- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Szerintem elég végigolvasni az előző cca. 20 hozzászólást, és látszik, hogy alapjában véve meglehetősen segítőkész vagyok - de az én türelmem sem végtelen.
Mondjuk annak van valami morbid bája, hogy pont te oktatsz ki engem a stílusra, aki korábban "tetves árokba lőni való szarrágó"-zik...[link]
Erre mondják: bagoly mondja bögölynek...Meg azt is: ha hallgattál volna...
-
Egon
nagyúr
Tényleg "tetves, árokba lőni való patkányok" azok az emberek, akiknek pusztán az a bűnük, hogy nem játszottak veled visszavágót?
Ezek után kíváncsi vagyok, mit kívánnál annak, aki mondjuk meghúzza a kocsidat, ezáltal tényleges kárt okoz neked...
Nem a sakk a te sportod, az tisztán látszik. Egyébként megfigyelésem szerint két esetben nem szoktak visszavágót játszani: ha túl erős vagy ha túl gyenge az ellenfél, esetleg még akkor, ha éppencsak vagy szerencsével (mondjuk egy durva elnézés következtében) nyert a játékos, és nem akarja rontani a mérlegét. -
Kétlépés
újonc
-
törölt tag
Én is elkezdtem és tényleg jó.... én pókerezem is, nekem az is logika, tudtommal sok sakkos pokizik is, de ezt nem tudtam, hogy, go-znak is ez tényleg így van ? bár van benne valami én pl a sakkot is még tanulom ma sokat elvertek meguntam, góztam egyet, aztán ismét sakk, és jobban átláttam a sakkot... próbáld ki a go-t maga a szabály olyan mint a texas holdem 2 perc alatt megtanulod....
-
Nehéz kérdés. Magnus a jelen és a jövő, aki miatt érdemes megnézni ezt a meccset (szemben a tavalyival, szegény Gelfand), Anand pedig az "underdog", aki nem mellesleg szekundánsként Lékóval dolgozik (a bejelentés meglepetést okozott, de sokan pont emiatt várják Anandtól a csodát). Te kinek szurkolsz? A kérdést feltetted, de nem válaszoltad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest