létezik, hogy azonos tipusnév alatt két különböző cuccot adtak ki :F
???
Délutám majd jól megnézem magamnak a sajátomat, eddig úgy tudtam, 2MB-os van... -
Adrian Mole
senior tag
Szerintem az SM352-ben 2 Mb van. Nagyon sok helyen árulják 8 Mb-ként, de ez annak köszönhető, hogy a SM348-ban tényleg 8 volt. Viszont előszeretettel feledkeznek meg róla, hogy nem csak a sebességben különbözik az új az elődtől. Sajna én is a régebbit kerestem volna, de sehol nem lehet kapni.
Nézd meg a Samsung oldalát, ha jól emlékszem, ot kiderül. -
zsolt501
nagyúr
Igenám de a bolt 8Mb ként árulta és nem 2Mb ként, ja más progi is azt írta hogy 2Mb van benne írtam a SAMSUNG nak és azt a választ kaptam hogy ök csak 8Mb vel árulják akár bulk akár dobozos! :F
-
tothjozsef
aktív tag
Nekem is ilyenem van, ebből a típusból két félét árulnak: dobozost, illetve bulk-ot. A dobozosban 8, a bulk-ban 2 MB memória van. Amugy meg tök mindegy, hogy mennyi van benne, Buffer underrun protection-ös (vagy miafene), nekem is 2 megás van, de nem bánom... megírja a cd-ket, mint a huszonegy.
-
Gismo
addikt
Akkor szerintem 2Mb gyorsítótár van benne, ha a Nero annyit lát.
Próbáld meg másik cd-író programmal,hogy az mennyit lát! -
zsolt501
nagyúr
Az eredeti hozá adott progi az EASY CD CREATOR
-
zsolt501
nagyúr
Az a problémámhogy van egy Samsung CD-RW/DVD SM-352 tipusú CD íróm, az íróban 8Mb buffer van de a NERO csak 2Mb lát mi lehet a probléma?
Nem értem a Nero val van probléma vagy az íróval? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest