- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Azért fordulnék segítéségért mert erre a problémára egyszerüen nem találom a megoldást.
Adott egy samba linux server hozzá kapcsolodva Xp-s kliensek központi profillal. Egyszer csak az egyik gép elkezdte azt játszani, hogy hiába van központi profile nem frissitti pl az asztalt. Vagy is a serveren nem modosítja. Kiprobáltam, hogy egy másik gépen beléptem a profillal, kitöröltem az asztalról ami nem szükséges, majd visszaléptem az eredeti gépen és megint müködött egy darabig. Sajnos csak egy darabig. Most megint hiába teszel valamit az asztalra újrainditás után törlöd ki, újra inditás után vissza kerülnek.
A samba és win xp logjaiban nincs semmi utalás a hibára. Megmondom összintén még nem láttam ilyet windowsos gépen, hogy a központi profile változásai magától nem helyezödik le a serverre.Várom az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest