- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Scolinar
csendes tag
Megnesezést próbálgattam arra gondoltam én is, de semmi. Sajna úgy néz ki hogy szervíz lesz. Csak tudni akartam miért történt ez. Hangfal nincs a közelben, de ha lenne akkor is csak a bal alsó hiba lenne meg magyarázva a jobb felső a fal mellett van. :) Köszi mindent, ha esetleg valaki olvassa még és tud mondani valamit azt is köszönöm
-
Blackmate
őstag
Nem 100%, de valoszinü fel lett magnesezve a monitorod.
Nincs a közeleben veletlenül hangfal, vagy egyeb dolog, amely magnest tartalmaz?
Ha igen vidd tavolabb a monitortol! Nem hasznal neki. Lehet ezzel el is tünik a dolog, ha nem, akkor van a menüben egy olyasmi, hogy ''Lemagnesezes'', vagy ''Degauss''. Na azt tessek nyomogatni, akkor el kell tünnie. Ha megse go szerviz! -
Scolinar
csendes tag
Hi all!
Arra lettem figyelmes hogy a monitor jobb felső ill. bal alsó sarkában valamiért vöröses árnyékot kapnak a fehér betük fekete alapon, ezért baromi homályosnak tűnik. Monitor tesztelő prognál az egyetlen hiba hogy teljes szürke ill fehér alapon az említett két helyen vékony kék csík látható.
Ha valaki tudja mi ez és hogy hogy lehet javítani, annak nagyon megköszönném ha leírná.
üdv.
Scolinar
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged